Compania Laboratorio BEBI din Suedia, isi propune sa realizeze "supercaruri" a caror perfomanta sa fie crescuta in primul rand prin reducerea greutatii si nu doar prin crestearea puterii.
Materializarea acestei idei se numeste Quercianella si va a vea o greutate redusa la jumatate fata de toate supercarurile existente si cu performante cel putin egale.
Inceperea vanzarilor este planificata pentru sfarsitul anului, iar pretul va fi in jurul a 220.000 Euro.
neh` ... eu sunt de parere ... ca are fatza (faruri) de lamborghini
spatele park seamana cu .. nsuh` .. acuma nu imi vine in minte ... da` cred ca ceva ford .. nu is sigur ...
cominatie de mai multe masini ... :P
Parca seaman oleac' cu Gallardo...nu?Adevaru' e ca la cate modele de masini sunt la ora actuala e aproape imposibil sa faci un model care sa nu semene cu altul de la aceeasi firma ori de la alta...
designul este urat fata de concurentele acestei masini...imi place mai mult gallardo ca aspect spre exemplu...
pretul este destul de ridicat dar banuiesc ca este direct proportional cu performantele masini si cu calitatea masini!
parca are farurile lui murcielago si spatele parca aduce putin cu ford GT.asa mi se pare mie...
iar pretul...mare.
nu-mi place cum arata(cel putin in pozele astea)
oricum sunt curios cum vor micsora ei greutatea la jumate fara de celelalte supercaruri, care deja sunt usoare. ori vor proiecta un motor super usor ori va fi un dezechilibru daca vor pune un motor mare cu greutati normale si vor incerca sa usureze restul caroseriei.