dupa cateva incercari nereusite pe 400 metri, vine la mine si spune, hai pe 200 ca sigur te fac pe distanta scurta. dupa alte 2 incercari nereusit pe 200 de metri mai vrea odata. deja satul plec normal si il las sa ma faca. raspunsul: vezi ti-am zis ca pe plecare sunt mai bun!
asta a mea: Ho ba ca am filtrele imbacsite! ( ce-i drept acum le am, dar de fiecare data cand nu am chef si ma streseaza cineva, sau ma dau cu cineva cu care m-am dat inainte si am batut dar acum din terte motive m-a facut, pe asta o bag).
alta: Era omu cu prietena si inca 2 fete intr-un cielo, sau ceea ce parea a fi cielo sub 100kg de stickere.ma intreaba ce motor am, ii spun ca am motor de 1.8, el ricer innascut si dornic de afirmare in fata fetelor, spune nonșalant ca a mai facut de cateva ori 1.8 de pe golf 3 dar ca vrea sa ne dam totusi, in mod normal nu as fi acceptat dar atunci m-a calcat pe nervi. la urmatorul semafor dupa ce constata omul ca s-a facut de rahat, coboara geamu si incepe sa urle: ba de ce minti ca ai 1.4, ca am vazut pe hayon ca scrie 1.8 esti nesimtit, vrei sa ma faci de ras injuraturi si toate cele ( la mine pe hayon nu scrie absolut nimic). Pentru mine asta a fost cea mai dura dintre toate, cand l-am auzit am uitat de injuraturi de tot si 10 minute nu m-am putut opri din ras