|
View Poll Results: Au fost starturi furate?
|
|
Da!
|

|
42 |
80.77% |
|
Nu!
|

|
10 |
19.23% |
20-12-05, 22:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
STARTURI FURATE!
Hai sa vorbim aici despre starturi furate!
Nu e sportiv dar se mai intampla si e bine de dezbatut.
|
|
|
20-12-05, 22:31
|
|
 Stage 5
|
ce etapa curata si fairplay, nici un start anticipat...
|
|
|
20-12-05, 23:58
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Eu desi am stat putin am vazut cateva starturi \"furate\", dar e de inteles lumea vroia sa se dea de cat mai multe ori si nici nu se puneau bine ca si plecau.
Imi aduc aminte bine cel dintre o Celica si Pickup-ul ala mare alb, in care Celica nici nu a oprit langa pickup pur si simplu s-a dat din mers.
Si persoana care dadea starturile la un moment dat le dadea foarte repede, deh poate vroia sa se mai incalzeasca :P
21-12-05, 00:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Insomnia] [Honda] [SUBARU]
|
e urat sa furi startu...eu cand m-am dat prima oara cu un ursulet albastru WPP un prieten era sa-i fur startu si am calcat ambreiajul ca sa fiu fair si exact in momentul ala a dat vecu mainile jos si am ratat putin plecarea...depinde de fiecare om cat de ieftin e...cu cat e mai ieftin cu atat fura mai mult sau are tendinta de a fura mai mult!
sugestie : sebi nu mai da starturile lasa-l pe andrei sau vec
|
|
|
21-12-05, 06:55
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"zGb\"
e urat sa furi startu...eu cand m-am dat prima oara cu un ursulet albastru WPP un prieten era sa-i fur startu si am calcat ambreiajul ca sa fiu fair si exact in momentul ala a dat vecu mainile jos si am ratat putin plecarea...depinde de fiecare om cat de ieftin e...cu cat e mai ieftin cu atat fura mai mult sau are tendinta de a fura mai mult!
sugestie : sebi nu mai da starturile lasa-l pe andrei sau vec 
|
Are cine sa dea startul, dar eu am dat si o sosire daca ai vazut.
Cred ca sunt primul si nu multi ar sta acolo sa dea sosirea.
Dau starturi doar cand e cazul.
|
|
|
21-12-05, 08:34
|
|
Stage 2
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
UNUL DINTRE STARTURILE FURATE REMARCATE DE MINE A FOST CEL DI CURSA CU SEI IN CARE BMW-UL CU CARE S-A DAT A PLECAT CU O SEC SI CEVA INAINTEA CIELO-ULUI
|
|
|
21-12-05, 08:37
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"TUDOSE ALX\"
UNUL DINTRE STARTURILE FURATE REMARCATE DE MINE A FOST CEL DI CURSA CU SEI IN CARE BMW-UL CU CARE S-A DAT A PLECAT CU O SEC SI CEVA INAINTEA CIELO-ULUI
|
La final au ajuns impreuna.
|
|
|
21-12-05, 09:05
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Am vazut pe cativa ca inainte sa se dea startu se puneau usor in miscare si nu prea mai lua startul de pe loc. Asta intra tot la furat start?
|
|
|
21-12-05, 09:52
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"RoSonic\"
Am vazut pe cativa ca inainte sa se dea startu se puneau usor in miscare si nu prea mai lua startul de pe loc. Asta intra tot la furat start?
|
La o gramada de curse am vazut faza asta. Pentru mine, start furat inseamna plecare la culoarea galbena a unui christmas tree, in loc de plecare la culoarea verde, sau plecare cand mainile celui ce da startul sunt sus, nu au inceput sa coboare. Cativa centimetrii conteaza atat de mult ? Intreb, nu dau cu parul :P si as vrea un raspuns serios.
Merci.
|
21-12-05, 11:15
|
|
 Stage 4
Member of: [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
acei centimenti in plus pot sa fie diferenta intre a pierde si a castiga , nu conteaza centimetrii aceia cat timpul de reactie al soferului care ii pierde, care la masini de putere apropiata e crucial
|
|
|
21-12-05, 11:49
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
cativa cenimetri + reactia mai buna a soferului rezulta o masina ... o masina si ceva in fata celuilalt.
|
|
|
21-12-05, 12:59
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Merci de lamurire. In concluzie, se pot considera si acei centimetrii start furat.
|
|
|
21-12-05, 13:22
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Pai la ce am zis eu nu neaparat cm aia fac diferenta, ci faptul ca respectivul e deja pus in miscare... si in momentul startului nu va risipi din putere pentru punerea in miscare ci doar pentru accelerare...
|
|
|
21-12-05, 16:51
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:
|
Originally Posted by \"RoSonic\"
|
La o gramada de curse am vazut faza asta. Pentru mine, start furat inseamna plecare la culoarea galbena a unui christmas tree, in loc de plecare la culoarea verde, sau plecare cand mainile celui ce da startul sunt sus, nu au inceput sa coboare. Cativa centimetrii conteaza atat de mult ? Intreb, nu dau cu parul :P si as vrea un raspuns serios.
Merci.
|
La una din cursele Andrei - Ono finalul a sost dat la cativa cm diferenta.
|
|
|
21-12-05, 17:30
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
rezulta introducerea startului semaforizat si mare atentie la plecare
si DA au fost starturi furate , si eu le-am vazut