1.
Quote:
Originally Posted by pufy
parerea me a e ca e prea inalt si ingust.geamurile laterale par cam mici si farurile vin ca nuca in perete,sunt mult prea mari si patratoase . de asemenea botul pare facut in graba
just my 2 cents, sper sa nu te superi si sa remediezi din greseli
|
da botu este facut in foarte mare graba... e gandit si lucrat intr-o seara... ca nu am prea avut mult timp de el... ia la partea cu ingustimea geamurilor lat. asa am vrut sa vina si masina e chiar foarte mica tinand cont care decat 2 locuri... ea da impresia ca e mare dar in acelas timpe mica :P
2.
Quote:
Originally Posted by Sleepy_85
Asta era conceptul la care lucrai tu?E marfa cum a iesit, si pozele de exterior si alea de studio au iesit binisor, numai ca la una din poze in studio roata din fata e intrata in pamant.Designul e original numai ca proportiile sunt cam ciudate,e prea alungita si capota e prea mare, e cat jumatate de masina, asta ar insemna ca ori ai un motor V12 sub capota ori ai pus acolo si motorul si portbagajul. Oricum bafta la concurs.
|
da am observat si eu ca roata doin fata e intrata in pamant dar asta din cauza scenei am dus-o langa margine unde se curba putin in sus si nu am tinut cont de asta, iar partea cu capota... intentia a fost sa fie indeajuns de mare sa incapa o namila de motr tinand cont ca vechiul olcit nu o duce destul de bine in privinta asta la patea cu portbagaj+motor nu m-am gandit e destul de interesanta ideea dar totusi nu e am mea deci am sa raman tot la un monstru de motor poate pe viitor am sa construiesc si motorul va fi ceva destul de ciudat
3.merci tuturor
sincer sa fiu eu nu sunt mai deloc multunit cum a esit in special botul... dar de a fost facut in graba, am incercat la inceput sa cuptind o serie de elemente ale vechiului oclit pt. a nu-mi iesi un avion care sa nu semene deloc cu cel vechi dar se pare ca am dat gresi... in cea mai mare parte la bot..
de spate ce pot sa zic nu se leaga mai deloc cu vechia masina dar mi-a placut ideea

sper sa aiba ceva appeal la ochiul "criticilor"