|
View Poll Results: considerati corect?
|
|
da, e corect
|

|
23 |
15.97% |
|
nu, e abuz
|

|
121 |
84.03% |
18-12-05, 19:40
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
considerati normala oprirea cursei de catre politie?
considerati normal ca pt un incident care a deteriorat 2 masini, fara nici o vatamare sa fie oprita o comptitie auto?
va pun pozele masinilor
bagati in calcul ca la competitiile auto, in general, de orice fel, sunt incidente si nu duc la anularea nici unei etape.
luati in considerare si faptul ca nefiind circulatie pe drum public, competenta politiei era limitata
luati in vedere ca si in conditii de trafic, acesta nu se opreste de catre politie DECAT in cazul in care accidentul are victime, pana la sosirea echipei operative care sa ia probe
pe jumatate in gluma, organizatorul a afirmat ca daca politia repeta inca o data acest gen de actiune, se gandeste sa se implice serios in cursele ilegale...
|
|
|
18-12-05, 19:57
|
|
Stock
|
Ne mai mira oare vreo decizie a Politiei romane?
|
|
|
18-12-05, 20:00
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
abuz... deoarece... masinile se puteau scoate de pe pista... si nu mai ... erau probleme rezolvau intre ei problemele..... si nu cred ca a avut nici o legautra... continuarea cursei cu accidentul ... ! ma rog.... la c sa ne asteptam .... ca s`a invartit unu cu frana de mana putin akolo in piata constitutiei si l`au luat gaborii
|
18-12-05, 20:02
|
|
Stock
|
pacat
politia a vrut sa puna capat unui spectacol de zile mari.....felicitari tuturor care au participat...au fost de vis...bafta baietii....
|
|
|
18-12-05, 20:22
|
|
 Stage 5
|
Era la un moment dat un politai care injura de mama focului \"uite si la astia acuma s-au gasit sa organizeze curse,o data la 100 ani joaca Romania in campionatul mondial si ei ne tin aici\".Poate au gasit un pretext in accident...
|
|
|
18-12-05, 20:33
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Asta am auzit si eu de cateva ori cat am stat la coada la start ca vorbeau politaii... Tot intrebau cand se termina... ca vroiau sa ajunga la finala!
(am mai auzit si altele... dar nu-si au rostul aici)
Daca accidentul a fost motivul pe care l-au dat, probabil ca a fost un pretext ca sa incheie cursa.
Oricum in momentul cand s-a intamplat, eu eram pe la start... si majoritatea spectatorilor care erau acolo au luat-o la fuga spre locul accidentului... posibil sa fi considerat si ca au pierdut controlul publicului... si au hotarat sa inchida...
Oricum, nu mi se pare corect daca timpul stabilit dinainte nu expirase... (pana la cat trebuia sa se desfasoare cursele?)
|
|
|
18-12-05, 20:34
|
|
 Stage 5
|
Asta nu era motiv sa opreasca o cursa....Din cauza la niste minti comuniste...am pierdut continuarea la un show care incepuse extraordinar....
|
|
|
18-12-05, 21:17
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
asta e politia romana.nu avem ce sa-i facem.dar sa stiti ca unora chiar le facea placere sa priveasca si erau destul de atenti.dar pe langa cei 2 gabori pasionati ,am vazut unul de injura soferii ;mai ales pe cel cu golful galben si pe cel cu oltcitul rosu. il deranja zgomotul facut de tobe
|
18-12-05, 21:45
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
CLAR un abuz ...
Imi pare rau pt. sgm`u si pt. baiatu cu golfu... oricum la o asemenea de competitie oamenii vi. acolo pe propria raspundere, semneaza un act in care nu au cum sa invinovateasca decat pe ei insisi daca se intampla ceva ... nu a avut rost aceasta decizie a oamenilor cu bashceta!!!!
felicitari pt. cursa ... a fost frumos ... pacat de temperaturi (unul din motivele accidentului dupa parerea mea!)
18-12-05, 22:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Fanatik MotorSport]
|
Dobitoci....cei mai mari dobitoci... parerea mea este ca nu trebuiau sa se opreasca, deoarece nu s-a lasat cu victime, ci doar cu avarii. Imi pare rau pentru Robert, deoarece nimanui nu cred ca i-ar conveni sa se trezeasca cu altul in el, dar asta este....a fost o intamplare nefericita si totusi nu aveau un motiv intemeiat sa opreasca cursa, dar...........ei pot face ce vor....asta este.
Felicitari tuturor care au participat.....a fost frumos, poate data viitoare nu vor mai fi nici un fel de probleme.
|
|
18-12-05, 22:54
|
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
Sa le fie rusine!!!! daca nu au pic de simpatie fatza de miscarea asta ,macar sa aibe bunul simt sa respecte oamenii care pun suflet in masini.
Erau indreptatiti daca organizatorul nu a asigurat suficient spatiu de franare dar si daca era asa cred ca se putea rezolva in timp util
Am inteles ca dupa cursa au stat la vanatoare si au dat amenzi cu carul
18-12-05, 22:55
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Race\"
Era la un moment dat un politai care injura de mama focului \"uite si la astia acuma s-au gasit sa organizeze curse,o data la 100 ani joaca Romania in campionatul mondial si ei ne tin aici\".Poate au gasit un pretext in accident...
|
Poti sa fi sigur de asta! Dar nu pt meci, asa in general.
Cred ca daca ne mai inchide o cursa ma apuc de ILEGALE, sa vada distractie noaptea cand io scula din pat atunci.
|
|
|
18-12-05, 23:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Cine a deschis topicul asta a facut ceva genial!
Sunt de acord cu voi si vreau sa ma credeti ca plang de nervi si bucurie.
Va multumesc!
|
|
|
18-12-05, 23:17
|
|
Stage 2
|
Sa ii ia dracu pe toti!
Dupa ce am venit tocmai din Focsani si am stat si am inghetat de frig ca sa ma uit la cea mai tare cursa a anului, ma trezesc ca din cauza unui accident, doar cu niste avarii care nu erau chiar grave, se opreste cursa. Ca sa nu mai pun la socoteala si banii pe benzina si de cheltuiala! Lua-i-ar dracu sa ii ia, cu institutia lor cu tot! Imi venea sa crap cand am vazut! De abia asteptau sa se intample una ca asta. Si aveau o greata in ei daca ii intrebai ceva, iar altii nici nu se uitau la tine. Cea mai naspa natie de oameni dupa tigani ei sunt. TOTI! E un ABUZ chestia pe care au facut-o azi!!! Nicaieri nu am vazut sa se opreasca cursa din cauza unui accident care nu a ranit nici un om si nu s a soldat nici cu avarii grave.
|
|
|
18-12-05, 23:18
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
nu a fost fair-play...
a murit careva ???
si-a rupt vreunu' mana/piciorul...etc???
a fost nevoie de ambulanta ???
NU
atunci de ce au oprit cursa ???
mai ales ca erau masinile trase pe o zona complet nefolosita decat ca...parcare pentru moment...nush...da' chiar nu mi s-a parut corect
si mai degraba mi s-a parut ca s-a cautat un pretext pt oprirea cursei !
|
|
|
|
|