Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei! Campionatul de Accelerare al Romaniei!

View Poll Results: Cum a fost ?
Foarte Tare ! 33 21.15%
Asa si Asa ! 72 46.15%
Pilaf ! 51 32.69%
Voters: 156. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 17-04-06, 01:42   #46
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: CURSA - votati - SUPER TARE / asa si asa / pilaf

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
daniel Onoriu avea dreptate trebuie sa facem o superselectie sa nu mai plictisim lumea aiurea, dar am zis ca nu merita sa interzicem ceva cuiva, am gresit.
Nu mai zic nimic pt k iar ia lumea foc, dar parerea mea e ca sunt primite prea multe cazane iar masinile care sunt tari nu au loc de ele, spre exemplu un rs4 nu a mai avut cum sa intre azi pt k nu mai era loc si in loc sa vedem masini bengoase cat mai multe vedem masini care trebuie casate pe pista. Oricum, azi au fost ceva mai multe masini tari decat pana acum dar si cazane foarte multe.
Old 17-04-06, 02:09   #47
bog88

Stage 3

sebi a devenit o frana in dezvoltarea sportului asta in ro, nu avem nevoie de monopol, de curse cat mai rare si cat mai scumpe. cursa de azi a aratat care-s limitele LR. pacat, incepuse frumos, se termina rromaneste.
Old 17-04-06, 03:34   #48
speeedy

Stage 4

speeedy's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by ono
Nu mai zic nimic pt k iar ia lumea foc, dar parerea mea e ca sunt primite prea multe cazane iar masinile care sunt tari nu au loc de ele, spre exemplu un rs4 nu a mai avut cum sa intre azi pt k nu mai era loc si in loc sa vedem masini bengoase cat mai multe vedem masini care trebuie casate pe pista. Oricum, azi au fost ceva mai multe masini tari decat pana acum dar si cazane foarte multe.
ce intelegi tu prin cazane? masini vechi, slabe la motor ?? te intreb pt ca am participat si eu la grupa a1, din pacate.
presupun ca daca rs4-ul venea din timp la inscrieri sigur avea loc.

p.s. nu vreau sa ne certam sau sa creez scandal, doar discutam.
speeedy is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 07:51   #49
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by ono
Din pacate este adevarat si multi nu vin cu masini spectaculoase, pentru ca le e frica sa le lase si in parcul de parcare.
O sa fim mai restrictivi, nu foarte pentru inceput, dar ...
Trebuie sa dam cezarului ce e al cezarului, Daniel avea dreptate!
Pe viitor am vorbit sa facem "bataie" cu cei de la Ralliu si Coasta.
Cei mai buni de la noi cu cei de la ei.
Sa nu radeti dar cred ca va fi o lupta echilibrata.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 09:27   #50
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da..prea multe cazane, sau mai bine zis prea multe masini stock; un harb de dacie de 10 mil a batut pejo 206 si solnitza...cred ca si asta e spectacol, nu?; cred ca aici trebuie lucrat cat de cat..la masini de grupa mica stock vs masini modificate; la grupele mari..e altceva

pacat ca n-am apucat sa ma dau decat de 3 ori..dintre care o data singur..aglomeratie mare la start, multe masini care doar au intrat si nu s-au dat; oricum n-am stat pana la sfarsit..ca nu mai avea rost
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 10:08   #51
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by bog88
sebi a devenit o frana in dezvoltarea sportului asta in ro, nu avem nevoie de monopol, de curse cat mai rare si cat mai scumpe. cursa de azi a aratat care-s limitele LR. pacat, incepuse frumos, se termina rromaneste.

Dar te opreste cineva sa organizezi curse???

Cat despre cursa:
+ pt nr masinilor
+ cronomentrare

-timp pierdut
-lipsa tribunelor
- - pt jandarmerie (stateau degeaba si se uitau la curse si umea din spatele lor mai avea putin si depasea linia galbena!!!)

shadow is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 10:17   #52
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Am vazut ca multa lume a scris aici ca un punct slab al cursei plecare la 1 minut...eu zic ca nu trebuie incadrat la puncte slabe ptr ca daca va ganditi un pic daca se pleca la 45 de secunde trebuia de fiecare data sa se faca calculul sa se plece la si 45,30,15,0 si va dati seama cati furau startul...
si asa am avut cel putin vreo 10 curse in care unul dintre participanti a furat startul...
si daca se pleca mai repede cand mai aveam noi timp sa notam ce masina vine-cat timp a scos?
oricum si asa am murit de mana de la 1 pana la 5 sa scrii tot timpu la fon intens...de acea am si renuntat sa mai fac clasamentul ieri ptr ca nu ma mai simteam in stare eram epuizat...oricum in seara asta voi pune clasamentul pe forumul legal racing...!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 10:41   #53
sharpe

Purtator cuvant MR Craiova

Stage 5

sharpe's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]

am de facut o mica precizare...de votat am votat aseara,si am votat pilaf ...acum,cu mintea limpede si odihnit,cred ca am facut o gresheala (da,o intorc ca la Ploiesti)
sa va spun si argumentele
da,m-am plictisit aproape toata cursa...m-a dezamagit lipsa sunetului,lipsa lu' Florica de la microfon (La Multzi Ani omule) si multe altele...dar argumentul care a inclinat balanta pentru "pilaf" a fost pana la urma incidentul rushinos si se pare totusi ca nu regretabil (Sebastian se face ca ploo) de la sfarsit
m-am razgandit....cursa a fost belea...Sebastian ne-a oferit paine si circ...
pai la ce cursa mai vezi organizatorul ca se duce si-l ia la bataie pe un participant?unde mai vezi K1 la cursele auto?s-au meritat aia 50.000 pe care i-am dat la intrare...s-a meritat reactia publicului (huiduieli,fluieraturi)
deh...noi astia din provincie nu stim sa facem asha spectacol,nu ne batem concurentii,nu provocam scandaluri
Sebastian...ma intreb eu...cum mi-ai zis ieri pe pista ca regreti ce ai facut ...nu poti spune si aici?iti pica nasu?ti se stirbeste autoritatea?
macar niste scuze in mod public...ca sa vada lumea totusi ca bataia aplicata unui participant care nu respecta programul Legal Racing nu o sa devina o obishnuintza
iar m-am razgandit....
acum mi se pare trist ce s-a intamplat...si mai ales ce se intampla in continuare
io zic sa-i pupi mainile lu' Micutzu ca daca nu era el si cativa prieteni foarte apropiati ai fi avut parte de un adevarat circ din cauza jandarmilor si a agentilor de paza
si stii ce mai zic?
daca imbraci niste oameni in vesta pe care scrie Legal Racing....trebuie sa se comporte ca tine?
adica sa jigneasca publicul ?
adica aia care ti-au dat banii pana la urma...
la voi e o lege sa va bateti joc de aia care va baga bani in buzunar?
cu banneru de la Ghost ce dracu ai avut de l-ai luat si ai amenintat ca-i dai foc?cica "nu este autorizat"
banner neautorizat?
trist....
azi-noapte...in masina,pe drum inspre Craiova cineva zicea (discutie total diferita de subiectul "cursa") ca ar fi auzit ca in târg la Romanesti in Craiova ar fi adus coloane vertebrale la vanzare
or fi ele second hand...dar exista...si unii au nevoie
MARE de tot
Sebastian...eu unu nu m-ash da niciodata la o cursa de-a ta
de ce?
simplu
n-ash plati 500.000 taxa de inscriere pe langa cheltuielile de drum (benzina,mecanici,etc) ca sa nu primesc nici macar minimul de recunoastere daca e cazul (o cupa,o diploma ceva)...iar de premii nu mai vorbesc,ca in cazul tau nu se pune problema si pe deasupra sa mai risc sa fiu omorat in bataie daca Doamne fereste depasesc linia pe care o trasezi tu
ziceai ceva ca daca n-au dat sponsorii n-ai nici tu de unde sa dai
pai schimba sponsorii nene daca astia sunt sponsori doar cu numele
nu te mai ascunde in spatele unor scuze penibile

paine si circ dom'le...paine si circ
uitasem de faza cu NOS-ul lu' Johnny
cum mama dracu sa confunzi o instalatie GPL cu una de NOS ma fratzilor?
asta m-a distrat la culme...
Sebastian chiar in halu' asta?...sa-l trimiti pe saracu SEI sa-l controleze pe Jhonny de NOS...de ce?ca batea 70% din masinile de pe pista?ca omu' a stiut cum sa magareasca buburuza aia de Renault 5 in asha fel incat sa dea fum la aproape tot ce misca pana la 200+ CP?
ati fost in stare sa lasati masini sa se inscrie la grupe inferioare celei de putere din care faceau parte in mod normal dar ati sarit de cur in sus si ati inceput sa-i cautati nod in papura lu' Jhonny
P.S. Jhonny bravo dom'le...imi place despre tine,ai facut spectacol,cred ca Sebastian trebuia sa te plateasca (dar nu cu palme ca pe CRY) pentru ce senzatie ai produs week-end-ul asta
am fost in public si comparativ...lumea se uita la cursele tale cu alte masini cu acelasi interes cu care se uita la masinile de 3 ori mai puternice si 100 de ori mai scumpe ca a ta
bravo Ghost...ati facut o treaba buna
Rusine Sebastian...am dat mana cu tine o singura data...atunci cand m-am prezentat,alta data n-o sa se mai intample ...fiindca nu meriti
Old 17-04-06, 11:55   #54
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Bytzu
da..prea multe cazane, sau mai bine zis prea multe masini stock; un harb de dacie de 10 mil a batut pejo 206 si solnitza...cred ca si asta e spectacol, nu?; cred ca aici trebuie lucrat cat de cat..la masini de grupa mica stock vs masini modificate; la grupele mari..e altceva

