Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei! Campionatul de Accelerare al Romaniei!

View Poll Results: Cum a fost ?
Foarte Tare ! 33 21.15%
Asa si Asa ! 72 46.15%
Pilaf ! 51 32.69%
Voters: 156. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 18-04-06, 00:56   #106
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Ce vrei sa-mi reprosezi tu mie?
Cu ce am fost necivilizat fata de tine?
De ce iti permiti sa jignesti?

Quote:
Originally Posted by sharpe
mi se face scarba...greatza...
fir-ar al dracu sa fie,parca imi cantati in struna...
azi zisei ca oamenii de la Legal Racing nu stiu decat sa se comporte ca pe mahala...
nu mai aveam nevoie de inca o confirmare aviatorule....
nici nu pot descrie sentimentele care le am citind aceste threaduri...deja e prea mult
nesimtire pe fata...Sebastian ca moderator la curse legale sterge ce nu-i convine (si ma mir ca nu mi-a fost sters nici un post pe care l-am facut azi) si in acelasi timp lasa liber staff-ul LR sa balacareasca si sa faca cum le vine la gura userii de pe forum...pasionatii
stiti ce zic eu ?
sa nu mai faceti atata scandal ca cine nu se da n-are dreptul sa vorbeasca pe forum....fiindca forumul asta are mii de useri,nu cele cateva sute de oameni care-si rup masinile la curse
si oamenii aia fac parte din tagma pasionatilor de masini....si iei vin si indura cate-odata arsita,ploaie,vanturi ....ca sa vada un show...sa-si potoleasca pasiunea
pacat...sa ma culc cu sila in suflet pentru ce vad aici
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 01:01   #107
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Chestia cu interzicerea participarii la curse mi se pare cea mai mare tampenie.

Pentru ce sunt cursele???? Sa poate participa fiecare cu ce masina are chiar daca e o amarata de dacie sau mai stiu eu ce ....chiar daca e la lamborhini, ferrari sau alte rachete......departajate frumos pe grupe si toata lumea e fericita.... Fara suparare dar in ritmul asta se incurajeaza cursele ilegale....sau renuntarea unora de a participa la curse......si ceea ce mi se pare ciudat din partea unor oameni care sustin cursele legale...cel putin asa spun.
Fratilor ganditi si voi putin nu toata lumea dispune de zeci de mii de euro pt a baga in masini si apoi modificari......multi se chinuie sa faca ce pot si ei la o masina veche.....sunt oameni pentru care chiar si un filtru sport pe o dacie sau un golf 2 impune anumite sacrificii dar cu toate acestea nu renunta la aceasta pasiune.

Cine considera ca nu am dreptate este rugat sa ma contrazica ( de preferat si cu argumente).

SPER CA DE DATA ASTA SA NU SE STEARGA NICI UN POST !!!!
preturile sunt negociabile
contact 0742859363, ymess vladutzzz_sv
Vladutzzz_sv is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 01:09   #108
radublack

Stock

radublack's Avatar

Ce pot sa zic??Masini au fost suficiente si bune si frumoase.Problema e ca eu am venit tocmai din CT sa ma dau si nu m-am dat decat de 2 ori iar la intoarcere pe drum am mai indoit si o janta.Era bine sa fie in sistem piramidal.Ar fi fost mai multa transparenta.
radublack is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 01:22   #109
DJ-23-SLK

Stage 3

DJ-23-SLK's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

DUpa cum sunt mai toti primiti pe la cursele LR din acest motiv nici nu vin nici nu particip...SEBASTIAN caracterul tau denota un comportament care lasa de dorit..inca odata singur si fara ajutorul nimanui ai facut o cursa de ****.Daca tot vrei sa faci ceva frumos ai putea sa faci frumos cu e afara si tot detii atatia bani ia frumos tabele si afiseaza si viteza de top a fiecaruia.
Inca o chestie care ar trebui sa iti ajunga la urechi...facand chestiile astea tu automat ii dai la oparte pe cei care nu detin atatia bani...intradevar e un sport scum dar nu crezi ca ar fii mai bine sa fie toti impacati ???Iar pe ONO il sustin in ceea ce spune...
Old 18-04-06, 02:02   #110
sandumrs

Stage 5

Am si eu o rugaminte pentru toti cei ce dau indicatii si critica atat pe aici, de ce nu aduceti voi tabele de afisaj, sponsori, masini mai performante, public mai civilizat, jandarmi mai eficienti si cronometre si arbitrii mai buni? Ar fi de mare ajutor.

