\" Zona era folosita in special PENTRU tinerii de bani gata \" - PENTRU sau De catre, analfabetule !!! Si in zona aia poti sa intri daca ai tractor , nu iti trebuie S Classe ca sa ajungi acolo tranta ce esti , ca nu exista intrare ... E MOCCA , dar cum reporterul e un ciurli burli , ar trebui sa ne intrebam cum a intrat ca nu prea il vad \" de bani gata \" ...
\" Locul este impanzit de o noua categorie de soferi. Este vorba de tinerii care lucreaza pe masinile de distributie .\" - Eu si inca 100 de prieteni de ai mei frecam tziparul , nu lucram pe nici o masina de distributie ptr ca furam din buzunare , prin 43 , si ne ducem in fiecare seara acolo ... Si masini de distributie nu am vazut ... poate 1 sau 2 care stateau parcate.
\" odata ajunsi pe pista , soferii trec la incalzirea motoarelor \" - Daca aia e pista , atunci cum de nu am vazut avioane pe acolo ... ca doar are 75 de metri si ar merge unu particular . Masinile vin pe platforme pana acolo de trebuie sa isi incalzeasca motoarele ... DORK !!!
\" Cu frana de mana pusa \" - A pus-o in portofel sau unde ? Trasa poate ... dar asta e altceva ... seamana mai mult cu stirile lor trase de par !
\" fumul iese din cauciucuri mai ceva ca dintr-un furnal pentru ca motorul este turat la maxim \" - Ala a fost ultimul loc de munca al lui probabil ... coshar ! si daca turez motorul pe liber la fel iese fum din cauciucuri ? I-a sa vad !!!
\" CONCURSURILE PE BANI SE DESFASOARA IN STATIUNEA MAMAIA SAU LA IESIREA DIN ORAS \" - NUMAI ACOLO STI TU SAU BANUIESTI CEVA ??? CATI BANI AI PIERDUT ??? CA EU NICI NU AM CASTIGAT VREODATA , NICI NU AM PIERDUT ... CA TRAIESC IN ROMANIA , NU IN NFS - UNDERGROUND 2 ! sI DACA TOT SE FAC PE BANI , ARATA DOM'LE SI TU MACAR 1 HARTIE DE 500.000 lei ca eu pana acum nu am auzit si \" vazut\" decat vorbe din partea voastra !!!