Ma bucur ca s-au strans ceva desene , initial incepusem sa cred ca nu prea place tema aleasa pentru acest challenge , prin urmare va multumesc pentru interesul acordat in realizarea propunerilor . Revenind la vot , se dovedeste destul de dificil pentru ca sunt cateva desene echilibrate per total , ideal era sa avem un punctaj , 3 pct , 2 pct si 1 pct pentru primele trei care ne plac , dar probabil este dificil de facut poll-ul in acest fel. O sa fac si un scurt comentariu , cu observatii constructive .
1 – Propunerea lui Ace , este un proiect interesant , imi plac schitele de studiu , ilustreaza bine cum se deruleza evolutiv un proiect . Pacat ca nu a avut timp sa faca o propunere , special pentru acest challenge , sunt sigur ar fi iesit ceva foarte interesant .
2 – Propunerea lui Counter , imi place conceptul , are ADN-ul unui supercar electric , pacat de transpunerea grafica ca nu sustine acest concept , putea sa il faca mult mai convingator .
3 – Propunerea lui Dragos este neclara in acest moment , daca ar fi recurs la mai multe schite de studiu ar fi clarificat suficiente aspecte ale conceptului .
4 – Propunerea lui Paullardo , un concept ce se inscrie in tema , nu este la fel de indraznet ca cel propus de Counter insa este mai ingrijit desenat ca imagine generala .
5 – Propunerea lui Sergiulik , un design care nu subliniaza latura “ electro “ a conceptului , dar care nu arata rau asa ca aspect general . Putin mai mult contrast in
imagine ar fi ajutat.
6 – Propunerea lui silviun95 , se vede ca este un impatimit clar al tuningului auto , este un concept – tuning interesant
.
7 – Propunerea lui Yonutz_design intruchipeaza in mod sigur un supercar , insa nu inspira intr-un mod evident imaginea unui concept car . Imi place ca prezinta doua perspective ale masinii , atat din fata cat si din spate .
P.S. Multumesc celor care au sustinut pana acum propunerea prezentata de mine