Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAY Revenge Oradea

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-06-06, 10:33   #61
la chestiune

Stage 2

Thumbs up Re: Taxe si premii

Quote:
Originally Posted by DaNuTzU'
ma nu ma lua drept un fraier eram 2 persoane in masina aia inseamna 300 de mii mie mi s-a cerut 450 la cei din spate tot asa!!!! vb umpic cu domnisoara de la intrare si intreab-o
La numarul de masini care au intrat intr-un interval de timp foarte scurt(cred ca peste 250) se poate sa se mai fi si gresit. Dar ca o parere a unuia din afara (organizarii)si tinind cont de anvergura evenimentului cred ca lucrurile au fost bine puse la punct ,asa cum s-a spus si s-a anuntat pe forum ,acelea au fost taxele,daca in unele cazuri s-a mai si gresit asta nu inseamna ca tre sa blamam pe cineva ,nu a exsistat cu siguranta rea intentie. Din Cv am venit ptr. concursul de viteza si totul a fost OK........aaaa ploaia a fost negativ ,independent de vointa organizatorilor, NU?
la chestiune is offline  
Old 10-06-06, 21:01   #62
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

Default Re: Taxe si premii

bun..sa explic cu listele. au ramas dupa liniute intr-o masina de firma, care e folosita de o firma. apoi, au ajuns intr-un birou la care nu a avut acces decat o persoana, si persoana aceea nu a fost de gasit.
Nu trebuia sa ramana listele la noi, dar la cat de uzi eram toti dupa terminarea liniteor, crede-ma ca nu s-a mai gandit nimeni ca Gratian nu are copie sau ceva dupa fisele de inscriere. ele exista, sunt momentan la mine acasa, uscate fortat sa se poata citi, si...lista exacta a ajuns la Gratian.
si, ca sa clarific...timpii au fost doar pentru calificari, dar din cauza ploii la anumite grupe o parte din masini au plecat, si am ramas sa facem finalele cu masinile care s-au dat. nu a fost vorba ca cel care castiga, sa urce in grupa superioara, ca nu a fost timp de asa ceva (asta ca sa inteleaga Pepy de ce nu ia si cupa de la E...).
A fi vrut sa facem mai multe, dar nu avem atata experienta in organizare,si am avut carentele nostre. Plus ca trebuiau facute alte lucruri, programul s-a dat peste cap din cauza ploii, su fost multe chestii acolo, si nu vreau sa ne gasim scuze sau "chestii" de genu...
ce a fost, a fost...data viitoare va fi mult mai bine.
daca aveti nelamurir in legatura cu timpii, sau cu altceva, legat strict de liniute, eu va pot da informatiile si lamuririle necesare, din partea WSR.
Timpii si tabelul cu participantii care au avut efectiv fisa de inscriere este acum in posesia lui Zoliat, si il va posta.
Numa bine!
si va multumim ca ati batut atata drum pana la Oradea, si va asteptam cu drag (;D), si cu alta ocazie...intr-o zi mult mai insorita!
Old 12-06-06, 15:04   #63
pepy
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Delta Racing Crew]

pina la urma exista premii la liniutze sau nu?
au trecut 8 zile si nu stiu nimic !!!
pepy is offline  
Old 12-06-06, 20:07   #64
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da, pepy, o sa punem aici si va si sunam
Gratzian is offline  
Old 14-06-06, 01:20   #65
mariusKNS

Stage 5

mariusKNS's Avatar

Member of:
[Moderators]

asteptam ......................
mariusKNS is offline  
Old 14-06-06, 15:02   #66
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

Smile Re: Taxe si premii

lista cu locurile a ramas la organizatori, dar fiindca vad ca nimeni nu spune nimic, datorita probabil faptului ca lista de pe care s-a citit la premiere nu mai este, o sa pun eu castigatorii.
Poate rezultatele nu sunt 100% corecte, fiindca pentru finale o parte din masini au plecat, dar cei care au ramas sa infrunte ploaia merita tot respectul , drept urmare-aveti premiile:

