Sunt convins de faptul ca nu ai capacitatea de a-mi contura mie sau altcuiva un profil.Esti demna de dispret.Ti s-a vorbit frumos si tot contra vantului te pisi.
Stiu cine esti si te-am vazut de vreo doua ori dar asta nu inseamna ca sti destule si te rog sa spui daca ai fost la Ct sau nu la cursa.
Daca ai ceva de spus nu fi imbecila sa derapezi de la subiect, deschide un nou topic si discutam alte aspecte acolo.
Esti o taratura careia probabil ii plac masinile care dupa cum se vede e lipsita de mijloacele financiare necesare.Automobilismul e un sport scump si nu-l poti practica fara bani iti recomand sa te prostituezi daca nu ai facuto inca si vei castiga mai mult, nu stiu cati clienti o sa ai dar probabil multi ar da un ban sa se pise pe tine.
Tie nu-ti datoreaza nimeni explicatii!
Incerci sa te faci remarcat prin faptul ca ai indrazneala tupeul sa te certi cu cei care intradevar muncesc , produc si organizeaza.
Pana sa ajungi la nivelul nostru tine cont de sfaturile mele si taci ca nu faci decat proasta atmosfera si creezi presiune aupra unora ce nu au nici o vina.
Nu stiu daca se vad sau nu cele doua facultati absolvite de mine si sincer important e ce stiu eu nu ce aberezi tu, insa tu pari a fi trecut prim mai multe poste. Pari nu sunt sigur dar asa se vede de la mine.Daca erai desteapta poate faceai tu curse\"
Pt cei care n-au citit arena.......
Astea sunt cuvintele domnului Sebastian.
Demn de dispret....in rest n-am cuvinte