LUCI ITI SPUN EU AU O PARERE FFFFFFFF PROASTA DESPRE BUCURESTENI(NU INTELEG DE CE )DAR IN GENERE SUNT OAMENI DE TRB.IAR DESPRE PARTICIPARE .........HMM...DISTANTA ESTE FOARTE MARE...MASINILE SUNT PUTERNICE SI CONSUMA MULT......DACA IMI GASESC SPONSOR VOI VENI DACA NU.... NU.
dacia-wrc, esti total pe dinafara frate, tu daca ai veni la buc (bine zis daca, pt k vorbim ipotetic, practic nu cred k esti in stare sa faci nici cat negru sub unghie din ce au facut unii de pe aici pt a se da la curse legale prin toata tara) ai mai fi dispus sa platesti si 500k taxa d participare?? sau stai, noi bucurestenii trebuie sa fim mai cu motz k la doi dau banii pe din afara din buzunare?!
Exact. Si treaba asta ar putea aveau un recul nasol ... Ceva de genul ... ne ignorati - va ignoram. Sau poate tocmai invers . Oricum ... e cu 2 taisuri .
banuiesc ca ai reparat a doua gtg ule nu
sau de asta te simti fustrat ?
doar glumeam
ai reparato nu ?
sa nu te lase iar pana la cluj
bafta daca mergi shi sa le arati frustrarea pe sosea dar din fata sa o inteleaga mai bine
__________________ PREA MULT TIMP LIBER DAUNEAZA MINTII SI ASA ODIHNITE
banuiesc ca ai reparat a doua gtg ule nu
sau de asta te simti fustrat ?
doar glumeam
ai reparato nu ?
sa nu te lase iar pana la cluj
bafta daca mergi shi sa le arati frustrarea pe sosea dar din fata sa o inteleaga mai bine
Nu am reparat-o dar acum merge. Masina va intra in service cat de curand . Pe sosea ... mi-am aratat frustrarile .
am vorbit shi cu robi shi era surprins ca nu l ai sunat shi pe el
i am spus eu ca ti s a stricat cutia ca am citit pe aici pe undeva
poate iti mai dadea el un sfat sau cv
bafta shi respect pentru tot ceia ce faci
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Hai sa nu fim stupizi.
Unu nu sti de unde sare iepurele si doi nu e civilizat la o competitie pe care toti o dorim sa ne vorbim pe tonuri antagonice.
O sa fie si in Bucuresti, daca nu face legal racing poate fac altii si noi asteptam cu interes sa participam la o etapa de mare nivel organizatoric.
Vor veni destui de la bucuresti poate bine peste cei zece de care se pomenea mai sus.