A1 - opel kadett de la satu Mare
B- renault 5GT de la Craiova , a facut in finala Bora-ul combi
C- opel astra GSi de la Timisoara
D- speedsterul de la Bucuresti
E- bmw-ul seria 5 cu pachet de m6 de la Oradea
F- tot speedster-ul, la calificari a scos timp mai bun Staici, dar nemaifiind prezenbt, finala s-a desfasurat intre evo-ul de la Ghost Craiova si UFO, si UFO a castigat.
l
a A nu mai retin exact, doar daca ma uit acasa sa vad exact cum a stat treaba.
la toate grupele, castigatorii au fost numiti si la premierea din cadrul 4tuning day.
O sa incerc sa imi amintesc cine a castigat la A, sau daca va amintiti voi exact de la premiere, cei care au fost acolo, ...
oricum, pana diseara o sa fie postat si castigatorul de la A

Last edited by daflyer_oradea; 14-06-06 at 15:04.
daflyer_oradea is offline  
Old 14-06-06, 15:18   #67
AR06SVF

Stage 4

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Clasa A : Suzuki Swift alb de TM - "95CP"
AR06SVF is offline  
Old 15-06-06, 14:43   #68
pepy

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[Delta Racing Crew]

premi, premi.... se mai aude ceva????? exista premi sau nu ?
pepy is offline  
Old 15-06-06, 16:29   #69
la chestiune

Stage 2

Quote:
Originally Posted by pepy
premi, premi.... se mai aude ceva????? exista premi sau nu ?
Toata lumea asteapta ,sunt sigur ca promisiunile se respecta !!!! nu incape indoiala!
la chestiune is offline  
Old 15-06-06, 16:33   #70
la chestiune

Stage 2

Quote:
Originally Posted by daflyer_oradea
lista cu locurile a ramas la organizatori, dar fiindca vad ca nimeni nu spune nimic, datorita probabil faptului ca lista de pe care s-a citit la premiere nu mai este, o sa pun eu castigatorii.
Poate rezultatele nu sunt 100% corecte, fiindca pentru finale o parte din masini au plecat, dar cei care au ramas sa infrunte ploaia merita tot respectul , drept urmare-aveti premiile:

A1 - opel kadett de la satu Mare
B- renault 5GT de la Craiova , a facut in finala Bora-ul combi
C- opel astra GSi de la Timisoara
D- speedsterul de la Bucuresti
E- bmw-ul seria 5 cu pachet de m6 de la Oradea
F- tot speedster-ul, la calificari a scos timp mai bun Staici, dar nemaifiind prezenbt, finala s-a desfasurat intre evo-ul de la Ghost Craiova si UFO, si UFO a castigat.
l
a A nu mai retin exact, doar daca ma uit acasa sa vad exact cum a stat treaba.
la toate grupele, castigatorii au fost numiti si la premierea din cadrul 4tuning day.
O sa incerc sa imi amintesc cine a castigat la A, sau daca va amintiti voi exact de la premiere, cei care au fost acolo, ...
oricum, pana diseara o sa fie postat si castigatorul de la A
Multe masini tari la Oradea ,este de dorit o asemenea concurenta
la chestiune is offline  
Old 15-06-06, 17:20   #71
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

lu pepy deja i-am spus... )
vad ca acu nu mai zice nika
astept de la tori castigatorii datele personale pe PM, pentr inmanarea premii lor, de 100 euro
Gratzian is offline  
Old 15-06-06, 17:33   #72
mariusKNS

Stage 5

mariusKNS's Avatar

Member of:
[Moderators]

intradevar premiile au venit mai tarziu shi pentru noi (KNS & BAV )dar pot spune ca a meritat distractzia shi multzumim Gratian shi echipei 4 tuning.
mariusKNS is offline  
Old 15-06-06, 19:38   #73
pepy

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[Delta Racing Crew]

da.. acum am citit.eu sunt mai mult decit multumit.100 de grupa premiu tzinind cont ca am chistigat 2 grupe imi amortizez cheltuielile de drum.
nu imi faceam probleme ca nu se vor da premile doar ca devenisem nerabdator tzinind cont ca a trecut ceva timp.
Old 16-06-06, 02:21   #74
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by mariusbarius
intradevar premiile au venit mai tarziu shi pentru noi (KNS & BAV )dar pot spune ca a meritat distractzia shi multzumim Gratian shi echipei 4 tuning.

Bine tu, Oltcitarule

Salutari de la Craiova si felicitari pentru prestatie!
Gabi is offline  
Old 16-06-06, 11:42   #75
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

la A a castigat, dupa timp, Swift-ul de la TM...
asta ca precizare suplimentara...
felicitari inca o data castigatorilor si tuturor participantilor !!!!
daflyer_oradea is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -