Amândoi concurează cu desene mai frumoase decât am văzut până acum pe topicurile lor. Ca să le iau pe serii:
E87-seria 1 - înclin spre paullardo pentru , nu ştiu cum arată desenul original al lui Silviu, dar în imaginea ataşată este foarte slab contrastat, negrul nu e negru, marginile sunt tăiate prost.
E46-M3 - Silviu, pentru contraste, unghi, un mic minus la jante la care putea lucra mai mult. Şi al concurentului este reuşit dar nu a transpus cu exactitate dimensiunile şi proporţiile maşinii.
E85-Z4 - clar Silviu, mie cel puţin mi se pare mai reuşit al lui.
E64-seria 6 - tot Silviu, nu îmi place haşura lui Paullardo, mi se pare incompletă...
E38-seria 7 - Paullardo, maşina este destul de bine conturată, puţin cam neagră dar merge. Nici al lui Silviu nu arată rău dar fiind mic se simte lipsa de detalii mai tare.
E66 - Paullardo, pentru finisaje, haşură, dar cu o mică menţiune, aduce mai mult a F02 decât a E66... Silviu are o mică greşeală la jantă.
P.S.: Momentan nu votez pentru că sunt prea multe desene de analizat, şi n-am de gând să votez "random". Oricum amândoi au făcut treabă bună.