pacat ca n-am apucat sa ma dau decat de 3 ori..dintre care o data singur..aglomeratie mare la start, multe masini care doar au intrat si nu s-au dat; oricum n-am stat pana la sfarsit..ca nu mai avea rost
Da dar pe ce baza se face selectia?

- masini stock nu, masini modificate da....
atuncea speedsterul n-ar trebuii sa participe ar fi nasol pt ca chiar daca e stock cred ca a castigat grupa

- masini vechi nu, masini noi da
in cazul meu cu o masina de 16 ani ar trebui isa stau pe bara, ceea ce iara nu mi se pare corect pt ca o fi ea veche dar e cat de cat competitiva la grupa ei cred

- masini deputere sub X CP nu, de putere peste X CP da
sunt si masini la grupe mici care fac senzatie si care pot concura cu succes contra unor masini din grupe mai mare R5.... anumite dacii

cred ca o sa fie destul de greu de facut o selectie, care sa permita totusi si inscrierea pt participare a noilor veniti.

pe de alta parte din punct de vedere al spectacolului cand oamneii vad 2 masini de 300cp care au la finish 30cm diferentza intre ele , se intreba cine a castigat ......

dar cand vad o masina noua care si-o ia de la o masina mai veche care teoretic n-ar avea nici o sansa la o diferentza foarte mare, atuncea pare o chestie destul de spectaculoasa.

concluzia mea e ca o sa fie foarte greu de realizat acesta triere.

poate o idee ar fi cea a calificarilor, dar asta presupune inchirierea pistei si cu o zi inainte ,
200SX is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 12:01   #55
BaBaOs

Stage 2

BaBaOs's Avatar

Quote:
Originally Posted by ono
Salut la toti pentru ca e primul meu post kiar dk am tot urmarit forumul pana acum... incidentu de ieri si afirmatiile lui ono ma fac sa postez. Si postez ca io n;am lamborghini sau subaru sau ceva cu care sunt capabil sa ma dau cu toate ca ati vazut dacia 1310 ce forja ii dadea ieri ... Nu inteleg de ce le numesti cazane, asta pentru ca ai tu lambo si subaru? daca aveai caruta nu mai comentai dar te ridica lumea in slavi! e vorba de organizare nu ca vin cazane! sa vina frate sa faca fiecare ce poate ,sa se organizeze mai bine sa mearga mai repede totul.daca unu vine cu dacia cu nos pe ea o sa zici ca e cazan ca il eclipsezi tu cu lambo. nu uita ca traim in Romania si nu toti au bani cum ai tu... si sa nu aducem vorba de bani.
BaBaOs is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 12:11   #56
BaBaOs

Stage 2

BaBaOs's Avatar

iar despre incident...una peste alta io ma pun in locu lui Sebastian. ganditi'va ca in momentul in care a inceput nebunia,pe pista erau peste 1000 de oameni..care veneau cat mai aproape de bmwul turbat. in acel moment am stiut ca , cursa s'a terminat inainte sa il loveasca sebastian.si io asteptam cireasa de pe tort adik o a treia intrecere intre subaru si corvette . deci in acel moment nimeni nu mai putea sa duca lumea inapoi dupa garduri,jandarmii erau prea putini, ala cu microfonu nu se auzea si vine sebi stiind ca totul se duce de rapa si i'o da.si gata frate ca a meritat. ia uite nene atatea comentarii.sa fii fost organizata de altcineva ca la fel facea si mai ales ca erau cunoscuti.cum si io daca imi facea un tovarash faza asta i'o dadeam la oki.cum plm sa imi strice showul si poate Doamne fereste intra unu sub rotile la bmwurile alea. spre ca n'am creat valval dar ganditi'va bine. nervii erau intinsi la maxim. trebuie sa fii Dumnezeu sa nu te enervezi si sa nu ti se aprinda beculetu rosu hai piz
Old 17-04-06, 12:18   #57
BaBaOs

