02-03-09, 22:00
|
|
Stage 5
|
Re: Dacia va prezenta un nou concept la Geneva
Merge un exemplar de "bursuc oligofren" pe negru
|
|
|
03-03-09, 00:22
|
|
Banned
Stage 5
|
|
|
|
03-03-09, 01:21
|
|
Stage 5
|
Cam ciudat totusi conceptu!
Dar sunt interesante: modu de pliere al scaunelor, stopurile integrate in acele fante si asezarea usilor..
|
|
|
03-03-09, 08:19
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Ma apuca rasul ca va citesc comentariile...
Bai nene... chiar atat de ipocrita a devenit lumea?!
Hai, ca nu va place designul... inteleg si nu imi permit sa imi fac nevoile in gusturile voastre. Dar macar observati ca DACIA incearca sa faca ceva. Ca ii va iesi sau nu, asta e. Dar sa spuneti ca e o drujba fara sa o fi condus... sa stiti ca e o aberatie imensa.
|
|
|
03-03-09, 11:42
|
|
Stage 5
|
sunteti dusi fratilor,stau si ma uit la posturile voastre...auzi u ca cik face comparatie cu tuareg si cu porche... )=)) astia nu au bani de o chifla si vor sa faca asa ceva!haideti sa fim seriosi...cand o scoate dacia masina asta eu imi tai ceva si o mananc )
|
|
|
03-03-09, 18:35
|
|
Stage 4
Member of: [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by RUDY20140TDI
Aici ai zis bine cu X6 ca dupa nume "DACIA DUSTER" adica "DACIA ASPIRATOR DE PRAF" dedus din traducerea cuvantului Duster din Engleza ma face sa cred ca va inghiti destul praf din urma unui X6 .
|
doamne feteste cat de bine a zis-o pe asta )) ma jur ca nu m-as fi gandit la asa ceva si cu motoru ala de 1.5dci 105 cai (ca am citit azi in ziar ca atata v-a avea) chiar ca v-a inghiitii praf din plin ))))))
|
|
|
03-03-09, 18:43
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Mustang
Ma apuca rasul ca va citesc comentariile...
Bai nene... chiar atat de ipocrita a devenit lumea?!
Hai, ca nu va place designul... inteleg si nu imi permit sa imi fac nevoile in gusturile voastre. Dar macar observati ca DACIA incearca sa faca ceva. Ca ii va iesi sau nu, asta e. Dar sa spuneti ca e o drujba fara sa o fi condus... sa stiti ca e o aberatie imensa.
|
ar trebui naibii sa faca ceva cu vanzarile din romania ca sunt praf ...macar niste promotii mai serioase ..azi maine ajung sa vanda mai multe masini in germania decat in romania li se cam rupe de piata auto din romania deci asa ne trateaza pe noi potentialii cumparatori..m-as bucura macar sa iasa 30% din el produs final....
iara pentru ceilalti nu mai comparati asta cu X6...
04-03-09, 19:50
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by b-41-ras
doamne feteste cat de bine a zis-o pe asta )) ma jur ca nu m-as fi gandit la asa ceva si cu motoru ala de 1.5dci 105 cai (ca am citit azi in ziar ca atata v-a avea) chiar ca v-a inghiitii praf din plin ))))))
|
Da motorul este cam mic, nu se compara nici cu un Tiguan care are un motor de 2.0 cu 140 CP.
|
|
|
13-03-09, 13:08
|
|
Stage 3
|
e de cacao
motor de 1.5 la gabaritul lui?!?!?
|
|
|
13-03-09, 14:06
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Ce e de cacao ? Ce gabarit ? Stii macar cat cantareste? Abtine-te,de consum nu zici nimic ?
|
|
|
13-03-09, 14:22
|
|
Stage 4
|
Daca e aceeasi situatie cum a fost Sandero Concept si a iesit in productie de mai tot rasul....e clar
|
|
|
13-03-09, 16:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by virusu'
e de cacao
motor de 1.5 la gabaritul lui?!?!?
|
care gabarit? nu astepti macar ca dacia sa chiar considere sa il puna in productie si sa dea informatii concrete despre ea (altele decat decat speculatiile vagi luate de cine stie unde) ca sa postezi pareri?
|
|
|
17-03-09, 12:54
|
|
Stage 5
Member of: [REDACTOR 4TUNING]
|
Oficial Dacia: Duster nu va intra īn producţia de serie
Oficial Dacia: Duster nu va intra īn producţia de serie
Revista britanică de specialitate Autocar a publicat zilele acestea un articol intitulat Dacia Duster revine īn 2010. Imediat, presa internaţională de profil a introdus titluri precum "Conceptul Duster va fi produs!" şau "Duster, īn serie in 2010". Articolul britanicilor făcea referire la introducerea īn 2010 a unei versiuni de serie a conceptului Dacia Duster prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. SUV-ul cu pricina ar urma să fie probabil arătat la salonul de anul viitor desfăşurat īn localitatea elveţiană.
Dar revista Autocar nu se opreşte aici şi furnizează detalii picante despre viitorul model. Dacia Duster va urma să fie echipat, conform jurnaliştilor britanici, cu două motoare, unul de 1,5 dCi şi 103 CP, iar celălalt, un benzinar de 1,6 litri şi 105 CP. SUV-ul va fi disponibil, de asemenea, īn varianta cu tracţiune integrală şi cutii de viteze manuale dar şi automate. Un motor pe benzină de 2,0 litri şi 170 CP va urma să fie introdus după lansarea oficială a maşinii.
Ineditul ştirii s-a stins repede după ce directorul general al Dacia-Renault, Francois Furmont, a declarat că Dacia Duster nu va intra īn producţia de serie şi nu va fi văzut niciodată pe şosele.
"Dacia Duster este un concept şi va rămāne īn acest stadiu, nu va fi produs īn serie. Totuşi, vom regăsi unele dintre trăsăturile sale la viitoarele modele Dacia (...) Prin Duster am dorit să arătăm că există creativitate la Dacia, că putem crea maşini frumoase", a punctat acesta.
Atāt şi nimic mai mult.
Această infirmare oficială vine după ce toată presa internaţională, şi mai ales cea romānească, s-a agitat la īnceputul lunii martie, perioadă īn care s-au deschis porţile Salonului Auto de la Geneva, īn legătura cu noul concept al celor de la Dacia: Duster.
Am crezut iniţial că Dacia Duster este un coupe veritabil, dar entuziasmul tuturor s-a stins la fel şi atunci, cānd s-a descoperit că aşa-numitul coupe este doar un crossover proiectat de Renault Design Central Europe (din Bucureşti) īmpreună cu cei de la Renault Design Technocentre (Guyancourt, Franţa).
|
|
|
17-03-09, 12:57
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete] [DACIA] [RENAULT]
|
Motor de 2 litri si 170 de cai ... frumos!
Dar ... nu o sa ne plimbam nicioadata! Pacat, mare pacat ... dar totusi, poate pun motorul de 2.0 pe un model de serie ...
Last edited by coman razvan; 17-03-09 at 12:59.
|
|
|
17-03-09, 13:12
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
pacat de ea..dar era de asteptat.se vede ca e un concept car nu?
|
|
|
|
|