Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 26-08-05, 22:20   #76
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

interes este ... io cel putin ii tat intreb pe asjtia cu masjini cat de cat \" modificate \" si care au tenta de participare la un astfel de eveniment ... sa speram numai de bine
Old 27-08-05, 01:48   #77
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mos craciun
Quote:
sper sa ne vedem odata si satzi demonstrez ca itzi dau clasa la ce vrei tu,indemanare,viteza si ce mai vrei tu......
cred ca mai corect ar fi sa o faci, nu sa jignesti oamenii
pana la urma, inca nu te cunoaste nimeni..
prezinta-te, arata-ne simpla participare, apoi poti sa iti exprimi punctul de vedere, dar mai politicos
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 02:36   #78
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: LEGAL RACING 03.09.05 \"C L U J\" top accelera

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Intentionam ca Sambata in data de 03.09.2005 sa organizam pe aeroportul din Cluj o etapa de acceleratie viteza.
Distanta de concurs 14/mila echivalentul a 403m.
Taxa de intrare public 50 000lei / 5RON.
Taxa participare in competitie este de 500 000lei / 50RON.
Orarul si programul de desfasurare vor fi exprimate in viitorul apropiat.
In primul rand vreau sa ma prezint pt cei care nu ma cunosc,sunt Daniel Onoriu si conduc un subaru impreza wrx sti cu mici modificari.Citesc de mult timp acest forum iar din cate am observat am ajuns la urmatoarea concluzie:Majoritatea din cei care au masini tari nu sunt decat simpli posesori de masini tari care se cred f priceputi in preparari de masini,si bineinteles f tari in gura(superi piloti,super priceputi,etc....) (majoritatea pe banii parintilor,dar nu asta conteaza de fapt)
Intrebare:Care din acesti copii de bani gata sau care din acesti copii mai batrani si cu barba care dispun de motoare de peste 500.600 HP vor sa faca intrecere cu mine pe orice suma orice traseu si orice fel de vehicul ce dispune de motor.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni prin acest topic,caut doar pe cineva care vrea sa faca intrecere.
Old 27-08-05, 02:43   #79
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

eu m-as da cu tine,am vreo 200cp,dar ma dau,d placere,p o bere,chiar dak nu sunt in clasa ta nici d departe...si apropos,eu masina am luat-o din banii mei,din munk cinstita,chiar am lasat un clio nou kdou tatalui meu.
tu ai o masina din alta clasa,noi majoritatea suntem mai oropsiti
Old 27-08-05, 03:09   #80
ono41

Stage 5

ono41's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B 99 CZR\"
eu m-as da cu tine,am vreo 200cp,dar ma dau,d placere,p o bere,chiar dak nu sunt in clasa ta nici d departe...si apropos,eu masina am luat-o din banii mei,din munk cinstita,chiar am lasat un clio nou kdou tatalui meu.
tu ai o masina din alta clasa,noi majoritatea suntem mai oropsiti
1.fate mai mare k sa faci cu mine intrecere.(Nu ai suficienta putere)
2.Imi pare bine ce aud pe cineva care si-a cumparat pe propriile puteri
3.E problema ta daca esti mai oropsit,cu toate k nu cred.
P.S Va rog,nu ma invitati daca nu aveti cai multi,nu are nici un rost si sincer sunt satul de scuze..........Ai masina mai tare .
ono41 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 04:40   #81
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ono

postul tau e cel putin tendentios....
vino la o cursa, MACAR o data
si o s fie o placere si pt tine s pt noi sa ne provoci, dar macar o sa stim cine, nu?
Old 27-08-05, 04:45   #82
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

hello, oameni buni..
aici vb de cluj, remember? lecitina ceva?
hai acolo sa vedem care pe care
Old 27-08-05, 08:31   #83
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: LEGAL RACING 03.09.05 \"C L U J\" top accelera

Quote:
Originally Posted by \"ono\"
Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Intentionam ca Sambata in data de 03.09.2005 sa organizam pe aeroportul din Cluj o etapa de acceleratie viteza.
Distanta de concurs 14/mila echivalentul a 403m.
Taxa de intrare public 50 000lei / 5RON.
Taxa participare in competitie este de 500 000lei / 50RON.
Orarul si programul de desfasurare vor fi exprimate in viitorul apropiat.
In primul rand vreau sa ma prezint pt cei care nu ma cunosc,sunt Daniel Onoriu si conduc un subaru impreza wrx sti cu mici modificari.Citesc de mult timp acest forum iar din cate am observat am ajuns la urmatoarea concluzie:Majoritatea din cei care au masini tari nu sunt decat simpli posesori de masini tari care se cred f priceputi in preparari de masini,si bineinteles f tari in gura(superi piloti,super priceputi,etc....) (majoritatea pe banii parintilor,dar nu asta conteaza de fapt)
Intrebare:Care din acesti copii de bani gata sau care din acesti copii mai batrani si cu barba care dispun de motoare de peste 500.600 HP vor sa faca intrecere cu mine pe orice suma orice traseu si orice fel de vehicul ce dispune de motor.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni prin acest topic,caut doar pe cineva care vrea sa faca intrecere.

Salut!
Ma bucur ca esti pe aici!
Fratioare ia lumea mai incet ca-i i-a ameteala.
Il cunosc bine pe Daniel e un tip f direct conduce bine motocicleta dar si masina are un Subaru modificat, care face mari surprize si vreau sa-l felicit.
Nu prea e locul aici pt aceasta discutie dar fiind mai nou printre noi, avand ceva experienta a strazi si nu numai, campion ce Karting, pilot de curse in capionatul national de motociclism la clasa regina de 1000cmc, trebuie sa-i acordam clementa pana se invata bine cu siteul.
Un concurs intre masina ta si motocicleta este foarte posibil.
Conditile in care eu fac acest concurs sunt clare si le-am spus mereu: facem 0...100km/h unde motorul pare imbatabil.
Sa nu uitati ONO e cel mai bun pilot de liniute moto in aces moment.
Motocicleta Kawasaki zx10 preparata racing.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 08:33   #84
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
hello, oameni buni..
aici vb de cluj, remember? lecitina ceva?
hai acolo sa vedem care pe care
Cred ca ONO se referea la o provocare pe pista de la Cluj.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 11:24   #85
D O G

Stage 4

D O G's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"mos craciun\"
....asta ca sa vezi ca am fost acolo....satzi mai zic ca rs6 nu a avut rival,ca subaru forester a facut o mare surpriza la fel ca opelul lui seby.....si daca nu am luat parte la curse nu inseamna ca nu am fost....
OK, iti dau dreptate si imi cer scuze PUBLIC fata de tine pentru afirmatiile mele referitoare la prezenta ta la Timisoara.... dar sincer nu te-am vazut... nu stiu cine esti.... Inca odata scuze!

D O G is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 11:25   #86
D O G

Stage 4

D O G's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
pitbull la timisoara mi se pare ca tziai luat mare rusinica de la un golf 2gti....
Nu neg asta, si nu sufar prea mult atunci cand ma bate o masina \"modificata\" mai buna ca mine, la urma urmei este o competitie si cineva trebuie sa castige...
Nu stiu ce intelegi tu prin \"mare rusinica\", dar tin sa-ti spun ca a fost vorba de o jumatate de masina diferenta la sosire fata de golf gti de care vorbesti, intr-un cuvant a fost mai bun si nu ma suparat asta... Altceva ma supara... Comentariile gratuite, rautaciose si irealiste ale unora...
Old 27-08-05, 11:26   #87
D O G

Stage 4

D O G's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
....sper sa ne vedem odata si satzi demonstrez ca itzi dau clasa la ce vrei tu,indemanare,viteza si ce mai vrei tu......
Astept cu piosenie provocarea ce mi-o faci, si poate incerci chiar la Cluj... poate asa realizeaza si lumea ca ai fost pe la vreo cursa legala...
Old 27-08-05, 11:27   #88
D O G

Stage 4

D O G's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
....ai uitat cand te0a spulberat la timisoara cel cu suzuki swift,tico ala japonez :P asa ca ...lasa-ne....lasa-ne
Prietene, daca imi permiti sa-ti spun asa, ai luat-o razna sau nu stiu eu ce sa inteleg, esti dezinformator cumva?... Bati campii tata... Te rog fii realist... Verificati informatiile si apoi posteaza asa ceva...
Pana atunci astept provocarea ta, dovedeste ca esti mai bun, nu vorbe...
Iti urez tot binele din lume!
Old 27-08-05, 11:38   #89
daflyer_oradea

Stage 5

daflyer_oradea's Avatar

cred ca asta era un tpic de discutii legate de cursele de la Cluj...putina promovare i in Oradea nu ar strica, poate sunt si de aici ddestui doritori pentru asa ceva.
Asteptam...
Old 27-08-05, 12:09   #90
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Intrebare: Ati facut afise sa le lipiti pe stalpii clujului? Eu nu am vazut nimica sau nu am auzit pe nimeni in afara de pe forum de sa vb despre cursa de la cluj.
Mdea, daca stau bine sa ma gandesc...pentru distantele mari sa fie eftin sau deloc...ca costa benzina mult.
Recunosc nici mie nu mi`ar conveni sa ma duc in alt oras(ct, bc, sv...etc etc) si sa platesc si taxa de participare.
Mie nu`mi plac bucuresteni deloc...mai ales dupa ce am luat`o urat de tot acolo. Tata are o firma de proiectare si m`am dus la iscir dupa autorizatii Am parcat am platit taxa aia de parcare cand am venit am gasit oglinda rupta. Lam intrebat pe ala ce avea grija de parcare cine mi`o rupto si ala m`o injurat
Lam intrebat de ce ma injura si m`o luat la bataie, arcada sparta, buza ochiu drept vanat...si mai multe
m`am dus la politie si am depus plangere si dupa 2 ani inca nu am primit raspuns
de atuncea nu am calcat in bucuresti, nu voi mai calca niciodata, si mi`o provocat o greata extraordinara acea localitate.
nu spun ca nu sunt si oameni cumsecade, da o data ce o patesti ii cam greu sa`ti schimbi parerea
si eu am masina, si eu as vrea sa ma dau da masina mea ii o dacie, de serie, si nu vreau s`o modific...dupa examenele de saptamana viitoare daca le i`au...poate primesc cadoul de ziua ema umpic mai repede si apoi...ma voi prezenta ca concurent la curse.
daca aveti nevoie de ajutor...ma ofer voluntar, daca aveti afise, le lipesc prin zonele mai fierbinti ale orasului
daca as avea o masina cat de cat...m`as da si eu chiar si daca pierd m`as da de placerea de a ma da si de a fi pe pista nu doar spectator oricum de data asta voi fi acolo
bafta in continuare si ne vedem si auzim acolo