Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei! Campionatul de Accelerare al Romaniei!

View Poll Results: Cum a fost ?
Foarte Tare ! 33 21.15%
Asa si Asa ! 72 46.15%
Pilaf ! 51 32.69%
Voters: 156. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-04-06, 15:51   #76
bog88

Stage 3

Default Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Quote:
Originally Posted by shadow
Dar te opreste cineva sa organizezi curse???
da, ghici cine. la ct s-au dat telefoane pt a opri cursa, iar cursele facute de alte cluburi bucurestene sunt oprite "intamplator" de politie desi au autorizatii. inteleg ca e misto sa fi fiul stim-noi-carui si sa ai pile mari&monopol pe cursele din romania, dar daca iti place sa faci chestia asta, fa-o calumea: si indemanare si liniute, mai des, mai ieftin, gandeste-te si la spectatori! sau poate te gandesti si la faptul ca daca ne-am da mai des, cu mai multe cluburi, poate n-ar fi bucurestiul handicapat fata de un orasel gen SB, BV, TM, CR, RESITA in materie de curse&tuning. o spun cu regret, si nu am simpatii in nici un club, dar imi pare rau ca tocmai in orasul asta nu se misca decat cate o liniuta CAT MAI RAR, tocmai ca sa dam ca disperatii 500, si organizatorul sa profite maxim, platind cat mai rar inchiriere aeroport/jandarmi etc. asa-i cand o faci pt bani, nu din placere. iese nasol . pacat ca s-a ajuns aici...

ps: apropo, 50mii o punga de chipsuri, domnu' organizator? nu vrei sa te apuci de o afacere serioasa, si sa lasi baietii sa se dea cand vor?
Old 17-04-06, 15:53   #77
andreitentean

Stage 5

andreitentean's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: se putea si mai bine!

Quote:
Originally Posted by blowwind
de unde atatea celule ? a fost un ceas..si cand pleca lumea X apasa pe buton :P sau ma rog..la 00 apasa pe buton si cronometrul incepea sa inreg :P
sau asta stiu yo :P

eu zic sa te ocupi sa vinzi opelul ala caravan.
de ce vorbesti daca nu stii cu ce se mananca?

stii ce inseamna ceasuri sincronizate? ai idee cum se face cronometrarea?
vorbesti ca un bou.
Old 17-04-06, 16:27   #78
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]

now now...domnu' Tentean
iar jigniri?
e frumos?
se poate considera ce zic eu acum samantza de scandal,inceput de flame,paie pe foc,nu-mi pasa, dar cred ca e toata lumea de acord cu mine ca Legal Racing se exprima folosind cel putin un limbaj de mahala si are o atitudine extrem de rau-voitoare vis-a-vis de critica si oamenii care o formuleaza
Rog adminii sa ia atitudine fata de aceasta situatie
Old 17-04-06, 16:35   #79
MicDaRAu

Stage 5

MicDaRAu's Avatar

vad ca multi aici sunt cu critica si habar nu au cu ce se mananca organizare unei curse legale! multi eroi dupa razboi!!!!!
MicDaRAu is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 16:48   #80
pepy
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Delta Racing Crew]

Quote:
Originally Posted by sharpe
, dar cred ca e toata lumea de acord cu mine
eu nu sunt !
pepy is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 17:19   #81
TUDOSE ALX

Stage 2

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Am votat super tare pentru ca asa a si fost cursa in sine : multe masini, multi oameni, organizare buna .
Repet , cursa a fost tare , evenimentul in sine a lasat un gust amar ; eu ca si multi alti poate 30-35 vroiam sa ne mai dam la liber, sa ne mai simtim bine, dar din pacate doi dintre noi au preferat sa se simta ei bine in detrimentul nostru al tuturor . E chiar asa greu sa ducem ceva pana la capat sau sa ne mai abtinem un pic; cu siguranta ca de obicei dupa cursele la liber urmau cerculete si totul se termina cum trebuie . Din pacate unii cred ca regulile si le face fiecare cum vrea dar asa n-o sa ajungem nicaieri ...
TUDOSE ALX is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 17:36   #82
ducu

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 4

ducu's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Sunt de acord cu Tudose...
Mai erau 2 STIuri cu care imi doream sa ma dau la libere... chiar muream de curiozitate...
Dar uite belea...asta e...pacat.
ducu is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 17:49   #83
cata4

Stage 4

cata4's Avatar

Member of:
[Dream Squad]

Da interesant ce citesc pe aicea.
Si mie mi-a placut dar nu pot sa zic ca a fost super !
Eu unu m-am dat de 3 ori tinand cont ca am stat 6 ore pe la aeroport , timpii nu i-am aflat , clasamentu e necunoscut plus incidentele de la sf care sincer au facut si ele parte din acest eveniment!!!!
Nu vreau sa ma iau de nimeni da nu cred eu ca a fost SUPER TARE dar nici PILAF!
Old 17-04-06, 17:54   #84
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by pepy
eu nu sunt !
daca tu nu esti,atunci dai dovada de ignoranta si rea-vointa sau incerci sa fii gica contra
ca la cursa n-ai auzit injuriile adresate publicului de catre un tip care avea pe el vesta pe spatele careia scria Legal Racing,pot intzelege...ca nu erai la fata locului
dar ca aici,unde Tenteanu face pe cineva "Bou" nu pot intzelege cum nu vezi si poti sa ma contrazici
sharpe is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 18:12   #85
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Talking hooo... ca va vin micii!!!

