![]() |
Cine face chip tuning pentru Kalos 1.4 8v?
Vreau sa stiu cine poate face chip tuning pt Kalos 1.4 8v si la ce pret. Ce alte modificari pot aduce masinii pt. mai multa putere?
|
Chiptuning poti face la www.dimsport.ro , la www.chiptuning.ro (aspad) , www.mastertuner.ro! Intra la ei pe site si o sa vezi si preturile. :wink:
Modificari care le poti aduce masinii pt mai multa putere sunt foarte multe! Zi in ce bani vrei sa te incadrezi. |
Pai bani multi nu pot sa bag deodata ca mai am si alte cheltuieli. Vreau sa schimb cate ceva la fiecare 4-5 luni. Pana acum am schimbat numai filtrul de aer si nu se vede nici o difereta. Poate din cauza ca nu are de unde trage aer rece, dar o rezolv eu si pe asta. Pe mine ma intereseaza ceva modificari \"reversibile\" sa nu pierd garantia.
Multumesc pt link-uri |
Quote:
Mie mi-a povestit un tip care este prieten cu kamikaze(tipul cu celica portocalie) o faza destul de interesanta apropo de garantie. Omul isi pusese nitro si a facut motorul praf(masina fiind in garantie). El si-a dat jos repede sistemul nitro si s-a dus la garantie, a facut tam-tam pe-acolo si prostii aia i-au schimbat motorul cu totul fara sa-si dea seama de ce se intamplase de fapt. |
Quote:
|
nui o idee rea :D
da dak iti tragi o evacuare sport ce faci la RAR? |
te descurci :wink:
|
De ITP treci cu nishte bani. E vorba ca pierzi garantia la mashina daca faci modificari dinastea. Eu abia am 6000km cu ea. Nu prea m-ar durea capu daca as sti ca e buna dar am 2 vecini care au tot Kalos shi au probleme cu ea la 8000km. Daca as sti ca nu am probleme cu ea as schima multe fara sa stau pe ganduri. Am un Matiz cu care am facut 180.000km shi deabia acum am deschis motorul. Daca ar tine shi Kalosul asa de mult ar fi bine, n-ash mai trece pe la dealer sa fac reviziile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning