Quote:
Originally Posted by Vialy
Organizarea aia """bunaaaaaaaaaaaaa""" unde e ?
Vad ca sunt destui nemultumiti !!!!
Am inteles de la mai multe persoane ca a fost un ESEC cursa asta la capitolul " organizare " ....... UNDE A FOST SAMPANIA INVINGATORILOR ? sau macar cupele ? sau macar niste diplome acolo ? sau sunt prea scumpe niste foi scoase la imprimanta ?
Stiti sa aruncati cu pietre in cei care incearca sa organizeze curse ... dar vad ca si tu Sebastian, LR ai DESTULE LIPSURI !
Am observat ca nu scapa nici macar o cursa organizata de altcineva NECRITICATA de tine !
|
se pare ca trebuie sa mai expic de 10 ori ca sa vada toti inca odata chiar daca imi pierd rabdarea explicand treaba cu diplomele...
FRATE diplomele si clasamentul au fost facute acasa pentru ca eu am fost raspunzator de acel clasament si nu am mai apucat sa il termin din mai multe motive bine-intelemeiate zic eu...
1.incepuse ploaia si nu stiu daca era cineva in locul meu daca stateta la masuta si il batea ploaia in cap ca sa termine un clasament care nu este deloc usor de facut crede-ma!
2.incindentul petrecut a fost o piedica pentru mine sa continui clasamentul asa ca l-am facut acasa
Diplomele sunt sigur ca vor fi date la urmatoarea legala!!!
DIn clubul vostru aveti pe cineva pe podium?intreb si eu ca sa ma aflu in treaba ca parca nu aveti...deci faza cu diplomele nu ai inteles-o tu dar cei care au fost pe podium au inteles-o...sau cauti nod in papura...