Quote:
|
Pai bani multi nu pot sa bag deodata ca mai am si alte cheltuieli. Vreau sa schimb cate ceva la fiecare 4-5 luni. Pana acum am schimbat numai filtrul de aer si nu se vede nici o difereta. Poate din cauza ca nu are de unde trage aer rece, dar o rezolv eu si pe asta. Pe mine ma intereseaza ceva modificari \"reversibile\" sa nu pierd garantia.
|
La mine s-a simtit filtrul de aer. Modificari reversibile cred ca sunt toate. Problema este ca o sa lasi \"urme\" si tipii aia o sa-si dea seama. Alta faza de kko ar fi ca tu ex iti faci toata evacuare sport din galerie dar cand te duci la revizie ce faci, iti pui iara evacuare originala?! Nu stiu ce sa-ti zic.
Mie mi-a povestit un tip care este prieten cu kamikaze(tipul cu celica portocalie) o faza destul de interesanta apropo de garantie. Omul isi pusese nitro si a facut motorul praf(masina fiind in garantie). El si-a dat jos repede sistemul nitro si s-a dus la garantie, a facut tam-tam pe-acolo si prostii aia i-au schimbat motorul cu totul fara sa-si dea seama de ce se intamplase de fapt.