![]() |
Bebi Quercianella - concept
2 Attachment(s)
Compania Laboratorio BEBI din Suedia, isi propune sa realizeze "supercaruri" a caror perfomanta sa fie crescuta in primul rand prin reducerea greutatii si nu doar prin crestearea puterii. |
Re: Bebi Quercianella - concept
Astia inventeaza Lotus Elise sau Renault Spider?
|
Interesant pretzu'...fac comanda si eu de 2 bucatzi :)....ce naiba ma...sa fim seriosi.
|
eh, 'sa fim seriosi' se spunea si catre Pagani...
sper doar ca produsul finit sa nu fie atat de uratel ca-n imaginile de mai sus. |
neh` ... eu sunt de parere ... ca are fatza (faruri) de lamborghini
spatele park seamana cu .. nsuh` .. acuma nu imi vine in minte ... da` cred ca ceva ford .. nu is sigur ... cominatie de mai multe masini ... :P |
sa vedem daca performantele vor fi ca a masinilor din prezent...sunt f curios
|
Parca seaman oleac' cu Gallardo...nu?Adevaru' e ca la cate modele de masini sunt la ora actuala e aproape imposibil sa faci un model care sa nu semene cu altul de la aceeasi firma ori de la alta...:)
|
Totusi pretul parca e cam piperat...
|
designul este urat fata de concurentele acestei masini...imi place mai mult gallardo ca aspect spre exemplu...
pretul este destul de ridicat dar banuiesc ca este direct proportional cu performantele masini si cu calitatea masini! |
Sper sa-i mai imbunatateasca aspectul exterior....
|
parca are farurile lui murcielago si spatele parca aduce putin cu ford GT.asa mi se pare mie...;)
iar pretul...mare. nu-mi place cum arata(cel putin in pozele astea) |
marfa masina dar prea prea scumpa
|
220.000 ? e pacaleala de 1 aprilie ? ( e putin intarziata dar merge :)) ) arata bine , dar daca as avea bani nu i-as da pe asa ceva
|
Pai daca tot vb despre pergormantze ....care ar fi acelea !? nishte date tehnice ceva !?
|
oricum sunt curios cum vor micsora ei greutatea la jumate fara de celelalte supercaruri, care deja sunt usoare. ori vor proiecta un motor super usor ori va fi un dezechilibru daca vor pune un motor mare cu greutati normale si vor incerca sa usureze restul caroseriei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning