am de facut o mica precizare...de votat am votat aseara,si am votat pilaf ...acum,cu mintea limpede si odihnit,cred ca am facut o gresheala (da,o intorc ca la Ploiesti)

sa va spun si argumentele
da,m-am plictisit aproape toata cursa...m-a dezamagit lipsa sunetului,lipsa lu' Florica de la microfon (La Multzi Ani omule) si multe altele...dar argumentul care a inclinat balanta pentru "pilaf" a fost pana la urma incidentul rushinos si se pare totusi ca nu regretabil (Sebastian se face ca ploo) de la sfarsit
m-am razgandit....cursa a fost belea...Sebastian ne-a oferit paine si circ...
pai la ce cursa mai vezi organizatorul ca se duce si-l ia la bataie pe un participant?unde mai vezi K1 la cursele auto?s-au meritat aia 50.000 pe care i-am dat la intrare...s-a meritat reactia publicului (huiduieli,fluieraturi)
deh...noi astia din provincie nu stim sa facem asha spectacol,nu ne batem concurentii,nu provocam scandaluri
Sebastian...ma intreb eu...cum mi-ai zis ieri pe pista ca regreti ce ai facut ...nu poti spune si aici?iti pica nasu?ti se stirbeste autoritatea?
macar niste scuze in mod public...ca sa vada lumea totusi ca bataia aplicata unui participant care nu respecta programul Legal Racing nu o sa devina o obishnuintza
iar m-am razgandit....
acum mi se pare trist ce s-a intamplat...si mai ales ce se intampla in continuare
io zic sa-i pupi mainile lu' Micutzu ca daca nu era el si cativa prieteni foarte apropiati ai fi avut parte de un adevarat circ din cauza jandarmilor si a agentilor de paza
si stii ce mai zic?
daca imbraci niste oameni in vesta pe care scrie Legal Racing....trebuie sa se comporte ca tine?
adica sa jigneasca publicul ?
adica aia care ti-au dat banii pana la urma...
la voi e o lege sa va bateti joc de aia care va baga bani in buzunar?
cu banneru de la Ghost ce dracu ai avut de l-ai luat si ai amenintat ca-i dai foc?cica "nu este autorizat"
banner neautorizat?
trist....
azi-noapte...in masina,pe drum inspre Craiova cineva zicea (discutie total diferita de subiectul "cursa") ca ar fi auzit ca in târg la Romanesti in Craiova ar fi adus coloane vertebrale la vanzare
or fi ele second hand...dar exista...si unii au nevoie
MARE de tot
Sebastian...eu unu nu m-ash da niciodata la o cursa de-a ta
de ce?
simplu
n-ash plati 500.000 taxa de inscriere pe langa cheltuielile de drum (benzina,mecanici,etc) ca sa nu primesc nici macar minimul de recunoastere daca e cazul (o cupa,o diploma ceva)...iar de premii nu mai vorbesc,ca in cazul tau nu se pune problema si pe deasupra sa mai risc sa fiu omorat in bataie daca Doamne fereste depasesc linia pe care o trasezi tu
ziceai ceva ca daca n-au dat sponsorii n-ai nici tu de unde sa dai
pai schimba sponsorii nene daca astia sunt sponsori doar cu numele
nu te mai ascunde in spatele unor scuze penibile
paine si circ dom'le...paine si circ
uitasem de faza cu NOS-ul lu' Johnny
cum mama dracu sa confunzi o instalatie GPL cu una de NOS ma fratzilor?
asta m-a distrat la culme...
Sebastian chiar in halu' asta?...sa-l trimiti pe saracu SEI sa-l controleze pe Jhonny de NOS...de ce?ca batea 70% din masinile de pe pista?ca omu' a stiut cum sa magareasca buburuza aia de Renault 5 in asha fel incat sa dea fum la aproape tot ce misca pana la 200+ CP?
ati fost in stare sa lasati masini sa se inscrie la grupe inferioare celei de putere din care faceau parte in mod normal dar ati sarit de cur in sus si ati inceput sa-i cautati nod in papura lu' Jhonny
P.S. Jhonny bravo dom'le...imi place despre tine,ai facut spectacol,cred ca Sebastian trebuia sa te plateasca (dar nu cu palme ca pe CRY) pentru ce senzatie ai produs week-end-ul asta
am fost in public si comparativ...lumea se uita la cursele tale cu alte masini cu acelasi interes cu care se uita la masinile de 3 ori mai puternice si 100 de ori mai scumpe ca a ta
bravo Ghost...ati facut o treaba buna
Rusine Sebastian...am dat mana cu tine o singura data...atunci cand m-am prezentat,alta data n-o sa se mai intample ...fiindca nu meriti