Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LR - viteza - Casa Poporului - 18.12.05

View Poll Results: considerati corect?
da, e corect 23 15.97%
nu, e abuz 121 84.03%
Voters: 144. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 19-12-05, 20:34   #46
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

foarte bine punctat!

sustin ideea lui jkv
zGb is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 20:53   #47
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"JKV\"
Sebi, permite-mi sa \"iti ridic la fileu\" o minge foarte important de jucat. Tu ca organizator si proprietar temporar al spatiului respectiv puteai sa le ceri socoteala. EI trebuiau sa aiba argumente pentru decizia luata si aceste argumente trebuiau insotite de o autorizatie sau vreun alineat din contractul/acordul vostru (LR-ului) cu ei in care sa fie stipulat ca se pot autosesiza in astfel de situatii.

Sunt curios daca cursa de VTM de pe 3.12 parca, aceea in care Renault-ul a spulberat un grup de spectatori, a fost oprita de politisti. Si sa ne aducem aminte ca de obicei drumurile pe care se desfasoara etapele de VTM din Romania sunt de cele mai multe ori fie drumuri nationale si cred ca in unele cazuri, chiar europene.

Concluzia sau solutia pe care o propun eu este aceea de a inainta o petitie mult mai sus decat un minister sau vreun comandant local din Politie. Eu propun sa concepem o scrisoare, care sa fie semnata de cat mai multi din comunitatea noastra, pe care sa o inaintam Presedintiei si Primului Ministru. Mediatizata cum trebuie, aceasta actiune nu ar avea cum sa scape fara un raspuns. Mitingurile sunt manifestatii destul de inutile. Multe aprobari, multa bataie de cap si rezultate minime. Pe cand o petitie semnata chiar electronic si prezentata celor aflati la conducerea tarii ar avea mult mai mult efect. Nu uitati ca in lumea noastra media de varsta se invarte pe la 25-27 de ani. Deci marea majoritate a noastra, mai mult ca sigur, au votat cu cei aflati acum la putere.

De ce sa nu ne cerem drepturile elegant si fara scandal? Sunt atatia care cer bani pentru tot felul de prostii. Daca chiar vor sa ne ajute, pot finanta si ei un proiect pentru o pista. Cred ca daca ne si chinuim putin putem obtine si un credit extern. Si chiar si aici se poate lua spaga pe lucrarea respectiva. Chiar nu ne intereseaza. Ci doar sa ne construiasca o pista care sa fie conforma cu reglementarile internationale in domeniu.

Suntem o forta intr-adevar. Dar avem un singur cartus. Daca nu il tragem cum trebuie vom fi \"banati\" si haituiti ca si pana acum.

Cred ca ASTA e un tel destul de bun pentru anul 2006. Un tel la care putem si TREBUIE sa lucram impreuna....cluburi, grupari, indivizi, spectatori, whatever....SA NE CASTIGAM DREPTURILE sa ne folosim de voturile pe care le-am dat la alegeri.

Oameni buni...e momentul sa ne luam \"dividentele\".....nu credeti????

shadow is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 21:46   #48
andreitentean

Stage 5

andreitentean's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]

ma surprinde JKV-ul. sunt total de acord cu tine.
vad ca poti gandi FOARTE constructiv.
andreitentean is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 22:08   #49
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

daca e sa facem o astfel de petitie poatee ar fi bine sa ne unim si cu cei pe doua roti, o astfel de pista cred ca ar fi buna si pentru ei
200SX is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 22:10   #50
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Felicitari, JKV, te nominalizez oficial pentru premiul \"FAIR-PLAY\" al anului 2005 oferit de 4tuning... de altfel, acum mi-a venit ideea...
in noaptea asta detalii, asteptam in continuare nominalizari
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 23:02   #51
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Eu vreau sa fiu ala raul!
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 23:06   #52
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Hai sa multam discutia asta la miting de protest.
Old 19-12-05, 23:10   #53
Nautilus

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"JKV\"
Sunt atatia care cer bani pentru tot felul de prostii. Daca chiar vor sa ne ajute, pot finanta si ei un proiect pentru o pista. Cred ca daca ne si chinuim putin putem obtine si un credit extern. Si chiar si aici se poate lua spaga pe lucrarea respectiva. Chiar nu ne intereseaza. Ci doar sa ne construiasca o pista care sa fie conforma cu reglementarile internationale in domeniu.
Contribui cu terenul (21 hectare in Bucuresti)si o parte din lucrarile de amenajare. Mai departe gasiti voi investitorii

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 19-12-05, 23:20   #54
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

discutia nu aici trebuie facuta.
Old 20-12-05, 00:50   #55
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Va multumesc pentru sustinere, dar nu o merit mai mult decat ceilalti de aici, de pe forum (ma refer la cei care au intr-adevar ceva de spus). Eu doar am pus in cuvinte ceva ce cred ca multi gandesc.

Am purtat o discutie telefonica cu cineva foarte important din domeniul curselor auto putin mai devreme si s-ar putea gasi o solutie electronica pentru petitia noastra: un site creat special pentru asa ceva.

Si da, ar trebui sa fie interesati inclusiv motociclistii pentru ca astfaltul pe care alearga ei nu e altul fata de al nostru.

Gratizan, avand in vedere faptul ca 4tuning-ul a fost tot timpul partenerul media al acestui tip de sport (liniutzele noastre, de toate zilele) crezi ca ne poti ajuta in vreun fel? Ma refer la suport tehnic. Daca se poate. Poate chiar un poll pentru ideea mea.

Si on-topic: Am gasit ceva foarte interesant. Legea educatiei fizice si sportului spune asa:
\"
Art.2
(1) Educaţia fizică şi sportul sunt
activităţi de interes naţional sprijinite de
stat.

(2) Statul recunoaşte şi stimulează
acţiunile organizatorice şi de promovare
ale educaţiei fizice şi sportului
desfăşurate de autorităţile administraţiei
publice şi, după caz, de organismele
neguvernamentale de profil, īn
īnvăţămānt, īn structuri ale apărării
naţionale, ordinii publice, siguranţei
naţionale, īn sănătate, īn societăţi
comerciale, precum şi īn alte sectoare
ale vieţii sociale, potrivit
reglementărilor legale.

(3) Educaţia fizică şi sportul cuprind
următoarele activităţi: educaţia fizică,
sportul pentru toţi, sportul de
performanţă, execiţiile fizice practicate
cu scop de īntreţinere, profilactic sau
terapeutic.

(4) Statul garantează exercitarea
funcţiilor sectorului public şi ale
sectorului particular īn domeniile
educaţiei fizice şi sportului, īn
conformitate cu principiile colaborării
responsabile īntre toţi factorii interesaţi.

(5) Practicarea educaţiei fizice şi
sportului este un drept al persoanei, fără
nici o discriminare, garantat de stat.
Exercitarea acestui drept este liberă şi
voluntară şi se realizează independent
sau īn cadrul structurilor sportive asociative.

(6) Statul recunoaşte şi garantează
persoanei fizice şi juridice dreptul la
libera asociere īn scopul constituirii
structurilor sportive.

Art.3
(1) Autorităţile administraţiei publice,
unităţile şi instituţiile de īnvăţămānt,
instituţiile sportive, precum şi
organismele neguvernamentale de profil
au obligaţia să sprijine sportul pentru
toţi
şi sportul de performanţă şi să
asigure condiţiile de practicare a
educaţiei fizice şi sportului īn
comunităţile locale.
\"

Brigada Politie Rutiera face parte din Politia Capitalei, institutie de stat. Confrom art 3, alin. 1 Politia Rutiera nu prea a sprijinit acest sport (curse de automobilism) si in nici un caz nu l-a stimulat. Mie mi se pare decizia lor contestabila. O incalcare flagranta a legii. Ok, toti mai calcam stramb, dar nu ar trebuie ei sa fie un exemplu? Macar atata timp cat poarta uniformele acelea dragutze....platite din banii nostrii, ai contribuabililor.

Anyways, eu votez abuz! Cred ca poate fi caz de proces. Repet: DOAR ATATA TIMP CAT ACORDUL SEMNAT DE LR SI BPR NU STIPULA AUTOSESIZAREA, SAU APLICAREA UNOR ASTFEL DE MASURI IN CAZURI EXTREME.
JKV is offline   Reply With Quote
Old 20-12-05, 00:58   #56
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Si inca ceva: \"Legea nr.69 din 28 aprilie 2000: Legea educaţiei fizice şi sportului\" mai prevede asa:

\"Art. 87. - Īncălcarea dispoziţiilor prezentei legi atrage răspunderea disciplinară, materială, civilă, contravenţională sau penală, după caz.\"

Deci...e cam naspa...
Old 20-12-05, 02:47   #57
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

situl il creem si il punem online in 24 ore din momentul in care convenim impreuna continutul petitiei...
avem si mijlocul puternic mediatic de a-l promova pentru a strange cat mai multe semnaturi in cel mai scurt timp
asa ca hai sa gandim textul petitiei.
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 20-12-05, 04:39   #58
WhiteRaven
Toyota Driver

Stage 5

WhiteRaven's Avatar

Member of:
[Toyota]

La noi fenomenul curse legale/ilegare nu e de o asa mare amploare .. inca (cu toate ca in ultimul timp se cam misca treburile ) iar politia invatata sa faca, ca de obicei, pwla mare, abia asteapta sa aiba l ace intervenii. Ce o sa se faca atunci cand apar curse ilegale si urmariri, daca tine pe careva fibra.. si are masina. Oricum, nici joaca nu e, ca doar la noi vedeti cum se fac legile. Ne trezim maine poimaine ca circulam iar in zile pare si impare... dupa cum avem numar la masina
WhiteRaven is offline   Reply With Quote
Old 20-12-05, 14:11   #59
JKV

Stage 5

JKV's Avatar

Pai atunci ar trebui sa ne alergam cu ei si sa ii lasam sa ajunga langa noi sa le f@tem cate una la masini, sa le rupem oglinzile, sa la spargem stopuri, faruri....sa vezi atunci ce-or sa se mai calmeze din urmariri....cand or sa plateasca salariul pe un an de zile pe un far de Passat.

On-topic: continutul petitiei ar trebui gandit cu un jurist sau avocat, in baza legilor in vigoare. Eventual obtinut sprijinul FRA-ului sau unei alte institutie cu domeniu de activitate asemanator.

Deci, nu cred ca ar fi bine sa ne dam toti cu parerea pe site referitor la petitie. Ci conceputa de cineva care se pricepe urmand indicatiile noastre. Ce ziceti?
Old 20-12-05, 19:26   #60
Switcher

Stage 1

Default pana la urma ?

Pana la urma se mai continua sau discutzia asta , ca io vad ca o cam lasam balta ..
facem ceva in privintza asta ?
Switcher is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -