Nu vad ce legatura are asta cu Flamingo? Sau vroiai sa evidentiezi faptul ca ma cunosti???

)
Eu doar am transcris ce mi-a spus un tip din Anglia care a avut mai multe remapari la o singura masina.
Si la cate Smarturi remapate sunt pe aici a trebuit sa il cred.
Eu nu vreau sa zic ca sunt nemultumit de remapare.Din contra sunt chiar foarte fericit cu ea.Numai ca sunt roman si eu si dupa ce am dat un banutz si mi s-a spus o cifra de 30% ,m-am dus si eu ca tot omu la dyno si ma asteptam macar la un 20%.
Oricum masina are multe variabile care pot influenta testul (zic eu) deci nu pot sa acuz pe nimeni de nimic.
Cert e ca acum masina trage in a 6a cum tragea inainte in a 5a si are un "push" intre 3000 si 4000 RPM pe care inainte nu il avea.
A si atinge viteza maxima si la deal in a 6a ceea ce inainte nu prea se intampla.
Deci tot respectul tipului care mi-a facut-o mai ales ca era si primul Smart remapat (s-ar putea sa ma insel aici) de el.
P.S. Ma mir ca n-ati inceput cu de-alea :" ce dom-le aia e masina, ce vrei sa o faci ferrari, ca acum ma bag sub ea si o rastorn!!!"