Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 14-09-07, 01:52   #541
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
Default Re: Noul BMW M3

Quote:
Originally Posted by Bulbucan View Post
SEBASTIAN eu zic ca pierdem vremea si numai facem off topicuri aiurea aici... pentru ca vorbim cu un copil, fan disperat audi, pentru ca dela are taicaso, si vorbeste aiurea despre stele si clase de masini...
eu de mult am vrut sa zic asta dar am zis ca va datzi seama singuri.. si prea multa atentzie strica..
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 01:53   #542
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Am eu seria 5 asta ultimul facelift 530xd daca n-ai observat inca si nu mi se pare o masina sub 5 stele la siguranta. Sta mai ales foarte bine pe curbe si pe drum... poate varianda d fara tractiune integrala e mai putin stabila si n-a primit atatea stele si la cat e ditamai masina nu stiu de ce ar parea una fragila... oricum tu spuneai mai sus ca nu te poti lua dupa toate revistele si emisiunile care-s pline de aberatii, si mituite. Cum bate vantul si de unde le vin sponsorirarile asa dau si comentariile...
Numai bine!

Sunt intradevar 4 dar desigur pt ca ucide pietonii si oricum un 3 stele de serie 5 sau masina din clasa ei e mult mai mult decat un 5 ce clio.
testele sunt pe clase si standardul de notare e difeit.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 01:55   #543
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by ESPinoza View Post
eu de mult am vrut sa zic asta dar am zis ca va datzi seama singuri.. si prea multa atentzie strica..
Apropo de alfa e in general o masina care te lasa perplex de frumusete si e originala nu are influente Audii, BMW, Lexus, nimic e pur si simplu ALFA si daca nu are performante fantastice eu m-as simti mai implinit la volanul unei Alfa decat in mlte alte masini care se vor ... iar Mercedes are putere dar nu e nota aia de sportivitate pe care o caut eu.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 01:56   #544
Bulbucan

Stage 5

Bulbucan's Avatar

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
Sunt intradevar 4 dar desigur pt ca ucide pietonii si oricum un 3 stele de serie 5 sau masina din clasa ei e mult mai mult decat un 5 ce clio.
testele sunt pe clase si standardul de notare e difeit.
Stiu ca e o notare diferita pe clase, deaia si ziceam mai sus ca anaconda... confunda clasele.
Bulbucan is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 01:59   #545
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Quote:
Stiu ca e o notare diferita pe clase, deaia si ziceam mai sus ca anaconda... confunda clasele.
LAST POST:nu confund clasele...si probabil( )stiam ca e pe clase...insa tot nu e grozav sa nu aiba 5 stele...concurenta are
o seara buna...si nu`mi mai acordati atentie ca eu totdeauna vb prostii...asta e,nu toti suntem destepti
Old 14-09-07, 02:11   #546
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
Apropo de alfa e in general o masina care te lasa perplex de frumusete si e originala nu are influente Audii, BMW, Lexus, nimic e pur si simplu ALFA si daca nu are performante fantastice eu m-as simti mai implinit la volanul unei Alfa decat in mlte alte masini care se vor ... iar Mercedes are putere dar nu e nota aia de sportivitate pe care o caut eu.
asa e .. poate o sa se trezeasca si cei de la alfa si o sa faca mashini intradevar performante(cum faceau o data) cu o tractiune pe masura.. disper cand vad ca au facut din brera aia o dita mai balena de 2 tone si nu s`au riscat macar sa ii puna o tractiune spate calumea.. dar asa cum e ea tot are farmecu ei, exista speranta ca GTA`ul va fi mai usurata si un motor de +400cp, q4.. om trai si om vedea cat o fi de buna
Alfa Romeo- cand inima spune Ferrari iar ratiunea spune BMW
ALFA IS A UNIQUE WAY OF LIVING AND FELING A CAR
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 02:13   #547
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Ba sa nu ii mai aud pe astia ce tot ridica in slavi RS4 care e foarte scump si arata naspa si S6 ditamai masina... k BMW au scos masini mult mai bestiale si puternice pe piata.... si asa-s de multumit de BMW incat m-am gandit sa-mi mai cumpar unul doar dupa 2 luni de la achizitia primului bmw... asa ca gura mai mica cu Audi... noul S5 numa ce ma incanta putin, dar ma gandesc la consum la ditamai motorul ala de 4.2 FSI in V8, si cred k as ramane cu mai multi bani in portofel daca as lua un 335i Coupe sau astept 335xd k am auzit k o sa apara curand motorul cu biturbo pe seria 3 Coupe.
Scuzati de ex topic!

Da ... mari prosti astia ca ridica in slavi rs4 ... e o masina execrabila ... da ... ai dreptate ... BRAVO!!!
Si S6 cum vroiai sa fie? mai mic ca A6? Daca aia e platforma ce ai vrea ... sa puna sigla pe un a3 Hai ca esti comic

ps: se zice of topic ... ca esti pe langa subiect ... nu esti la fostul subiect

Ah ... si sa nu uit: BMW RULLLLZZZZZZZZZ
SFW is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 02:15   #548
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Sfat pt bulbucan, daca vrei un BMW adevarat, i-a unul pe benzina , nu tractor diesel
Bogdan_mb is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 02:26   #549
Bulbucan

Stage 5

Bulbucan's Avatar

Quote:
Originally Posted by wtcvictim View Post
Sfat pt bulbucan, daca vrei un BMW adevarat, i-a unul pe benzina , nu tractor diesel
daca apare 335xi e cea mai buna variana la care mi-ar sta gandul dar nu se aude nimic de el inca.. si decat 330xi prefer sa astept dupa 335xd, care e pe vine

P.S.: MER CE DE S
<<< Nissan Navara 2.5 dCi 208 CP Remus >>>
... I like tuning .... I like my style ...
& No Speed Limit !

Last edited by Bulbucan; 14-09-07 at 02:29.
Old 14-09-07, 02:28   #550
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
audi are noroc ca la mituit pe De Silva care era designer sef la Alfa Romeo si le`a desenan si lor mashini frumoase ca s5 r8 si noul a4 .. e doar meritu lui .. ca singuri nu reuseau. acuma am inteles ca la pus sef pe departamentu de disegn pe tot grupu VAG
ESPinoza ... sa nu te transformi si tu in "fan" bmw sau cum e la moda fan anti-audi Ma astept la mai mult de la tine

Serios acum .. De silva a facut niste masini exceptionale, foarte frumoase ... dar mie nu mi-e rusine deloc nici cu cele vechi ... A6, A8, TT ...
Ah ... si noul A4 nu e desena de Silva.
Daca e sa fim rautaciosi cu privire la marci favorite ale celorlalti pot sa spun ca pt mine alfa e o marca care apare mereu cu masine foarte frumoase, dar care isi pierd foarte repede din acea frumusete ... parca nu tin pasul cu timpul.
Exceptie ar fi alfa 147 modelul anterior ... care il consider mai frumos ca cel nou ... (si poate si altele ... dar asta e doar o observatie) (nu a fost rautacioasa remarca, doar am explicat si eu ce anume nu imi place mie la designul alfa)

Quote:
plus ca mie nu mi`au placut niciodata audi pt mine audi e o mashina care nu stie ce vrea sa fie .. dar asta e o parere de a mea
Quote:
Alfa Romeo- cand inima spune Ferrari iar ratiunea spune BMW
ALFA IS A UNIQUE WAY OF LIVING AND FELING A CAR
Zici ca audi e o marca care nu stie ce vrea sa fie ... dar ai dat o "definitie" pt alfa romeo care ii seamana in conceptie.
Eu consider audi nu ca o masina care nu stie ce este ... chiar stie f bine ce vrea sa fie ... eleganda, sportiva, frumoasa, si sigura ... presupun ca stii reclama cu inelele de la chei ...
Daca nu e bazata neaparat pe sportivitate, da nici pe o eleganta maxima ca la mercedes nu inseamna ca nu stie ce vrea...
Eu consider ca ma regasesc in marca asta si obisnuiesc sa stiu ce vreau ...

Oricum ... fanilor bmw ... ar trebui sa luati exemplu de la espinoza ... o mica expresie precum: parerea mea ... schimba tot ... asta e diferenta dintre un om capabil de o discutie si un om fixist ... un om ce poate sa discute poate accepta ca altii au alta parere ... iar un om fixist vrea neaparat sa fie ca el sau deloc...
Incetati sa ne convingeti ca bmw e masina suprema ... nu a fost si nu va fi ... eu inteleg ca unii prefera bmw ... desi eu nu as alege aceasta marca, le respect preferinta, mai ales pt ca nu ma lezeaza in nici un fel pe mine ce marca prefera ei ...
Old 14-09-07, 02:30   #551
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by wtcvictim View Post
wtc ... am vrut sa spun si eu exact asta ... da am zis ca nu e frumos ... ca poate se simt altii desi nu ar trebui ...
Da na ... cand compari un 4.2 v8 cu in diesel la astfel de remarci trebuie sa te astepti ...
Old 14-09-07, 02:33   #552
Bulbucan

Stage 5

Bulbucan's Avatar

Thumbs down Re: Noul BMW M3

[QUOTE=SFW;1099104]ESPinoza ... sa nu te transformi si tu in "fan" bmw sau cum e la moda fan anti-audi Ma astept la mai mult de la tine

Serios acum .. De silva a facut niste masini exceptionale, foarte frumoase ... dar mie nu mi-e rusine deloc nici cu cele vechi ... A6, A8, TT ...
Ah ... si noul A4 nu e desena de Silva.

Ba sa-ti fie rusine mai baiatule ca vechiul TT a fost un esec la Audi pentru siguranta 0 pe care o ofera... e prea usoara si la viteze mari se cam ridica de pe sol... o da in avioane... numa k nu au pus si parasuta... au uitat sa puna eleronul atata tot, pentru o mai buna asezare pe drum! )
... si noul A4 se vede ca nu-i desenat de Silva k deaia e asa nasol!

Last edited by Bulbucan; 14-09-07 at 02:37.
Old 14-09-07, 02:36   #553
Bulbucan

Stage 5

Bulbucan's Avatar

SFW tu chiar ca esti Of Topic ca esti tot pe langa... sari randurile cand citesti si spui ca fac comparatii intre diesel si benzina, si esti fan disperat Audi, care nu stie cum sa atace tot ce tine de BMW ) imi pare rau despre tine dar ar trebui sa cauti in alta parte... sau sa mergi la somn \
P.S.: Nu vreau sa fiu rautacios... doar il citez pe SEBASTIAN: "Ma irita prostia!"
Old 14-09-07, 02:39   #554
Bogdan_mb

Stage 5

Bogdan_mb's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
daca apare 335xi e cea mai buna variana la care mi-ar sta gandul dar nu se aude nimic de el inca.. si decat 330xi prefer sa astept dupa 335xd, care e pe vine

P.S.: MER CE DE S
De ce Xi si nu i ? Acuma sincer, chiar asa mult crezi ca influenteaza 4x4 la o asa masina? Pe sebastian il respect , macar el stie ce sa aleaga de la BMW , dar sa zici ca astepti 335xi mi se pare foarte ciudat.

SFW, ai dreptate cu abordatul topicului, ideile fixiste nu isi au locul. Sunt de acord cu tine, Audi facea masini frumoase si inainte
Old 14-09-07, 02:39   #555
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Quote:

Ba sa-ti fie rusine mai baiatule ca vechiul TT a fost un esec la Audi pentru siguranta 0 pe care o ofera... e prea usoara si la viteze mari se cam ridica de pe sol... o da in avioane... numa k nu au pus si parasuta... au uitat sa puna eleronul atata tot, pentru o mai buna asezare pe drum! )
Nu sunt "mai baiatule" pt tine ... unu la mana...

Ce esec pt siguranta visezi tu ? ce masini decolate visezi tu ?
A fost un incident cu niste idioti care au reusit sa sara cu masina de pe drum si au decis sa puna eleronul ala... nu ca s-a transformat autoband-ul in pista de decolare pt tt...
Da tu crezi ca astia dau drumu la masini fara sa le testeze ???
Si "mai baiatule" vezi ca noi vorbeam de design ... intelegi tu ... ce crezi ca de silva a creat si motorul, si suspensiile... etc ...??
Sa-ti fie tie rusine ca te bagi in discutie fara sa stii sa citesti un post ...
Daca vrei sa-mi raspunzi raspunde-mi la obiect ... nu sa spun eu ca trandafiri sunt frumosi si tu sa-mi spui ca nu-s comestibili.
Bafta!
- Copyright 2025 4Tuning -