28-06-08, 21:06
|
|
Stage 5
|
Re: Provocari
siadimet,am facut masina in sfarsit si merge fara probleme acum,se pare k inainte problema era data de turbina, era cam lesinata,cat despre 535d il astept oricand cu cea mai mare placere,momentan pe masina am un soft mai slab ptr noua turbina k nu fac fata injectoarele,dar sapt viit rezolv si asta(pun injectoare k pe tt ul czr)si ii pun un sogt mai rau,bafta
|
|
|
30-06-08, 02:22
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by crystyvik89
Da a fost o greseala cu Opelul pt ca eu l-am condus si nu stiu sa-i dau la fel de bine ca fratele meu,si au fost maxim 2 masini,ba chiar am fost cu juma de masina in fata ultima data,cat despre leon,bagati-va mintile in cap,asta e masina adevarat nu dieselurile voastre chipuite,am condus seatul si am vazut ce poate.
|
Tinere,treaba e cam asa:120 diesel ala are 163 cp plus soft,opelul tau are 200 cp plus soft,si totusi te-a batut.cred ca tu ar cam trebui sa-ti bagi mintile in cap,pentru ca tu esti cel care a vazut prima data curse la mine si la altii cu dieseluri chipuite.cred oricum ca e destul de misto sa lauzi masina fratelui tau.momentan,seatul ala nu are nici un rezultat spectaculos cu o masina de grupa ei,asa ca mai bine mai exerseaza treaba cu sofatul,si nu mai da tu altora indicatii(gen bagat mintile in cap).la cursele de la buzau,s-au dat cateva dieseluri din buzau,dar rachetele astra gtc si leon cupra nu.si parca la fel a fost si la braila.dar poate nu mai tin eu minte bine,pt ca eram prea ocupat sa particip,cu dieselul.
|
|
|
30-06-08, 09:12
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
Pastrati-va in limite normale cu afirmatiile. Nu sunteti nici reprezentanti ai vreunei marci nici posesori de prototipuri. Aici va lansati doar provocarile, cu toate ca mai simplu e direct pe strada ca nu-i orasul mare. Daca va e de lauda, stergem orice post in acest sens, mai ales ca nu vin singure. Nu se dau nici premii nici femei pentru asa ceva.
PS: pana una alta un diesel a castigat anul asta la Le Mans, dar asta nu inseamna ca sunt cele mai performante ori fiabile motoare din lume, fapt care oricum nu are relevanta la liniute.
|
|
|
30-06-08, 18:59
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by siadimet
Tinere,treaba e cam asa:120 diesel ala are 163 cp plus soft,opelul tau are 200 cp plus soft,si totusi te-a batut.cred ca tu ar cam trebui sa-ti bagi mintile in cap,pentru ca tu esti cel care a vazut prima data curse la mine si la altii cu dieseluri chipuite.cred oricum ca e destul de misto sa lauzi masina fratelui tau.momentan,seatul ala nu are nici un rezultat spectaculos cu o masina de grupa ei,asa ca mai bine mai exerseaza treaba cu sofatul,si nu mai da tu altora indicatii(gen bagat mintile in cap).la cursele de la buzau,s-au dat cateva dieseluri din buzau,dar rachetele astra gtc si leon cupra nu.si parca la fel a fost si la braila.dar poate nu mai tin eu minte bine,pt ca eram prea ocupat sa particip,cu dieselul.
|
Sa-ti aduc aminte ca ai luat bataie de la astra de atatea ori?Si cand era stock chiar si a ta chipuita!
|
|
|
01-07-08, 08:46
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by crystyvik89
Sa-ti aduc aminte ca ai luat bataie de la astra de atatea ori?Si cand era stock chiar si a ta chipuita!
|
ai zis bine,de atatea ori,dar nu mereu.si vb de o masina de 163 de cai si 1700 kg.masina ta,intr-o cursa legala intra in grupa total diferita de a mea,si totusi,cand era stock,imi cam mirosea fumul,si acum,daca ai un om in masina,se intampla la fel.si oricum,tu nu m-ai intrecut niciodata,si nici nu o sa o faci prea curand.trebuie sa mai si stii sa mergi cu masina,nu e suficient sa ai masina buna.
|
|
|
01-07-08, 12:05
|
|
Stage 5
|
nu inteleg dc atata cearta,mai bine vb nu fapte,dak e siadimet sa incerci cu opelul condus de fratemiu,e cel mai bine zic eu,si dak vrei putem sa incercam si cu seatul,dar te rog sa ma crezi k acum intr adevar alearga,astept msj,bafta,iar in leg cu participatul la braila sau buzau,seatul nu a fost gata m au tinut mai mult baietii la mastertuner
p.s: astept cu nerabdare 535d
nota: acum exista functia edit pe timp nelimitat..te rog incearca sa eviti multi-posturile.....daca vrei sa adaugi ceva la ce ai scris folosesti frumos functia edit...valabil pentru toata lumea
Last edited by giubau_v8; 01-07-08 at 12:40.
|
|
|
01-07-08, 14:30
|
|
Stage 3
|
Deci siadimet,in primul rand a ta numai 163cp nu are si in al doilea rand nu am zis ca eu te-am facut ci astra,este o mica mare diferenta.
|
|
|
03-07-08, 23:31
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Tuning International] [VW]
|
durere mare pe forumul asta ,nu pot decat sa ma amuz ,lasati tastatura si sa vedem masinile la treaba. ..
|
|
|
15-09-08, 19:48
|
|
Stage 5
|
provoc orice bmw,k astea imi plac,k par sportive,dar sa aiba motor peste 2500cmc sa nu ard carrera 100 de pomana,dak vine vreun m ceva ma dau fara probleme si acum si dupa vreo 2 sapt cand trec la un nou upgrade( apropo am doar un 1,8l turbo )
|
|
|
15-09-08, 20:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
am vazut un leon negru la buzau care fugea foarte foarte bine. care stie ce si cum ?
|
|
|
15-09-08, 22:23
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
e al lui tiger cupra gtc daca te referi la cel de duminica de la accelerare
|
|
|
15-10-08, 00:11
|
|
Stage 5
|
provoc orice masina din buzau,cu exceptia porsche,astept vreo confirmare,am doar un 1,8l turbo pe un seat
|
|
|
15-10-08, 12:09
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
am auzit ceva de un break rosu...cik ar fi rapid..poate te pune cineva in legatura cu el...ca si eu sunt curios
|
|
|
15-10-08, 21:38
|
|
Stage 2
|
de break asta e vorba?
|
|
|
16-10-08, 16:47
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
Dacia are motor de volvo (r5gtt-pleaca de la 120cp) si este de vanzare. Provocarea vine de la un Cupra de peste 200 cp stock (+multi altii). Niciun sens...
|
|
|
|
|