06-06-06, 15:35
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Re: Taxe si premii
|
|
|
06-06-06, 15:37
|
|
Stock
|
Mai mult ma intereseaza cine a castigat masina pusa lka bataie ! Peace
|
|
|
06-06-06, 16:05
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
jfkennedy (florin) ... masina din cate am inteles eu ca a castiga-o unu care nici macar nu are permis ...
da` ... ata ete ...
|
|
|
06-06-06, 16:17
|
|
Stage 2
|
.......................
|
|
|
06-06-06, 19:53
|
|
Stage 5
|
pt lucian...nu mai fi asa sigur cu opelul...o sa apara timpii pe site, si osa vezi ca nu a fost opel-ul cel mai bun, au fost altii mai buni. asta pana a dat cu NOSu, si atunci deja nu a mai avut cu cine sa se puna, ca greii plecasera deja dupa rafala de ploaie torentiala.
singurul care a rams dintre "grei" a fost evo-ul de la Craiova, pe care l-a facut la mustata. nu vreau sa intru in polemica, nici sa fiu rautacios, sau ceva de genu', dar...sa fim corecti si sa lasam si pe altii.
|
|
|
06-06-06, 19:58
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Spark
jfkennedy (florin) ... masina din cate am inteles eu ca a castiga-o unu care nici macar nu are permis ...
da` ... ata ete ...
|
::: )) se ma intampla .. nu poti sa le ai pe toate ... ideea e ca trebuia sa se dea .. si culmea .... :P unu care nu are carnet ... acuma macar o sa aiba pentru ce sa isi faca carnet ... sau ... poate o sa apara prin ceva ziar ca de vanzare cu vreo 10.000 ::P asta e... crazy stuff happens peace man .. ms
|
|
|
06-06-06, 20:01
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Gratzian
nu numai...
nu s-au alocat inca premiile, efectiv, au fost prea multe lucruri de facut deodata in conditii vitrege...
iti promit un premiu special, triplu:
primu pt participare, apoi pentru locu 2, apoi pt sufletu consumat in problema la prima participare
serios
|
Deabia astept
|
|
|
06-06-06, 20:39
|
|
Vice Presedinte Speedline Motorsport
Stage 5
Member of: [A.C.S. Speedline Motorsport] [Delta Racing Crew]
|
Quote:
Originally Posted by daflyer_oradea
pt lucian...nu mai fi asa sigur cu opelul...o sa apara timpii pe site, si osa vezi ca nu a fost opel-ul cel mai bun, au fost altii mai buni. asta pana a dat cu NOSu, si atunci deja nu a mai avut cu cine sa se puna, ca greii plecasera deja dupa rafala de ploaie torentiala.
singurul care a rams dintre "grei" a fost evo-ul de la Craiova, pe care l-a facut la mustata. nu vreau sa intru in polemica, nici sa fiu rautacios, sau ceva de genu', dar...sa fim corecti si sa lasam si pe altii.
|
tu nu ai intzeles un lucru... am folosit NX doar la cursa cu evo, iar ploaia pt mine s-a simtit foarte rau la start avind tractiune pe o singura punte.
daca inca nu esti convins ca pot sa bat fara NX masini cum ar fi Viper, Cayenne turbo , Evo 9..... uitete te rog pe forum la cursele de la mare de 1 mai sau la craiova tot in mai ,iar pt timp pe 400m potzi sa te uiti la timpi de pe baneasa.
|
06-06-06, 21:01
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Pepy ... mi se par absurde justificarile lor ... SUNT FOARTE SIGUR CA NU A FOST CINEVA MAI BUN DECAT Pepy .... PENTRU CA NU L-A INVINS NIMENI . Sper ca tu nu faci referire la timpii din calificari . E aberant ! La formula 1 calificarile sunt pt grila de start. In caz ca nu ai observat nu se face ierarhia in baza lor . Dar ma rog ... daca la voi stau altfel lucrurile ... cu siguranta nu mai bate nimeni drumul pana acolo data viitoare !
|
|
|
06-06-06, 22:12
|
|
Stage 5
|
depinde lucian.. s-ar putea sa fie exact pe dos si data viitoare sa merg ca sa demonstrez ceea ce in momentul asta pare discutabil...
|
|
|
06-06-06, 22:16
|
|
Stage 5
|
Pai daca le-a placut de tine si vor sa-i mai vizitezi ... puteau sa spuan asa direct . Data viitoare nu te mai las singur. Promit sa fiu langa tine pe pista si pe podium . In alt topic DOG-ul spunea .... "dusmanii mor cand ne descurcam mai bine ..... "
|
|
|
07-06-06, 01:02
|
|
Stage 5
|
Timpul lui Pepy la o cursa,atunci cand au dat butelca jos a fost de 13,7 !!
|
|
|
07-06-06, 01:39
|
|
Stage 5
|
decent zic eu, stiind ce start am facut.. nu cel mai bun..
|
|
|
07-06-06, 18:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by juana_man
dc nu va mutati la provocari????sunteti off!!
|
Corect ... hai sa mai vb despre ce premii s-au acordat si mai ales cum. Din cate stiu la liniutze nu s-au acordat premii (in afara de cupe) si clasificarea s-a facut in baza timpilor din calificari. Eu votez : ABERANT ! Voi ?
|
|
|
07-06-06, 19:10
|
|
Stage 5
|
gresesti nu sa facut clasificarea in baza timpilor! ce sti tu era o parere a unuia de pe acolo! a fost piramida.
|
|
|
|
|