Quote:
Originally Posted by Calimero2003
Cosmine sincer aveam pretentii de la tine. Tu ai auzit vre-o data de adsfel de clasare la o etapa de VTM? Ai vazut vre-o data clasare in functie de tipul tractiuni? De ce nu faceti o grupa si dupa felul anvelopelor?
Parerea mea e ca veniti sa va distrati nu sa castigati ... sau daca ma insel probabil ca ati loat in calcul ca la pana 180 hp e Virgil cu 4x4 si multi cai ... iar la peste e Ghinea cu Evo IX cu 4x4 si multi cai .... deci nu mai schimbati grupele aiurea incercand sa dati sanse persoanelor care vin cu masini de strada in care nu au bagat nici un ban... sau prea putini ... bun am inteles vreti si voi sa va dati ... dar acuma intindeti coarda ,voi vreti sa si castigati!!!
|
salut sorin
Cred ca ai inteles gresit
EU nu am zis sa se faca grupe in functie de tractiune.
Eu decat am spus ce am eu.
Intradevar eu chiar vin sa ma distrez, sper si mi-as dori sa nu am probleme cu masina, cam atat ptr ca restul vine de la sine.
Mi-am spus parerea ptr ca am observat ca de cand este traseul proaspat asfaltat foarte multa lume vrea sa participe si tot la fel de adevarat este ca sunt multi care daca participa se gandesc imediat ca vor sa castige si de aici vine toata treaba asta cu puterile si " care cu cine" cade in grupe
Poate ca ar fi trebuit sa mentionez ca eu chiar as fi vrut ca sa nu mai existe discutii de genul asta sa se lase grupele asa cum au fost si pana acum.
Oricum cei care stiu sa sofeze foarte bine pot avea rezultate mai bune decat altii cu masinii mult mai puternice asa ca ajung la concluzia ca ne spunem parereile cat de cat degeaba pe aici.
Consider ca cel mai important este sa vina multi care sa participe si sa fie frumos afara(uscat), nu de alta dar eu am TRACTIUNE SPATE si aici chiar ca nu poti sa ma contrazici zicandu-mi ca e la fel de usor cu spatele ca si cu fata sau integrala
Ultima varianta cu clasele chiar mi se pare buna avand in vedere potentialii concurenti.
Oricum nu va fi toata lumea multumita asa ca discutiile ar trebui sa dispara si sa vina concursul.
Vad ca te supara foarte rau treaba asta cu grupele. CE ar trebui sa ne supere pe toti care o sa participe este cronometrarea ptr ca degeaba ne certam noi aici pe grupe daca "ceasurile" astora de la ACR dau diferente intre ele.
Asta am zis-o asa ca sa subliniez ceva mai important decat treaba cu grupele
SAlutare si ne vdm la START