Quote:
Originally Posted by szambi77
Dupa parerea mea nu mai are rost sa faceti comparatii intre sanzatia oferita de o masina si senzatia oferita de o motocicleta !!! Poate daca vorbim de un Skyline sau de o Supra (si alea tunate!), dar si atunci poate fi vorba doar de performantele privind timpul scos (spre ex.) de la 0 la 100 km/h. In rest, senzatiile sunt total diferite ! E ca si cum ai vrea sa imperechezi un iepure cu un tigru
In orice caz, cine afirma asa ceva, l-as ruga sa se documenteze mai intai despre performantele unei motociclete, sa faca o tura cu ea etc. si apoi sa se exprime.... Ramane la latitudinea fiecaruia daca isi cumpara o "racheta de fund" sau nu... argumentele pro si contra s-ar putea discuta saptamani in sir....
|
Dupa toate treburile voastre si ocupatiile voastre cred ca m-am imbolnavit si eu! Dar in special m-am imbolnavit in a modifica r19-le decapotabil si traby-ul decaposmecher! Dar va mai spun ceva! Cu cateva zile in urma am vazut cea mai splendida motocicleta din satu mare: Un Suzuki Intruder cu motorul nichelat de 1800 cc!!!! da! ati vazut bine!!! 1800 cc!!! Are doar 125 de cai pt ca a fost limitata de fabrica ca sa nu se omoare tot omul cu un chopper de o asemenea anvergura! Am ramas masca la spledoarea emanata de acea carena! O elenganta de neegalat ! Am crezut ca inebunesc fratilor! Am stat in garajul stapanului circa 15 minute si am tot mangaiat-o de fata cu tatal stapanului. Motocicleta nu am voie sa ciripesc unde doarme asha ca nu ma intrebati! Va puteti da seama ce potential are motocicleta aceasta din moment ce are doar doua pistoane???(900 de cc per piston!!!) :O:O:O Eu unul nu! Fortza aia emanata daca nu ar fi restrictionata de computerul japonezilor precis ar fi pe locul doi din lume dupa motocicleta aia cu motor de la Rolls Royce Helicopters (din filmul Torque)! Daca o sa am 15.000 de euro pe cuvantul meu ca imi cumpar si eu un exemplar! Exista doar 3 bucati in toata tara! Stapanul ei din Satu Mare este un tip ocupat asha ca daca o sa o vedeti pe strada sa va bucurati!!!
Suzuki Intruder!!! o bijuterie care va lasa mut de uimire satmarul!!!
Va arat niste poze de pe net cu modelul identic care este in satu mare doar ca la asta din sm numarul este jos in partea stanga sau dreapta(omologat desigur si e inmatriculata in germania).