![]() |
Oltcit Concept 2010
un mic concept... la o mica masina ;)
|
Re: Olcit Concept 2010
13 Attachment(s)
astept comentari sugesti si alte cele :-P
|
e marfa...btw l-am vazut in concursu de la promotor :) deci u erai...m-am bagat si io cu vro 2 masini mai simpltze evident :D
|
parerea me a e ca e prea inalt si ingust.geamurile laterale par cam mici si farurile vin ca nuca in perete,sunt mult prea mari si patratoase . de asemenea botul pare facut in graba
just my 2 cents, sper sa nu te superi si sa remediezi din greseli |
bravo pentru realizarea in 3ds....a iesit exact ca si desenele ...deci pentru asta bravo tie dar....mie nu imi place botu ...deloc ...e chiar prea patratos ...pe blueprintu tau se vede k e un dreptunghi....in rest k realizare ...nota 10...bafta la concurs
|
parerea mea o stii ;)
|
Asta era conceptul la care lucrai tu?E marfa cum a iesit, si pozele de exterior si alea de studio au iesit binisor, numai ca la una din poze in studio roata din fata e intrata in pamant.Designul e original numai ca proportiile sunt cam ciudate,e prea alungita si capota e prea mare, e cat jumatate de masina, asta ar insemna ca ori ai un motor V12 sub capota ori ai pus acolo si motorul si portbagajul. Oricum bafta la concurs.
|
in afara de evacuare care nu imi place deloc ,nu am cuvinte pentru restu masinii ,felicitari !!!
|
sa traiesti nepoate ...foarte tare conceptu ...nu e tocamai pe gustu meu forma masinii dar ca realizare e marfa .....
|
1.
Quote:
2. Quote:
3.merci tuturor sincer sa fiu eu nu sunt mai deloc multunit cum a esit in special botul... dar de a fost facut in graba, am incercat la inceput sa cuptind o serie de elemente ale vechiului oclit pt. a nu-mi iesi un avion care sa nu semene deloc cu cel vechi dar se pare ca am dat gresi... in cea mai mare parte la bot.. de spate ce pot sa zic nu se leaga mai deloc cu vechia masina dar mi-a placut ideea :D sper sa aiba ceva appeal la ochiul "criticilor";) |
o sa fiu sincer - botul lasa de dorit - dar spatele e DEMENTIAL (tobele nu pre merg cu forma masinii - da' se vede ca ai talent)
totusi realizarea e geniala - exact ca in desen bft cu concursu' promotor :-P |
bestial mane...............spatele e super super.......................felicitari
|
calumea realizata...
acuma chiar mi-as lua si eu un Oltcit...dar ca asta :) |
bv man .. marfa rau . Botul parak esta cam lung :) dar in spate este grava ;).felicitari :d
|
misto conceptu...masina nu este pe gustul meu...dar felicitari pt muca depusa...ai lucrat bine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning