Quote:
Originally Posted by holdo
szambi.....te mai bate capu la o motocicleta?
o intrat boala si in mine s-ar putea sa merg cu un preten in germania dupa doua motociclete inca nici permisu nu am pe el macar
nu prea stiu ce sa fac cine ma convinge sa cumpar sau sa nu cumpar?
pro-contra, inca nu am mers pe nici o motocicleta de nici un fel
|
Da, ma mai bate capu
si rau de tot
si iti spun si de ce :
1) o viata am si o tineretze. Nu vreau sa ajung la batranete fara sa fi avut o motocicleta. Daca acum nu-mi iau moto, atunci cand ?!? Cand voi avea 2 copii ?!?....... in nici un caz !!!
2) o motocicleta de 600 cmc. (de ex. ca asta vreau eu, dar depinde de preferinte) iti ofera senzatiile pe care o masina nu t-i le poate oferi
3) la banii pe care iti iei o motocicleta nu gasesti o masina care sa-ti satisfaca dorintele din punctul de vedere al tuningului tehnic
4) femeia zice ca la pct. 4 sa scriu ca nu-s normal si am probleme cu capul
5) o masina poti sa o cunosti si sa inveti sa o controlezi in cateva minute, ore, zile, dar o motocicleta prezinta intotdeauna provocare
In fine, daca vrei sa-ti iei moto, eu zic ca pt. inceput sa-ti iei ceva mai slabut, adica un 125 cmc. (recomand Aprilia) si apoi sa urci treptat in categorie !!!
Sunt si parti mai nashpa la faza cu motocicleta :
1) cultura in Ro privind motociclismul e ZERO asa ca esti tot timpul expus tampitilor care nu inteleg ce poti pati daca nu-ti acorda prioritate, in principiu daca nu sunt atenti (ex : te vede ca vii de la o distanta de aprox. 200 metri dar nu se gandeste ca poti veni cu peste 200 si ajungi la el in cateva secunde)
2) motocicleta nu o poti folosi decat intr-o anumita perioada a anului dar si atunci e mai placut sa fie timp frumos
3) "lupta" cu cei apropiati ("nu-ti lua motocicleta", "ai innebunit?", "vrei sa mori?", "vei fi donator de organe!" etc.)
In alta ordine de idei ...... BRAVO daca te-ai hotarat sa-ti iei !
(din pct. meu de vedere........)