Sebastian a spus clar ca sponsori sunt putini si nu ajuta prea mult, de ce nu sare nimeni cu sponsori, de ce mereu cautam sa omoram aceste curse.

Am dirijat si eu, printre altii, masinile catre start, tin sa remarc buna educatie a unora din participanti care s-au conformat indicatiilor si s-au aliniat civilizat la start. Daca toti participantii erau civilizati probabil doar ploaia ar fi oprit acest eveniment.

O mare problema, publicul. De la start am vazut cum pista se umplea de oameni desi cele doua BMW-uri nu se mai vedeau de fum, absolut inspaimantator, prea multi oameni inconstienti. Credeti-ma ca imaginea a fost inspaimantatoare.

Am toata stima pentru CRY, spun asta cu mana pe inima, de aceea surprinderea mea pentru gestul sau este enorma, chiar nu am inteles acest gest al sau. Nu incerc sa justific comportarea lui Sebastian pentru ca acesta si-a recunoscut greseala.

In final, erau la start in prima linie BMW-ul E30 cu motor V8(WRC) si Nissan-ul 350Z, urmau alte 10-20 de perechi, plus ca se preconiza o intalnire intre speedster si wrc, evo IX si AlfaRomeo 156GTA, Tudose pregatea si el ceva, Ducu care vroia sa se dea cu toate STi-urile plus altele curse foarte interesante. Reactia celor de la start a fost de consternare, toti erau suparati ca nu mai puteau sa se dea. Asa ca ce a facut CRy-ul nu a fost asa de usor de trecut cu vederea,

Sper sa ingropam toti securea si chiar mi-*as dori o triere si in ceea ce priveste publicul printr-o taxa mai mare de intrare.

Nu participanti trebuie sa plateasca 500000lei ci publicul 100000lei, parerea mea.
Old 18-04-06, 03:12   #111
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Sandumrs, nu s-au dat masinile pe care le-ai scris mai sus pt k nu au avut loc de cazane frate, lumea zice ca vorbesc aiurea si ca trebuie sa se dea toata lumea si ca sufar de ...
Parerea mea e ca daca vreti sa avansam si sa avem curse din ce in ce mai tari trebuie k masinile participante sa fie selectate. Inca o data va zic: automobilismul e un sport scump si cine nu are masina tare sa stea pe bara pt k asta e, nu e vina nimanui ca ala poate iar celalat nu.
Suntem in 2006, ma, fratilor, iar unele masini care participa au mai mult de 15/20 de ani. Inteleg pasiunea posesorilor de asfel de masini, dar, ce dracu' sa arate? Asta nu inteleg! Zgomot? Fum? Parait? Rugina? Imi pare foarte rau dar asta e adevarul iar daca eu nu as fi avut o masina tare va rog sa ma credeti k veneam k si spectator.
Va rog mult de tot sa fiti realisti si sa-mi spuneti si mie ce va place cand se dau Dacia vs Dacia, un 206 vai mama lui pe linie dreapta vs nu stiu ce masina de 1400cc sau BMW-uri gen aia alba care a luat foc? Nu v-ar conveni sa vedeti numai rachete la start sau masini tari in loc de cele enumerate mai sus? Nu credeti k daca ar fi numai masini tari ar incepe sa se transmita in direct la TV si sa apara sponsori care sa ajute la cresterea spectacolului de la legale? Va zice Ono k daca ar fi numai masini tari ar fi de 200 de ori mai tari legalele din Romania si tare m-as bucura sa se intample asa ceva, adica sa vin la start si sa ma bat cu masini tari (rachete cum imi place mie sa le zic)
Nu ma integeti gresit, nu m-am nascut in Lamborghini si nici nu vreau sa par important prin acest post, dar masinile care sunt slabe nu au ce sa caute la curse pt k e aiurea din punct de vedere al spectacolului.
Cu respekt,
Ono 41

Last edited by ono41; 18-04-06 at 03:17.
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 03:18   #112
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Total de acord ! un 206 STOCK fara suparare nu are ce cauta, Matiz , Dacii stock , cel putin aia de VN.. era penibila !
au fost destule curse care nu au avut farmec ! s-au pierdut minute BUNE cu curse din astea lipsite de spectacol , nu zice nimeni sa scoateti clasa A1 sau mai stiu eu ce , sa ramana sa se dea DOAR aia pasionati de fenomen care au ceva de aratat , care au facut ceva cu motoru ala de nu mai e stock .. in rest.. curse cu 206 matiz dacii de VN tunate in stil de VN , nu-si au rostul , in locul minutelor alea pierdute puteam sa il vedem pe Ducu cum se bate cu STI`urile , si multe alte exemple , n`o mai ardeti aiurea ca are dreptate ono , destule curse sunt .. pierdere de timp .. dar.. mai sunt si exceptii care merita sa ramana pe pista
Old 18-04-06, 03:50   #113
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Quote:
Originally Posted by ono
Sandumrs, nu s-au dat masinile pe care le-ai scris mai sus pt k nu au avut loc de cazane frate, lumea zice ca vorbesc aiurea si ca trebuie sa se dea toata lumea si ca sufar de ...
Parerea mea e ca daca vreti sa avansam si sa avem curse din ce in ce mai tari trebuie k masinile participante sa fie selectate. Inca o data va zic: automobilismul e un sport scump si cine nu are masina tare sa stea pe bara pt k asta e, nu e vina nimanui ca ala poate iar celalat nu.
Suntem in 2006, ma, fratilor, iar unele masini care participa au mai mult de 15/20 de ani. Inteleg pasiunea posesorilor de asfel de masini, dar, ce dracu' sa arate? Asta nu inteleg! Zgomot? Fum? Parait? Rugina? Imi pare foarte rau dar asta e adevarul iar daca eu nu as fi avut o masina tare va rog sa ma credeti k veneam k si spectator.
Va rog mult de tot sa fiti realisti si sa-mi spuneti si mie ce va place cand se dau Dacia vs Dacia, un 206 vai mama lui pe linie dreapta vs nu stiu ce masina de 1400cc sau BMW-uri gen aia alba care a luat foc? Nu v-ar conveni sa vedeti numai rachete la start sau masini tari in loc de cele enumerate mai sus? Nu credeti k daca ar fi numai masini tari ar incepe sa se transmita in direct la TV si sa apara sponsori care sa ajute la cresterea spectacolului de la legale? Va zice Ono k daca ar fi numai masini tari ar fi de 200 de ori mai tari legalele din Romania si tare m-as bucura sa se intample asa ceva, adica sa vin la start si sa ma bat cu masini tari (rachete cum imi place mie sa le zic)
Nu ma integeti gresit, nu m-am nascut in Lamborghini si nici nu vreau sa par important prin acest post, dar masinile care sunt slabe nu au ce sa caute la curse pt k e aiurea din punct de vedere al spectacolului.
Cu respekt,
Ono 41

Ono chiar daca noi am mai avut cateva discutii in contradictoriu aici cam trebuie sa iti dau dreptate. Ar trebuie selectate insa masinile dupa modificari, nu dupa anul de fabricatie sau valoare.....daca e sa o luam asa sunt dacii ceva mai vechi care fac la orice ora un golf 3. Ce s-a postat mai sus a fost destul de ambiguu....se lasa de inteles ca se vrea participarea la curse doar a masinilor super modificate....iar asta era cam fara rost cel putin la noi. Ideea pe care mergi tu este destul de buna.....sa se permita accesul doar masinilor care au ceva modificari sau macar a celor care nu lasa bucati de tabla si nori de fum in urma.
O alta problema a curselor de pe la noi ar fi si spectatorii. De cele mai multe ori problemele incep de la spectatorii care isi fac de cap pe pista si nu isi dau seama de riscurile la care se supun
Vladutzzz_sv is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 03:59   #114
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Adevaraul e ca am vazut de multe ori pe baneasa.. cum vad pe stadioane .. barbati in curul gol alergand pe pista ( stadion ) pana in momentul in care il prind jandarmii ...

hai ma .. ce dreaq.. isi fac de cap ... auzi ..

se chinuie oamenii sa vada ce se intampla ..

in ciuda le-as face.. si le-as pune (if i could) 8 ursi pe pista... la o distanta de 50 de m. intre fiecare ... sa se invarta....
si cand l-am vazut pe primu care trece de gard / sare gardu / intra pe pista, m-as duce ,l-as lua de gat si l-as arunca sub masina care da cercuri , aia DA , aia e taranie .. dorinta stupida de afirmare, nicidecum incercare disperata de a vedea ce se intampla..
cand se invarte UN urs .. p mijlocul pistei da.. inteleg sa intre toti p pista.. da asa.. n-ar mai avea de ce un show d 3-4 minute dupa care gata, s-a inchis pravalia , toata lumea acasa, toata lumea fericita. . .
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 10:17   #115
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

cel mai bine ar fi sa se renuntze la grupele A1 si A ...zic yo
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 11:14   #116
slkamg

Stage 4

Quote:
Originally Posted by ono
Cu respekt,
Ono 41
Asta e cea mai buna solutie.
Organizatoru sa verifice atent starea tehnica.
Eventual cu o comisie de la RAR.

Cred ca si masini vechi pot sa vina dar sa fie bine facute si puternice, nu cred ca ar deranja pe nimeni o Dacia de 200cp.
Cielo lui Razvan face show adevarat.
Trierea participantilor!
Old 18-04-06, 11:23   #117
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

am observat ca la aceasta cursa nu au fost multi participanti la grupa A1,A dar in schimb au fost foarte multi la C si D si asta inseamna ca la cursa au venit mai multe masini de 150-200 de cai decat masini de pana in 75...
mie unu cel putin mi-a placut...si chiar imi doream sa vad finalul cu acele masini puse la start...dar asta a fost sa fie...
si Ono ai foarte mare drepatate dar gandeste-te ca asta este si un pic discriminare...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 11:24   #118
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Ce vrei sa-mi reprosezi tu mie?
Cu ce am fost necivilizat fata de tine?
De ce iti permiti sa jignesti?
TIE in raport cu mine nu am ce sa-ti reprosez,la cursa am venit,m-am prezentat,am dat mana,am schimbat doua vorbe,ti-ai cerut scuze pentru comportamentul pe care l-ai avut,e ok
TIE in raport cu CRY am sa-ti reprosez comportamentul,am facut-o,mi-am exprimat punctul de vedere,am incheiat discutia
pe de alta parte,tu ai citat post-ul pe care l-am scris in urma celui facut de aviator,ceeace mi se pare un pic suspect
adica...ma face sa cred ca tu ai postat de pe userul lui
cat despre ultima ta intrebare...cred ca am folosit cel putin un limbaj cu perdea in toate exprimarile mele pe acest forum,tocmai pentru a arata ca un om poate fi "lovit" cu cuvinte si fara a se folosi injuraturi,amenintari,etc
dupa cum am mai spus intr-un post anterior Sebastian,cand vine vorba de tine folosesc intotdeauna un limbaj si un ton mai acid,dar niciodata nu m-ash deda la injuraturi/jigniri,tocmai lucrurile pe care am eu sa ti le reprosez
nu ma intreba pe mine de jigniri...intreaba-l pe prietenul tau aviator...citeste-i cu atentie postul si-o sa vezi acolo gramezi de jigniri
si la Tenteanu la fel
Hondarul mi-a spus sa las flame-urile,scandalurile,certurile..
sunt dispus sa las critica,fiindca scandal nu cred ca fac...daca nu mi se mai da apa la moara
dar eu cand semnalez comportamentul si limbajul cel putin necivilizat al oamenilor tai...si iei imi confirma chiar aici,pe forum...scuza-ma...
poti sa imi dai doo palme si-un picior in fund ca omu' tau de la cursa n-a jignit publicul...dar aici n-ai ce sa mai zici
verba volant,scripta manent
iar Tenteanu si aviator au scris destule

Cu respect,domnule Sebastian,asta e punctul meu de vedere,pe care mi-l sustin
Old 18-04-06, 11:27   #119
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

care cielo? unde l-ai vazut? de acord cu ono, asta am incercat si eu sa zic, nu e loc de masini stock sau cazane stock, e loc de cazane modificate care bat masini de la grupele superioare...ce cautau toate loganurile alea?
ndacia aia alba ( mine) da 3 masini la un logan de 1.6, si e un cazan..alea ce cautau? jenti si spoilere, dar nimic sub capota...
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 11:46   #120
MicDaRAu

Stage 5

MicDaRAu's Avatar

Quote:
Originally Posted by blowwind
cel mai bine ar fi sa se renuntze la grupele A1 si A ...zic yo
sau sa se "modifice" grupele! sa se faca mai putine si sa plece sa spunem de la 100cp minim pt cea mai slaba grupa, astfel scapi de masinile de care spunea ono!