Dupa cum spune titlul doresc sa-mi vand cele 2 masini

Prima masina: Ford Mondeo mk1 1.8 TD
An fabricatie: 1994
Kilometraj: 308,000
Carburant: motorina
Judet: Alba
Detalii: Inmatriculata RO prim propietar, 1.8 TD(turbo diesel + intercooler), geamuri electrice, trapa, inchidere centralizata+2telecomenzi, 2x Airbag-uri, volan reglabil pe inaltima si adancime, 90 cp
Modificari:
Audio
-MP3 Panasonic 4x55w
-statie Blaupunkt GT-series 400w
-subwoofer Blaupunkt GT-series Black 850w
Tuning Motor
-intermediara eliminata
-finala sport Stelco
Tuning exterior
-Bad-boy look
-usi spate shaved(eliminat manere)
-bandouri scoase
-eleron
-semnale fata smoked
-faruri fata custom cu lupe si fundal negru
-proiectoare
-jante Artec A-Cup 16" 7,5J ET35 (vopsite si polisate buzele)
-cauciucuri 205/55/16" omologate
-Folii Llumar 5% omologate spate
-Hood bra
Tuning Interior
-Bord vopsit rosu
-Interior complet GHIA cu scaune fata model sport Recaro aceeasi textura tot + mocheta neagra
Mai am pentru masina un interior complet pe gri fara cotiera spate + scaune fata imbracate in piele + un motor incomplet !!!
Ulei recent schimbat+filtre, rulmenti spate schimbati din dezmembrari si erau absolut noi pe SKF. Masina o am de aproape 4 ani timp in care m-a servit fara probleme, imi este draga tin la ea enorm si ma despart foarte greu de ea insa doresc o masina mai noua...
PRET: 2300 fix sau 2000 fara jante sau 2500 la combinatii cu jante
Masina este foarte buna din toate punctele de vedere, are nevoie de bielete spate, distributia este schimbata acum aproape 2 ani - deci eventualul cumparator daca doreste o poate schimba insa mai merge.
Tin sa precizez ca masina am luat-o la 200 si ceva de mii de km si am facut in timpul asta cu ea aproape 300 de mii !!! un motor foarte fiabil cu un consum foarte bun!!!!
Mai multe detalii aici pe forum sau la tel:0753617899