Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 15-05-05, 01:17   #1
Kta_tm

Stock

Default Intrebare

Sa- mi spuneti sincer: peste un an pot sa- mi iau masina, si de la visul meu de Subaru Impreza WRX, cu toate modificarile, am ajuns, in final, la ideea de a- mi lua un BMW 320, '88 (ma sponsorizeaza tata) care sta in fata blocului de ceva timp. Cer doar parerea profesionistilor, daca nu va suparati: mai are rost la aceasta masina sa fac reparatii, adica: caroserie modificata, body kit, de fibra de carbon, frane Brembo, NOS.....??? merita sau nu???, sincer!!!!
Si inca ceva: poate pare deplasat: as putea aduce, chiar si cu modificari majore (marirea capacitatii cilindrice prin modif. blocului motor, chipuri, evacuari si alte chestii) un motor asa de vechi la o putere in jur de 500 de CP??? sper sa nu vi se para deplasat tot ce am scris aici, dar sincer va spun, cand voi putea conduce masina, nu voi mai lasa decat sigla originala, restul tot va fi schimbat. Am nevoie, deci de o parere sincera. Va salut!!!
Kta_tm is offline   Reply With Quote
Old 15-05-05, 05:40   #2
83SOF

Stage 4

83SOF's Avatar

Eu zic sa te hotarasti, ori ai bani ori nu ai. Sau te plictiseai cumva pe net ?
83SOF is offline   Reply With Quote
Old 20-05-05, 17:36   #3
darcu

Stage 3

cred ca ai vazut prea multe flme ... 500 cp ahahahahahah ... pai ca sa scoti 500 de cai din orice motor iti trebuie bani klumea ... si daca ii ai nu iti iei un BMW din 88
darcu is offline   Reply With Quote
Old 21-05-05, 18:31   #4
dandan

Stage 3

Sunt convins de faptul ca nu ai capacitatea de a-mi contura mie sau altcuiva un profil.Esti demna de dispret.Ti s-a vorbit frumos si tot contra vantului te pisi.
Stiu cine esti si te-am vazut de vreo doua ori dar asta nu inseamna ca sti destule si te rog sa spui daca ai fost la Ct sau nu la cursa.
Daca ai ceva de spus nu fi imbecila sa derapezi de la subiect, deschide un nou topic si discutam alte aspecte acolo.
Esti o taratura careia probabil ii plac masinile care dupa cum se vede e lipsita de mijloacele financiare necesare.Automobilismul e un sport scump si nu-l poti practica fara bani iti recomand sa te prostituezi daca nu ai facuto inca si vei castiga mai mult, nu stiu cati clienti o sa ai dar probabil multi ar da un ban sa se pise pe tine.
Tie nu-ti datoreaza nimeni explicatii!
Incerci sa te faci remarcat prin faptul ca ai indrazneala tupeul sa te certi cu cei care intradevar muncesc , produc si organizeaza.
Pana sa ajungi la nivelul nostru tine cont de sfaturile mele si taci ca nu faci decat proasta atmosfera si creezi presiune aupra unora ce nu au nici o vina.
Nu stiu daca se vad sau nu cele doua facultati absolvite de mine si sincer important e ce stiu eu nu ce aberezi tu, insa tu pari a fi trecut prim mai multe poste. Pari nu sunt sigur dar asa se vede de la mine.Daca erai desteapta poate faceai tu curse\"

Pt cei care n-au citit arena.......
Astea sunt cuvintele domnului Sebastian.
Demn de dispret....in rest n-am cuvinte
dandan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -