Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LR - viteza - Casa Poporului - 18.12.05

View Poll Results: Cine este de acord sa facem un miting?
Sunt de acord, sa facem ! 63 86.30%
Nu sunt de acord! 10 13.70%
Voters: 73. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 19-12-05, 11:19   #1
XtremeClubEmotion

Stage 4

XtremeClubEmotion's Avatar

Default MITING DE PROTEST

Cine este de acord sa facem un miting de protest ?

Eu zic ca trebuie sa ne implicam si sa le aratam ca vrem cu adevarat ca aceste curse sa se desfasoare intr-un cadru legal, ca nu suntem infractori ci doar persoane ce au o pasiune : \"masinile\". Trebuie sa le aratam ca nu ne lasam calcati in picioare, este democratie si trebuie sa luptam pentru ceea ce ne place (mai ales ca este vb de ceva legal) !

EDIT: Lasati si date de identificare, fie ca vreti fie ca nu , precum si argumente!
Old 19-12-05, 11:25   #2
bogdan
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

bogdan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[FORD]
[2 Roti]
[Old School Cars]

de acord
bogdan is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 11:28   #3
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

si eu sunt de acord...
da' sa nu uite spectatorii care inca nu detin o masina !
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 11:31   #4
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Bah nene, esti culmea... Oi avea tu 26 de ani, dar gandeste-te bine inainte sa scri ce scri. Una la mana ca nu zici pt ce sa facem protest. Pt salvarea omizilor, pentru sinistrati, pentru ce vrei tu ?? Asa aduni tu lumea la miting, intrebandu-i daca sunt de acord si atat ?? Pai daca e vorba de un miting de protest impotriva gripei aviare, ma bag si eu, da, sunt de acord. Lumea voteaza dar nu stie pentru ce, amuzant, nu ??

Ai habar ce inseamna protest sau miting legal ?? Ma indoiesc. Ai habar ce presupune un miting pentru drepturile noastre ca soferi amatori si doritori de curse ?? Ei bine, una la mana, ca niciodata, in veci, nu in generatia asta, nu iti va da nimeni autorizatia de a marsalui legal in Bucuresti, NU PENTRU ACEASTA PROBLEMA. Daca mai citesti forumul, acum vreo 2-3 ani s-a mai incercat asa ceva. Probabil tu nici nu stiai de existenta 4tuning. Ei bine, deoarece nimeni nu a avut nici cea mai mica urma de autorizatie, s-a lasat cu amenzi, taloane si permise retinute. Daca la curse care se vor legale se lasa cu amenzi, ce crezi ca s-ar intampla la un astfel de miting ??? Cu alte cuvinte, tu vrei sa aduni lumea la impartit de amenzi si la controale de masini... Bun asa !!!! Bravo !!!!

Cand o sa ai o autorizatie de mars legal pe o ruta prestabilita, crede-ma ca eu voi fi in capul coloanei scandand alaturi de tine. Dar pana atunci, gandeste-te bine inainte sa deschizi un topic care nu va duce la nimic bun.

Ramaneti realisti oameni buni !!!!!!
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 11:35   #5
peter

Stage 5

peter's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[Hyundai]
[VW]
[SKODA]

Cand voi avea carnet si masina vreau si eu sa particip la curse legale, sa ma pot bucura de pasiunea pe care o am masinile si cursele auto...

Sa nu mi dea politia amenda imdeiat..ca nush ce...m-am saturat...de atatea aberatii din partea politiei.. ..PAREREA MEA
Old 19-12-05, 11:40   #6
XtremeClubEmotion

Stage 4

1.cine nu stie pt ce se voteaza inseamna ca nu citeste forumul.
2.eu intreb nu organizez (stai linistit ).
3.cei mai \"vechi\" vor organiza daca vor considera ca se poate.
PS: am scris vor ORGANIZA deci ceva legal.
4.trebuie sa ne implicam

Tu poti sta linistit acasa... glumesc... Sper sa iasa ceva de aici si asta pt ca nu trebuie sa te lasi descurajat de nimic, s-a mai incercat si s-au dat amenzi??? acum se va face , daca se va face , dar cu cap cu autorizatii, asta inseamna sa stii sa-ti ceri drepturile in cadru legal.

PS:nu mai fi asa de negativist, gandeste pozitiv
XtremeClubEmotion is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 11:42   #7
XtremeClubEmotion

Stage 4

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Bah nene, esti culmea... Oi avea tu 26 de ani, dar gandeste-te bine inainte sa scri ce scri. Una la mana ca nu zici pt ce sa facem protest. Pt salvarea omizilor, pentru sinistrati, pentru ce vrei tu ?? Asa aduni tu lumea la miting, intrebandu-i daca sunt de acord si atat ?? Pai daca e vorba de un miting de protest impotriva gripei aviare, ma bag si eu, da, sunt de acord. Lumea voteaza dar nu stie pentru ce, amuzant, nu ??

Ai habar ce inseamna protest sau miting legal ?? Ma indoiesc. Ai habar ce presupune un miting pentru drepturile noastre ca soferi amatori si doritori de curse ?? Ei bine, una la mana, ca niciodata, in veci, nu in generatia asta, nu iti va da nimeni autorizatia de a marsalui legal in Bucuresti, NU PENTRU ACEASTA PROBLEMA. Daca mai citesti forumul, acum vreo 2-3 ani s-a mai incercat asa ceva. Probabil tu nici nu stiai de existenta 4tuning. Ei bine, deoarece nimeni nu a avut nici cea mai mica urma de autorizatie, s-a lasat cu amenzi, taloane si permise retinute. Daca la curse care se vor legale se lasa cu amenzi, ce crezi ca s-ar intampla la un astfel de miting ??? Cu alte cuvinte, tu vrei sa aduni lumea la impartit de amenzi si la controale de masini... Bun asa !!!! Bravo !!!!

Cand o sa ai o autorizatie de mars legal pe o ruta prestabilita, crede-ma ca eu voi fi in capul coloanei scandand alaturi de tine. Dar pana atunci, gandeste-te bine inainte sa deschizi un topic care nu va duce la nimic bun.

Ramaneti realisti oameni buni !!!!!!
Cine este de acord sa facem un miting de protest ?

Eu zic ca trebuie sa ne implicam si sa le aratam ca vrem cu adevarat ca aceste curse sa se desfasoare intr-un cadru legal, ca nu suntem infractori ci doar persoane ce au o pasiune : \"masinile\". Trebuie sa le aratam ca nu ne lasam calcati in picioare, este democratie si trebuie sa luptam pentru ceea ce ne place (mai ales ca este vb de ceva legal) !

EDIT: Lasati si date de identificare, fie ca vreti fie ca nu , precum si argumente!

PT ASTA SA FACEM PROTEST
Old 19-12-05, 11:50   #8
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Mersi ca ai editat E bine ca esti pozitiv, ma bucur. Si eu sunt, dar totodata sunt realist ca nu putem face nimic. Trebuie sa ne acceptam situatia si sa traim cu ea, nu s-o agravam.

In fine... sunt curios daca o avea cineva argumente bune pt care cineva ar trebui sa ne dea autorizatie de a face un mars legal.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 11:53   #9
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

i can ask someone .... sa vad ce imi poate spune !
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 16:16   #10
XtremeClubEmotion

Stage 4

Multa lume dornica de asi exprima punctul de vedere si de al sustine in fata autoritatilor, multi frate ...
Old 19-12-05, 16:24   #11
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

ce crezi ca castigam daca facem protest ?
sa zicem ca ne asculta ! si daca ne asculta ce ? crezi ca inseamna ca vor face ce vrem noi ?
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 16:29   #12
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Profesorii au protestat si au facut greva timp de 17 zile. Si profesorii au un cuvant mult mai mare de spus decat pasionatii de masini.
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 17:07   #13
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Trebuie inteles ceva:
SUNT DE ACORD!
Am o conditie, ori toti ori nici unul, dupa cum merge votul se pare ca nu toti privesc lafel.
Sigur suntem aici sa convingem sa fim formatori de opinie cu ajutorul argumentelor logice.

Hai sa stabilim obiectivul mitingului, prima data si apoi vedem daca e cazul sau nu.
Faceti propuneri de obiectiv!

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 17:54   #14
XtremeClubEmotion

Stage 4

Propuneri ar fi multe, si tu Sebastian ca organizator si cei ce au participat la curse si au nemultumiri fata de autoritati stiti mai bine. Toti se plang ca au luat amenzi cu toate ca nu era cazul... daca nu era cazul trebuie combatuta reactia autoritatilor, multele hartii care trebuiesc plimbate, incheieri de curse fara motiv, etc... Sa spuna fiecare ce il nemultumeste la autoritati si asa se va face la un moment dat o lista cu \"revendicari\" reale si pertinente cu care se va putea merge mai departe.

Si...ai dreptate Sebastian ... ori toti ori deloc.... e o lupta ce ne priveste pe toti, chiar si pe spectatori.....
Old 19-12-05, 18:15   #15
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"XtremeClubEmotion\"
Propuneri ar fi multe, si tu Sebastian ca organizator si cei ce au participat la curse si au nemultumiri fata de autoritati stiti mai bine. Toti se plang ca au luat amenzi cu toate ca nu era cazul... daca nu era cazul trebuie combatuta reactia autoritatilor, multele hartii care trebuiesc plimbate, incheieri de curse fara motiv, etc... Sa spuna fiecare ce il nemultumeste la autoritati si asa se va face la un moment dat o lista cu \"revendicari\" reale si pertinente cu care se va putea merge mai departe.

Si...ai dreptate Sebastian ... ori toti ori deloc.... e o lupta ce ne priveste pe toti, chiar si pe spectatori.....
Mai ia in calcul si spargatori de miting.
Lista trebuie sa fie serioasa, bine facuta, bazata pe lege, iar unde legea e stramba sa fie indreptata, chiar si definirea modului de actiune a autoritatilor.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -