14-03-07, 18:41
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
Re: Noul M3
Quote:
Originally Posted by THX-1
Motorul asta dezvolta si mai mult chiar(6.2 v ,dar in functie de caroserie,iar pe C-klasse fac pariu ca nu o sa dezvolte cat spui tu ci pe undeva pe la 450cp,si atunci ajungi iar la ce spuneam eu"la ce folos!!?".Am ditamai motoru de 6200cmc ca sa folosesc doar 60% din puterea lui??O fi el o strategie de marketing,dar gandeste-te si tu de-a lungul timpului cate M3-uri s-au vandut si cate C amg??E din start o lupta pierduta pt. mercedes,pt. ca pana la urma se rezuma la vanzari lupta asta!...sa numai vb. de tinuta de drum;un coupe vs.sedan! iar bmw nu a dezamagit niciodata la capitolu asta..vedem pe parcurs cand or sa apara amandoua
|
dc sa fie coupe vs sedan cand poate sa fie coupe vs coupe eu din cate stiu concurentu direct pt m3 de la mercedes este clk amg
|
|
|
14-03-07, 20:31
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
sa vedem ce pret o sa aiba...si daca o sa merite diferenta de bani fata de un rs4 care ofera in plus 2 usi
insa in curand o sa apara audi rs5....care va fi rival direct cu m3
14-03-07, 21:05
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Eu nu vad rolul pe piata a masinilor de acest gen deoarece vor sa fie un sedan de lux cu o putere maaaaaaare da cat de nebun sa fii sa folosesti 500cp cand iti duci copii la scoala sau cand te duci la munte cu familia. Dak vrei senzatii iti iei o masina de 2 locuri cu 500cp mcar dak e mori singur
|
|
|
14-03-07, 22:05
|
|
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Quote:
Originally Posted by criss_cars
Eu nu vad rolul pe piata a masinilor de acest gen deoarece vor sa fie un sedan de lux cu o putere maaaaaaare da cat de nebun sa fii sa folosesti 500cp cand iti duci copii la scoala sau cand te duci la munte cu familia. Dak vrei senzatii iti iei o masina de 2 locuri cu 500cp mcar dak e mori singur
|
un coupe performant cu 2 usi vrea sa fie sedan de lux????
|
|
|
14-03-07, 22:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by boy_wonder
un coupe performant cu 2 usi vrea sa fie sedan de lux????
|
era mai sus vorba de rs4 dak citesti bine. si rs4 are 4 usi si chisr si m3 pe facut pe platforam sedanului seria 3 nu crezi numai k are un motor mare si doua usi in in rest baza e de la seria 3 care e sedan
|
|
|
14-03-07, 22:25
|
|
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
Quote:
era mai sus vorba de rs4 dak citesti bine. si rs4 are 4 usi si chisr si m3 pe facut pe platforam sedanului seria 3 nu crezi numai k are un motor mare si doua usi in in rest baza e de la seria 3 care e sedan
|
ok.. my bad..
PS: Un RS4 cu scaunele Recaro ti se mai pare un sedan de lux???
|
|
|
14-03-07, 22:30
|
|
Stage 5
|
Prietene eu nu ma refer la masina in sine ci la masina care sta la baza conceptului. K RS4 e facut pe baza lui A4 iar A4 consider k e un sedan de lux. Oricum eu am vrut sa spun k dupa parerea mea acest gen de masina M3 RS4 AMG nu folosesc la nimic deoarece dak vrei o masina sport nu iti trebuie un ditamai sedanu cu 4 usi iti poti cumpara o masina la fel de sport in aceasi bani cu doua usi si mult mult mai sport. Acum dak vrei sa ai un sedan cu care sa te plimbi cu familia nu vad la ce iti trebuie 450cp. Acum intelegi ce vreau sa spun?
|
|
|
14-03-07, 22:41
|
|
Stage 5
Member of: [Insomnia] [Honda] [SUBARU]
|
Quote:
ok.. my bad..
|
rs4 cu scaune recaro este cu siguranta un sedan de lux...probabil ai vrut sa te referi la scaune scoica dar nu prea ti-a iesit...audi oricum este mai luxos ca bmw
|
|
|
14-03-07, 22:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
ok.. my bad..
|
Cand te vei aseza in scaunele alea care sunt niste bijuterii;si vei simti pielea aia de cea mai buna calitate+interiorul impecabil de pe RS4,cu siguranta vei realiza ca stai intr-un sedan de lux!! Cred ca te refereai la scaunele de tip Bucket dar nu stiu cine ar renunta la scaunele originale pt. ele. mai ales ca n-ai nevoie!
|
|
|
15-03-07, 07:51
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Mie imi place f mult m5 ca masina la modul general.
RS4 nu e rea dar e prea mica si comuna.
|
|
|
15-03-07, 13:49
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
dar gandeste-te si tu de-a lungul timpului cate M3-uri s-au vandut si cate C amg??E din start o lupta pierduta pt. mercedes,pt. ca pana la urma se rezuma la vanzari lupta asta!...sa numai vb. de tinuta de drum;un coupe vs.sedan! iar bmw nu a dezamagit niciodata la capitolu asta..vedem pe parcurs cand or sa apara amandoua
|
Pana nu aduci o dovada concreta nu prea isi are rost afirmatia, sau mai bine zis pe ce te-ai bazat cand ai spus-o ?
Asa ca idee incearca pe google AMG/MERCEDES forums si o sa vezi cati proprietari ai sa gasesti...
Citind cateva pareri ale unor persoane care au in posesie ambele masini multi au fost de acord la o idee comuna : AMG = o masina pt timpul saptamanii iar M pt weekend. Dar nu ar strica totusi un vs intre cele doua sau chiar cele 3...
Criss_cars , sa stii ca prin alte tari multi prefera o masina puternica dar fara un exterior aparte daca ii putem zice asa, mai exact un sleeper iar RS4 , C55/63 AMG intra perfect in categoria asta.
15-03-07, 14:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wtcvictim
Pana nu aduci o dovada concreta nu prea isi are rost afirmatia, sau mai bine zis pe ce te-ai bazat cand ai spus-o ?
Asa ca idee incearca pe google AMG/MERCEDES forums si o sa vezi cati proprietari ai sa gasesti...
|
Si tu ce vrei sa spui ca C AMG s-a vandut de-a lungul timpului la fel ca M3-ul??
|
|
|
15-03-07, 15:35
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Si tu ce vrei sa spui ca C AMG s-a vandut de-a lungul timpului la fel ca M3-ul??
|
De-a lungul timpului nu cred , in primul rand pt ca M3 exista de mai mult timp si mai multe generatii (incepand cu M3 E30 , E34 , E46 ) iar C AMG a existat doar pe W202 ( C36 , C43 ) si W203 ( C32 si C55 ), iar in al doilea rand pt M3 exista un alt concurent mai direct CLK AMG . In fine , discutia poate continua la nesfarsit , evoluand evident la bmw vs mercedes si nu vreau sa stric topicul. Astept cu nerabdare sa vad ce poate noul M3.
|
|
|
15-03-07, 18:02
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [SEAT]
|
..tot respectul pt M3
|
|
|
15-03-07, 19:00
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Prietene eu nu ma refer la masina in sine ci la masina care sta la baza conceptului. K RS4 e facut pe baza lui A4 iar A4 consider k e un sedan de lux. Oricum eu am vrut sa spun k dupa parerea mea acest gen de masina M3 RS4 AMG nu folosesc la nimic deoarece dak vrei o masina sport nu iti trebuie un ditamai sedanu cu 4 usi iti poti cumpara o masina la fel de sport in aceasi bani cu doua usi si mult mult mai sport. Acum dak vrei sa ai un sedan cu care sa te plimbi cu familia nu vad la ce iti trebuie 450cp. Acum intelegi ce vreau sa spun?
|
si de ce zici u k nu`si are rostul un sedan de lux cu putere mare?gandeste`te la m5 e60,rs6 sau e 55/63 amg....ai o masina puternica,confortabila,practica care se poate bate cu o masina sport in 2 usi, insa ai spatiu pt bagaje si copii
|
|
|
|
|