am si eu o rugaminte enorma la voi foarte importanta pt mine...cine poate sa puna un filmulet despre selectarea liniilor la o masina(adica inceputul modelarii unei masini) va rog eu pt k ma chinui si nu i-mi iese plssss
3dsmax in general, mai e maya, lw si photoshop pentru retusuri... ia-le si joaca-te prin ele daca vrei sa invetzi... fa tutoriale, prima oara faci tutorialele care vin in help-ul programului respectiv...cu alea te deprinzi ca te trec prin toate functiile programului... ar trbui sa incerci... nu ai ce pierde
As dori si eu sa ma apuc de 3dmax, acum cand mi-am facut timp...dar am constatat ca nu am de unde sa-l iau! pe odc nici draq nu-l are la mine... ca sa intru pe alt hub am viteza f f f mica... de pe net la fel f f f mica... ! m-ar putea ajuta cineva sa-mi trimita programul prin posta? ceva ,,, nu stiu ... dati-mi un pm care vrea sa ma ajute! MS
va rog va implor va orice a 3-a oara cred... ma ajuta cienva la faza cu shiftu... am butonat ca dementu si nik...uneori pur si simplu nu vrea sa cloneze ... ( plz plz plz plz haideti ca faza aia me descurajeaza de fiecare data cand vreau sa fac ceva