ce ne mai certam atat acum!? pana la urma o sa fie si alta cursa chit ca se mai scriu aici 20...000 de pag si lumea isi mai aduce injurii gratuite (parerea mea) pe net... pana la urma o sa vina 1 mai si cine vrea sa demonstreze ca masina lui are ceva de aratat, sau cine vrea sa isi satisfaca "curiozitatile" automobilistice intr-un cadru legal o va face din pasiune... si nu pentru ca acel eveniment e organizat de un club sau altul...

asta e parerea mea din punct de vedere neutru...

cat despre cursa a fost "asa si asa", la fel cum a spus si Cata4...
oricum nu am mai putut sa stau la libere, deci ceea ce mi-am propus sa fac am facut... singurul lucru e ca acum astept timpii tot pt curiozitatea personala...
Achim is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 18:20   #86
Pitu

Stage 5

Pitu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Smile Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

vali , de ce nu urci filmul pe net , ai fost acolo ai vazut ce s a intamplat , erai cu camera in mana .V am intrebat de ce nu filmati si treaba asta , vi se pare normal cum s a procedat?
ati raspuns ca da s a filmat .Vrem sa vedem si noi filmul.
Old 17-04-06, 18:55   #87
AcSchnitzer

Stage 4

AcSchnitzer's Avatar

In primul rând, Salutare la toata lumea.
Eu sunt nou pe-aici, e prima oara cand am fost la o cursa.
Nu stiu cum au fost celelate, dar pot sa spun ca...organizarea a fost cat de cat buna.. dar trebuia neaparat piramidal.. nu pe timpi.. A fost unul cu o dacia sau nu stiu ce masina de la A parca care nu mai avea concurent si s-a dat singur..doar ca sa scoti un amarat de timp.

Mie mi s-a taiat primul timp pt ca am plecat exact cand s-a facut cronometrul 00... ca si majoritatea baietilor... si am fost acuzat ca am furat startul.. as dori sa vad si eu filmarea totusi..

In rest.. incidentele... intr-adevar .. trebuia sa se fi cerut aprobarea pt "cerculetele" acelea.. dar nu sa se lase cu scandal..

In fine.. Multa bafta in continuare...si la cat mai multe curse
AcSchnitzer is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 19:23   #88
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

organizare buna ////masini multe////public un pic mai civilizat decat pana acum ///jandarmi nota 10 ///stateam la 400 de m si vedeam tot pana la linia de start ///pacat de faza cu cercurile lu cry'u....si de sebastian ca nu si a mai putut tine in frau,nervi dar oameni suntem si suntem supusi greselilor////asta e trecem peste el ///super tare cursa///
Si nu ma pot abtine sa nu dau un sfat criticilior.Face-ti voi nebunilor curse///Eu nu am sute cai am un golf 1 cu motor de 1.3 , 50 de cai ///puteam sa ma inscriu dar nu am vrut sa fiu penibil, dc sa plictisesc lumea cu 1 minut jumate care-l faceam eu pe 400 m ///eu unu m-am plictisit de daciile inutile care in afara de zgomot nu faceau nimic///Tot respectul pt cele modificate ma refer la cele turbo///
Old 17-04-06, 19:28   #89
roberto

Stage 2

roberto's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Eu unul am votat "foarte tare" poate ca pentru ca am concurat pentru prima data la un astfel de eveniment, chiar daca au fost lucruri care as fi preferat sa nu se intample, inclin totusi sa cred ca lucrurile vor merge spre mai bine, cu toate ca vremea nu a fost excelenta am vazut un public numeros, tot respectul pentru ei si pentru participanti.
roberto is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 19:43   #90
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: hooo... ca va vin micii!!!

Quote:
Originally Posted by Achim
ce ne mai certam atat acum!? pana la urma o sa fie si alta cursa chit ca se mai scriu aici 20...000 de pag si lumea isi mai aduce injurii gratuite (parerea mea) pe net... pana la urma o sa vina 1 mai si cine vrea sa demonstreze ca masina lui are ceva de aratat, sau cine vrea sa isi satisfaca "curiozitatile" automobilistice intr-un cadru legal o va face din pasiune... si nu pentru ca acel eveniment e organizat de un club sau altul...

asta e parerea mea din punct de vedere neutru...

cat despre cursa a fost "asa si asa", la fel cum a spus si Cata4...
oricum nu am mai putut sa stau la libere, deci ceea ce mi-am propus sa fac am facut... singurul lucru e ca acum astept timpii tot pt curiozitatea personala...
De 1 mai daca vrei .....poti sa faci ilegale....ca legale nema....si crede-ma ca noi am vrut sa facem ceva.....dar a zis bine cineva ceva de ' dat telefoane'....
D_M_X is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -