Quote:
Originally Posted by ESPinoza
audi are noroc ca la mituit pe De Silva care era designer sef la Alfa Romeo si le`a desenan si lor mashini frumoase ca s5 r8 si noul a4 .. e doar meritu lui .. ca singuri nu reuseau. acuma am inteles ca la pus sef pe departamentu de disegn pe tot grupu VAG
|
ESPinoza ... sa nu te transformi si tu in "fan" bmw sau cum e la moda fan anti-audi
Ma astept la mai mult de la tine
Serios acum .. De silva a facut niste masini exceptionale, foarte frumoase ... dar mie nu mi-e rusine deloc nici cu cele vechi ... A6, A8, TT ...
Ah ... si noul A4 nu e desena de Silva.
Daca e sa fim rautaciosi cu privire la marci favorite ale celorlalti
pot sa spun ca pt mine alfa e o marca care apare mereu cu masine foarte frumoase, dar care isi pierd foarte repede din acea frumusete ... parca nu tin pasul cu timpul.
Exceptie ar fi alfa 147 modelul anterior ... care il consider mai frumos ca cel nou ... (si poate si altele ... dar asta e doar o observatie) (nu a fost rautacioasa remarca, doar am explicat si eu ce anume nu imi place mie la designul alfa)
Quote:
plus ca mie nu mi`au placut niciodata audi pt mine audi e o mashina care nu stie ce vrea sa fie .. dar asta e o parere de a mea
|
Quote:
Alfa Romeo- cand inima spune Ferrari iar ratiunea spune BMW
ALFA IS A UNIQUE WAY OF LIVING AND FELING A CAR
|
Zici ca audi e o marca care nu stie ce vrea sa fie ... dar ai dat o "definitie" pt alfa romeo care ii seamana in conceptie.
Eu consider audi nu ca o masina care nu stie ce este ... chiar stie f bine ce vrea sa fie ... eleganda, sportiva, frumoasa, si sigura ... presupun ca stii reclama cu inelele de la chei ...
Daca nu e bazata neaparat pe sportivitate, da nici pe o eleganta maxima ca la mercedes nu inseamna ca nu stie ce vrea...
Eu consider ca ma regasesc in marca asta si obisnuiesc sa stiu ce vreau ...
Oricum ... fanilor bmw ... ar trebui sa luati exemplu de la espinoza ... o mica expresie precum: parerea mea ... schimba tot ... asta e diferenta dintre un om capabil de o discutie si un om fixist ... un om ce poate sa discute poate accepta ca altii au alta parere ... iar un om fixist vrea neaparat sa fie ca el sau deloc...
Incetati sa ne convingeti ca bmw e masina suprema ... nu a fost si nu va fi ... eu inteleg ca unii prefera bmw ... desi eu nu as alege aceasta marca, le respect preferinta, mai ales pt ca nu ma lezeaza in nici un fel pe mine ce marca prefera ei ...