Stage 2

BaBaOs's Avatar

am votata asa si asa pentru ca :
+ vreme frumoasa
+am avut loc in fata

-macar un radar de viteza sa vedem si noi ..?
-lipsa tribune sau ceva sa nu se mai ingramadeasca lumea
-jandarmii.. respect dar aia de la grup 4 falck parq.. ce ratati frate. a venit unu pe pista . ii scapase o sticla de sus la un tip si ala cik "te mamanca in cur bah" si ii ia sticla si cik sa o arunca..si o arucna ca o femeie d'aia de au inceput toti sa rada..aldreq *** mesteca guma ca ultimu smecherash se credea bazat.
-faptu ca nu s'a maitinut finalu incendiar
-lumea necivilizata care isi muta gardu mai in fata.. io eram la finish si la un mom nu mai vedeam nimic
- sandwichuri scumpe ..totu scump
-asteptarea dintre categorii
and more...
fatza de cursa de anul trecut de pe baneasa asta a fost praf. pey stiu ca atunci eram negru pe fatza de la burnout si toti s'au simtti super.
Old 17-04-06, 12:30   #58
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Inca un mesaj telefonic de la Gratzian care nu are acces momentan la internet:

Spiritele s-au linistit, Sebastian s-a inteles si a facut scuzele de rigoare cui trebuie. Alde Sharpe & co. sunt rugati sa nu mai puna paie pe foc. Nu face bine nimanui aceasta tensiune. Abia s-a reusit sa se ajunga pe o linie pasnica si amiabila. Oricine de acum incolo care incearca sa creeze tensiune si sa critice in mod destructiv va fi nevoit sa suporte consecintele. Mai degraba veniti cu solutii pentru viitor ca astfel de cazuri sa nu se mai intample.

REPET - Orice post care aduce cu el jigniri sau cuvinte care alimenteaza tensiunea, va atrage dupa sine consecinte negative asupra userului.

Multumim.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 12:34   #59
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by BaBaOs
Salut la toti pentru ca e primul meu post kiar dk am tot urmarit forumul pana acum... incidentu de ieri si afirmatiile lui ono ma fac sa postez. Si postez ca io n;am lamborghini sau subaru sau ceva cu care sunt capabil sa ma dau cu toate ca ati vazut dacia 1310 ce forja ii dadea ieri ... Nu inteleg de ce le numesti cazane, asta pentru ca ai tu lambo si subaru? daca aveai caruta nu mai comentai dar te ridica lumea in slavi! e vorba de organizare nu ca vin cazane! sa vina frate sa faca fiecare ce poate ,sa se organizeze mai bine sa mearga mai repede totul.daca unu vine cu dacia cu nos pe ea o sa zici ca e cazan ca il eclipsezi tu cu lambo. nu uita ca traim in Romania si nu toti au bani cum ai tu... si sa nu aducem vorba de bani.
Din cate imi dau seama cred ca tu vrei sa ma faci sa-mi para rau k am masini tari, imi cer scuze ca am atatea masini si ca fara sa vreau te fac sa te simti inferior. Vezi cum sta treaba la noi in Ro? In loc sa fiti bucurosi ca oameni care au masini tari participa in numar din ce in ce mai mare voi prin ceea ce scrieti aici ne faceti sa ne bagam picioarele in ele de curse si sa va lasam cu cazanele sa faceti spectacol. Nu uita k ma costa f mult ceea ce fac eu pe pista cu masinile mele si ca de fiecare data cand ma asez la start lumea se bucura. Normal k mai sunt si oameni k tine care nu apreciaza dar asta e viata, ala are iar ala nu are din pacate.

Last edited by ono41; 17-04-06 at 12:38.
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 17-04-06, 12:41   #60
Rudolph41

Stage 1

Rudolph41's Avatar

@BaBaOs, aici nu e vorba de bani si de dat mare, este pur si simplu vorba de cum arata o masina si de ce masini ar fi frumos sa vedem la un show. daca ai o Dacie cu nos dar arata vai mama ei, care e fun-ul? Ideal ar fi sa participe masini frumoase, care sa arate cat d cat bine macar si care sa mai si rupa asfaltul. Spre ce tindem daca ne prezentam numai cu "cazane"? Sunt de acord ca pasionat de masini esti si daca nu ai un supercar, insa dak nu ai o masina cat d cat d aratat, stai acasa. No offence, dar eu asa vad lucrurile!
Rudolph41 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -