Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 13-01-05, 00:32   #31
Bogdan_16v
Guest

Si aici ai dreptate. Interiorul, din pacate, nu a suferit decat extrem de mici modificari. Ceasuri pe jumatate albe, care mie personal mi se par simulacre, aceleasi scaune ca la modelul Sport care l-am avut eu, numai ca au trantit o tapiterie \"speciala\", cum zic ei, nici vorba e piele, volanul putintel mai sport, bucatelele acelea de plastic de la gurile de aerisire vopsite in rosu si...cam atat. Nimic alteva in plus. Am vrut sa-mi iau modelul Cupra inainte sa optez pt Type-R, insa am considerat ca pretul de 19.800 E CIP pt un motor mai puternic, niste jante mai mari, 2 spoilere sport si un interior foarte usor modificat nu se justifica, mai ales ca este un mini, nu o compacta. Stiu ce zic, am studiat oferta cu miscroscopul de zeci de ori si am comparat-o cu modelul de Ibiza care l-am avut si nu am considerat ca se merita. Singurul avantaj ar fi fost motoarele destul de usor upgradabile, insa si acelea au si ele niste limite.
  Reply With Quote
Old 18-01-05, 05:04   #32
im570rm

Stage 5

im570rm's Avatar

eu va zik ce am vazut nu ce am auzit....am fost acolo stiu ce zik ,nu va ce rost ar avea sa va mint.Intradevar am facut o mica greseala dupa spusele prietenului meu cu care am mers se pare ca nu era cupra ci era 1.9 TDi Sport probabil modificata ulterior.Si ce ziceti voi ca dealerii nu vand masini cu chip and stuff?Eu zik inainte de a vorbi sa va interesati...nu vreau sa supar pe nimeni dar eu nu vb din auzite...EU AM FOST DE FATZA SI STIU CE AM VAZUT.
im570rm is offline   Reply With Quote
Old 18-01-05, 12:06   #33
Bogdan_16v
Guest

Exista 2 posibilitati: ori Ibiza era modificata GRAV, de genul kit de 250-300cp, ori cel cu Gta nu si-a impins masina mai deloc pana in limitele sale. Diferenta este prea mare in cazul in care Ibiza ar fi avut doar 180cp, nici nu-l mai vedea pe nenea GTA in 10-12 sec de la start.
  Reply With Quote
Old 20-01-05, 00:00   #34
im570rm

Stage 5

im570rm's Avatar

El a zis ca ibiza are 180 de cai...nu 250-300 sincer nu cred ca poti face un motor de 131 hp(cat a avut ala initzial) in 250....decat daca il schimbi cu totul...sau poate daca ii pui turbina de camion
im570rm is offline   Reply With Quote
Old 20-01-05, 01:26   #35
Bogdan_16v
Guest

Motorul ala era de 130 cp datorita turbinei si injectoarelor, practic are aceeasi arhitectura cu Tdi de pe Octavia de 90cp si Tdi de pe Leon Top sport de 150cp. Motorul se poate aduce pana la 250-300cp cu pachete speciale sport, in principiu nu mai ramane decat blocul motor original din el, se schimba turbina, intercooler, supape, ax cu came, cilindrii, injectoare, tot...Oricat de sprintena ar fi chiar si la 180cp, nu avea cum sa treaca e bestia aia de masina, pt ca este o bestie la clasa ei, una care consuma si peste 20%...
  Reply With Quote
Old 20-01-05, 08:12   #36
viperu

Stage 5

viperu's Avatar

Member of:
[Moderators]

http://www.giwasa.com/tdi_gb.htm

se poate duce motorul de pe cupra tdi la 300cp... vezi link-ul de mai sus...

insa sunt de acord ca e prea scumpa... cel putin comparativ cu CTR-ul si Clio RS...
Old 08-02-05, 22:11   #37
lowrider

Stage 5

lowrider's Avatar

Lasand la o parte motoarele diesel de pe clasa lux(Audi A8 3L si 4L,Mercedes 320,400cdi,Bmw 740d)toate peste 250CP,in curand va apare noua Alfa Romeo cu motoare diesel de peste 200cp,Peugeot 407 cu motor de 204cp care deja este si scos in productie impreuna cu grupul Ford,Bmw 330d care este deja pe piata de cativa ani....Asa ca noua generatia diesel va avea un cuvant greu in fata benzinarelor semi-sportive..
lowrider is offline   Reply With Quote
Old 07-04-05, 03:11   #38
andREI23

Stage 2

andREI23's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ShinyG\"
@andREI23: Daca crezi ca motorul Otto e o bataie de joc la adresa eficacitatii, de ce nu trimiti un mail la unul dintre producatorii neinsemnati de pe piata auto cum ar fi Ferrari, Lamborghini sau Porsche si poate ii convingi sa treaca la Dieseluri ca sunt mai eficiente... (sunt rautacios, dar la un post asa de categoric nu vad alt raspuns, sorry)
No problemo man.
Ferrari mare firma. Proprietatea lui Fiat.....hehehhe
Lamborghini.... mare firma. Proprietatea lui VW
Porsche mmm...mm...

Am trimis mail la toti dar doar Porsche mi-a raspuns. A zis ca se mai gandeste daca sa scoata un Diesel sau nu. Anu trecut parca s-a tinut de cuvant si a scos un diesel special pentru mine. Se cheama Cayenne V10TDI
andREI23 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-05, 03:23   #39
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

motoarele pe benzina sunt depasite .. Parerea mea . Dieselul abia acum o inceput sa fie exploatat .
Dar faza ca motorina = economie deja nu mai e adevarata treaba asta .
Pretul la motorina euro este aproape la fel ca cel al benzinei .
Iar faza de consum .. mda .. consuma un diesel cu 25% mai putin decat un benzinar de generatie noua aceeasi capacitate cilindrica. Dar un benzinar de aceeasi capacitate cilindrica sigur face un diesel . (si nu ma refer la Turbo benzina)
Old 07-04-05, 19:18   #40
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"HolySoul\"
motoarele pe benzina sunt depasite .. Parerea mea . Dieselul abia acum o inceput sa fie exploatat .
Dar faza ca motorina = economie deja nu mai e adevarata treaba asta .
Pretul la motorina euro este aproape la fel ca cel al benzinei .
Iar faza de consum .. mda .. consuma un diesel cu 25% mai putin decat un benzinar de generatie noua aceeasi capacitate cilindrica. Dar un benzinar de aceeasi capacitate cilindrica sigur face un diesel . (si nu ma refer la Turbo benzina)
frate tu sa taci k de la Diselar tzi`ai luat`o .... in special de la un VW GOLF IV(oltcit cum le zici tu...)
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -