Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei! Campionatul de Accelerare al Romaniei!

View Poll Results: Cum a fost ?
Foarte Tare ! 33 21.15%
Asa si Asa ! 72 46.15%
Pilaf ! 51 32.69%
Voters: 156. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 21-04-06, 00:37   #181
sandumrs

Stage 5

Default Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Sebastiane pe cand si un BMW preparat de tine. Vorba aia, din cate stiu si la tine curge sange alb-albastru.
sandumrs is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 05:49   #182
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Am demult e masina mea de drum.

Il am de nou din 2002.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 12:00   #183
B39738

Stage 5

B39738's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Razvan P

5-urile turbo fac senzatie chiar daca au 15 ani si e o placere sa le vezi in actiune ...

20-21 ani...
B39738 is offline   Reply With Quote
Old 21-04-06, 15:59   #184
la chestiune

Stage 2

In sfirsit am reusit sa ma logez si eu. Cursa reusita ...si cind spun asta ma refer la ideea pe care s-a mers :mansele s-au desfasurat una dupa alta in cadrul fiiecarei grupe si numai dupa incheerea unei grupe se dadea drumul la o alta grupa, spectatorii asezati numai pe o parte pentru a fi mai bine "tinuti" ,un alt aspect pe care unii il critica dar eu il vad ca pe un atuu ptr. organizatori, a fost spatiul mic in parcking ,un spatiu limitat care nu dadea posibilitatea manevrarii masinilor cu viteza (asa zisele liniute ad hoc care se mai fac prin parcking intre concurenti) .
Cursivitatea concursului iarasi un aspect placut,prietenia si discutiile intre concurenti toate sper constructive,acum ajungem si la faza aceea....si asta e un aspect bun ca "SAU IMPACAT" fiind dealtfel si prieteni, tre sa intelegem ca in acel moment cind tu ai gindit ceva si in un anumit fel si vine cineva si face altceva ....!? <eu zic doar atit ca poate au inceput spectacolul prea devreme,ptr. ca e un adevarat show> asta nu insemna ca blamez pe cineva ,am tinut sa scriu asta pentru ca;...gindesc ca toti care au venit si vin la curse sunt animati de aceeiasi pasiune a masinilor, a motorului,e bine ca se organizeaza curse si e bine ca are cine sa le organizeze; MICUTZU ,...,FLORICA iar la Craiova GHOST,faceti curse!!!!
Aspecte negative...lipsa cupelor si a premiilor!!!

Sarbatori fericite tuturor !
Pste fericit!

Last edited by SEBASTIAN; 22-04-06 at 06:35.
la chestiune is offline   Reply With Quote
Old 22-04-06, 01:43   #185
sandumrs

Stage 5

Sebastian stiu ca ai un 330i cu turbo, dar pe cand si ceva cu care sa vii la cursa, evental pe platforma. Spun asta ca fan BMW si sper ca nu sunt impertinent.
Old 27-04-06, 02:13   #186
Vialy

Vicepresedinte Insane Racers

Stage 5

Vialy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[INSANE RACERS]
Thumbs down Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Organizarea aia """bunaaaaaaaaaaaaa""" unde e ?

Vad ca sunt destui nemultumiti !!!!

Am inteles de la mai multe persoane ca a fost un ESEC cursa asta la capitolul " organizare " ....... UNDE A FOST SAMPANIA INVINGATORILOR ? sau macar cupele ? sau macar niste diplome acolo ? sau sunt prea scumpe niste foi scoase la imprimanta ?

Stiti sa aruncati cu pietre in cei care incearca sa organizeze curse ... dar vad ca si tu Sebastian, LR ai DESTULE LIPSURI !

Am observat ca nu scapa nici macar o cursa organizata de altcineva NECRITICATA de tine !
Old 27-04-06, 03:11   #187
dj05dpx
Guest

Vialy ai grije ce scri ca 'poate te calca vreo masina neagra'
  Reply With Quote
Old 27-04-06, 15:57   #188
Vialy

Stage 5

Vialy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[INSANE RACERS]
Arrow Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Quote:
Originally Posted by dj05dpx
Vialy ai grije ce scri ca 'poate te calca vreo masina neagra'
Eu mi-am spus parerea.... nu am jignit pe nimeni !
Vialy is offline   Reply With Quote
Old 28-04-06, 12:14   #189
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by Vialy
Organizarea aia """bunaaaaaaaaaaaaa""" unde e ?

Vad ca sunt destui nemultumiti !!!!

Am inteles de la mai multe persoane ca a fost un ESEC cursa asta la capitolul " organizare " ....... UNDE A FOST SAMPANIA INVINGATORILOR ? sau macar cupele ? sau macar niste diplome acolo ? sau sunt prea scumpe niste foi scoase la imprimanta ?

Stiti sa aruncati cu pietre in cei care incearca sa organizeze curse ... dar vad ca si tu Sebastian, LR ai DESTULE LIPSURI !

Am observat ca nu scapa nici macar o cursa organizata de altcineva NECRITICATA de tine !
se pare ca trebuie sa mai expic de 10 ori ca sa vada toti inca odata chiar daca imi pierd rabdarea explicand treaba cu diplomele...
FRATE diplomele si clasamentul au fost facute acasa pentru ca eu am fost raspunzator de acel clasament si nu am mai apucat sa il termin din mai multe motive bine-intelemeiate zic eu...
1.incepuse ploaia si nu stiu daca era cineva in locul meu daca stateta la masuta si il batea ploaia in cap ca sa termine un clasament care nu este deloc usor de facut crede-ma!
2.incindentul petrecut a fost o piedica pentru mine sa continui clasamentul asa ca l-am facut acasa
Diplomele sunt sigur ca vor fi date la urmatoarea legala!!!
DIn clubul vostru aveti pe cineva pe podium?intreb si eu ca sa ma aflu in treaba ca parca nu aveti...deci faza cu diplomele nu ai inteles-o tu dar cei care au fost pe podium au inteles-o...sau cauti nod in papura...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 28-04-06, 14:14   #190
dj05dpx
Guest

Pustiu mai ai pana sa ajungi ca Vialy,respectul se castiga in timp si nu pe forum !
  Reply With Quote
Old 28-04-06, 14:32   #191
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]
Talking Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Quote:
Originally Posted by orlando
FRATE diplomele si clasamentul au fost facute acasa pentru ca eu am fost raspunzator de acel clasament si nu am mai apucat sa il termin din mai multe motive bine-intelemeiate zic eu...
Diplomele sunt sigur ca vor fi date la urmatoarea legala!!!
DIn clubul vostru aveti pe cineva pe podium?intreb si eu ca sa ma aflu in treaba ca parca nu aveti...deci faza cu diplomele nu ai inteles-o tu dar cei care au fost pe podium au inteles-o...sau cauti nod in papura...
orlando tata.. ai scos loooolz ))) cea mai tare afirmatzie hahahah diplomele si toate cele se fac akas ca apoi sa se dea la urmatoarea legala penibil si-n acelasi timp interesant... mai bine incheiatzi subiectul.. nu vad rostul acestor discutzii, a fost o cursa s-a dus.. shi cu asta basta..! mai urmeaza si altele...
BoSsuL3TZ is offline   Reply With Quote
Old 28-04-06, 22:06   #192
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by dj05dpx
Pustiu mai ai pana sa ajungi ca Vialy,respectul se castiga in timp si nu pe forum !
nu stiu ce respect are nu il cunosc personal dar am mai explicat ce am scris mai sus odata dar vad ca nu se uita...si nu numai pe un forum ci pe 2 forumuri...
Bossuletz acum nu stiu ce sa inteleg din afirmatia ta...clasamentul l-am facut eu acasa cu foile in mana si cu timpii in cealalta mana si i-am ordonat...diplomele pentru aceasta cursa vor fii date la urmatoarea cursa...sau cel putin cei care au castigat si se vor prezenta la urmatoarea legala Legal Racing...
orlando is offline   Reply With Quote
Old 28-04-06, 22:55   #193
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Orlando... stai linistit nu-i nici o problema unde i-ai facut... important e ca i-ai facut...
Si cel mai important este ca i-ai facut corect... nu cum se intelesese din explicatiile tale date pe forum... de credea lumea ca ai facut calculele aiurea... (vezi dialogul meu cu Sebastian referitor la modul de calcul al timpilor cu start la 00+ activare celule prin buton+finish la trecerea prin celulue https://forum.4tuning.ro/showthread.p...274#post386274 ) ...
ca banuiesc ca ai gresit cand ai explicat acolo.. nu cand ai calculat timpii adica sa fi sczut din timpii de finish timpul la care s-a activat celula si nu timpul cu 00.
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 29-04-06, 04:07   #194
Vialy

Stage 5

Vialy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[INSANE RACERS]
Thumbs down Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Eu am vrut sa spun un singur lucru si vad ca m-ati inteles gresit cu totii !

Nu ma intereseaza scuzele si vinovatii ....

Eu subliniez un lucru CURSELE LEGAL RACING NU SUNT PERFECTE! !

dj05dpx: Respect!
Vialy is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -