Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 09-10-07, 02:09   #751
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
Default Re: Noul BMW M3

Quote:
Originally Posted by Bulbucan View Post
sudurile alea la tobe vor sa arate k masina e o BRUTA, o bestie care nu are nevoie de lifting k alte masini... nu te impresioneaza doar prin aspect, ci mai ales prin putere si sportivitate... parerea mea!
daca acepti o asa magarie , la o masina cu pretenti de 90.000 euro tin sa cred ca vrei bmw ca e beamve..

Hai ca o trimiti asa la vreun pierdut prin europa de est dar nu faci asta cand expui primul exemplar din romania in showroom. Imi pare rau daca sunt mai greu de cap, dar nu vad logica in treaba asta.
Old 11-10-07, 13:09   #752
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

or facut un kkat mai mare ca ei de o groaza de bani.......is nesintiti......pe bani multi....oricum as vrea sa vad o tarfa deasta de m3 peste 20 de ani cum arata......nu cred ca se va putea compara cu ......oricare masina din anii 80.....
aldoadabass_wrs is offline   Reply With Quote
Old 11-10-07, 23:34   #753
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Da ma gandesc sa conserv una.
Sa vorbesti asa in virtutea inertiei e simplu, am fost langa ea si m-am uitat atent, inclusiv la acel aspect.
Cu bune si rele imi place masina.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 12-10-07, 03:43   #754
cls21b_EVO

Stage 5

Asadar, observ de mult topicul asta dar m-am abtinut sa comentez...din simplul fapt ca eu nu comentez pana nu vad o masina live...iar acum,
vazand-o live...este mai mult de cat tare masina, de la SIAB ea si cu mult asteptatul (cel putin de mine) Mitsu' Lancer, m-au incantat cel mai mult.
Este fenomenala masina, de la performante pana la look, o singura buba are...si e destul de mare din pct. meu de vedere.
Nu stiu daca a observat cineva spatile de la imbinarea capotei cu aripa...era absolut grotesc...nu stiu care-i faza, poate avea ceva modelul asta desi putin probabil...avand in vedere ca era destul de totat ca si pachet, (vezi plafonul din carbon Optional) dar m-a frapat.
A mai observat cineva?Sebastian?
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 12-10-07, 22:06   #755
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Carbonul pe plafon e serie si e f important, pacat ca nu sti asta nu e de design si nici de usurare a kg totale.
Cred ca te-ai uitat la ea cu capota semideschisa.
Old 13-10-07, 01:22   #756
attila

Stage 3

attila's Avatar

e pt scaderea centrului de greutate????
attila is offline   Reply With Quote
Old 13-10-07, 01:56   #757
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

da exact, mutarea acestuia cat mai jos si cat mai pe centru.
Old 14-10-07, 00:45   #758
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Cineva se plangea de acele suduri si era curios cum e la masinile pt piata de west.
E lafel aceeasi sudura oribila la evacuare insa am inteles ca e ceva superficial aceea sudura legand teava de o manta sub care e vaa minerala si ca nu au dat importanta.
Azi noapte a sosit in tara masina de prezentare din germania cea care s-a folosit pt a lansa m3 in Germania si sudurile le-am vazu ca fiind lafel de inestetice.
Per total masina era superba avand f f multa tehnologie inglobata.
Old 20-10-07, 01:30   #759
unchiulNOS
Banned

Stage 4

deriva din celebrul V10 al lui M5 (este practic acel motor fara doi cilindri), are patru litri cilindree si o putere de 420 CP, turatii ametitoare: 8.300 rpm.

Coupe-ul BMW m3 ajunge la 100 km/h in 4,8 secunde si la o viteza maxima de 250 km/h (limitata electronic), cu dublu ambreiaj manual robotizata,d iferential spate M-Diff la 57.000 de euro CIP.
unchiulNOS is offline   Reply With Quote
Old 20-10-07, 01:36   #760
unchiulNOS
Banned

Stage 4

dat fiind faptul ca RS4, construit pe vechea platforma tehnica, va trebui sa ii faca loc unui nou model, bazat, evident, pe masina proaspat lansata la Frankfurt.

actualul rs4 va scos din prod. in noiembrie anul acesta !
unchiulNOS is offline   Reply With Quote
Old 20-10-07, 21:29   #761
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by unchiulNOS View Post
deriva din celebrul V10 al lui M5 (este practic acel motor fara doi cilindri), are patru litri cilindree si o putere de 420 CP, turatii ametitoare: 8.300 rpm.

Coupe-ul BMW m3 ajunge la 100 km/h in 4,8 secunde si la o viteza maxima de 250 km/h (limitata electronic), cu dublu ambreiaj manual robotizata,d iferential spate M-Diff la 57.000 de euro CIP.
nu e chiar asa de simplist difera mult si e o alta gestionare, profil de axe, galerie, masina e deja condusa in bucuresti fiind f violenta.
Old 27-10-07, 23:11   #762
neo2004

Stage 3

neo2004's Avatar

mie unu m3-ul e92 mi se pare o masina pur si simplu geniala,una dintre cele mai bune masini scoase de bmw poate cel mai tare argument este ca in ciuda valorilor pe hartie unde un rs4 ar fi mai bun (audiul este 4x4 are 5kg mai putin) teoretic audi-ul ar avea avantaj pe plecare din cauza aderentei si totusi nu este in stare sa stea cu m3-ul nou nici macar pe plecare macar un avans primii 10m din pricina tractiunii 4x4 nimic ....si asta spune multe, cat despre mers zi de zi sunt convins si am si inteles ca m3-ul poate fi o masina docila cu care ai putea merge in fiecare zi. dar intr-o situatie mai complicata mi se pare intradevar cum zic altii mai mari mai experimentati pe mana carora au trecut multe masini bune si puternice ..."The AUDI is better for those who can't drive well.
The M3 is for MEN." si una proprie "Driving an RS4 you will always dream of the M3. Driving an M3... you will never dream of RS4."

https://www.youtube.com/watch?v=zbnjJAkxB40
https://www.youtube.com/watch?v=JvhXsD830Ts
Old 28-10-07, 02:58   #763
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by neo2004 View Post
teoretic audi-ul ar avea avantaj pe plecare din cauza aderentei si totusi nu este in stare sa stea cu m3-ul nou nici macar pe plecare macar un avans primii 10m din pricina tractiunii 4x4 nimic
Cu asta nu cred ca ai nimerit-o ... uite aici 10 metri ceva mai lungi

https://www.youtube.com/watch?v=1xcLYqWUPes
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 28-10-07, 23:39   #764
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

le-am condus pe amandoua, vreti sa spun si eu ceva?
Old 28-10-07, 23:47   #765
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]