26-03-08, 18:03
|
|
Stage 5
|
Re: Liniute in Pitesti Duminica 30.03.2008
Quote:
Originally Posted by MMihai
la stadion sunt 400m + 300m line dreapta dar deja s-au pus limitatoare de viteza nu prea se mai dau aprobari acolo este un pic mai greu dar nu imposibil de organizat.
personal prefer sfertul de mila curat si grupele folosite de Legal Racing. acestea pe cilindree pot fi dezavantajoase pentru multi concurenti mai degraba merg la indemanare nu viteza.
cum nu sunt organizator nu am nici un cuvant de spus dar nu ar fi avut rost sa tac si gura si sa las un eveniment auto sa treaca neobservat (ca or fi si multe rau) poate cineva chiar vrea sa participe.. sa se uite.. eu stiu
|
Tot respectu ca te-ai gandit sa anunti nimeni nu-ti da cu securea in cap (inca ).
Lasand gluma deoparte, acuma cred ca a inteles toata lumea cu tu ai dat de stire si ca nu ai treaba cu organizatul. Multumim pt. veste si eu nu am facut decat sa-mi spun o parere, acuma sper sa ajunga si pe la organizatori poate data viitoare o sa fie mai bine organizata treaba. Oricum e bine ca se incearca, decat nimica..........
|
|
|
26-03-08, 19:39
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
nu prea e corect pe cilindree pentru ca vine o honda cu motor <1600 cmc si 160 de cai pe 900 kg de fabrica ... sa vad cine misca in fata ei.
|
|
|
26-03-08, 19:58
|
|
Stage 2
|
macar la astea legale sa mergem ca la cele ilegale nu prea mai ai cum...cine a fost la politie zilele astea cunoaste
|
|
|
26-03-08, 21:51
|
|
Stage 5
|
Bai da ce harababura a iesit sa mor...Foarte urat...din partea la multi,jigniri peste jigniri si alte prostii...in fine..
Poate o sa raspunda cineva pana la urma legat de cele 6-7 intrebari despre cei 300 sau 380 m..si inca o intrebare care pe mine personal ma intereseaza,si nu cred ca sunt singurul..Daca am masina inscrisa pe Germania si am toate actele inclusiv o procura sa dovedesc ca e a mea,POT PARTICIPA???asta vreau sa stiu in mod special...cat despre grupe,sper ca nu o sa fie marea nesimtire de manarie sa fie masini cu motoare de 2.000 si 300cp si masini de 2.000 cu 150cp..ar fi chiar culmea si foarte neplacut
In fine,or sa fie destui concurenti si multi privitori,asta e sigur pt ambele cazuri!Sper sa iasa ceva frumos chiar daca au fost "cateva" vorbe aiurea pe forum...Propun impacarea
P.S.: Taxa pt inscriere era de 15 ron parca,nu??
|
|
26-03-08, 22:16
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Taxa este 15 ron, am dat mai sus un link cu articolul care a aparut in ziar.....nimeni de aici de pe forum nu participa la organizarea evenimentului......noi doar am anuntat si am incercat sa lamurim cat am putut cateva probleme. Pentru restul......exista niste numere de telefon.....mai ales acum.....e oferta....sunt minute gratuite, tarife mici......ne tunam masini...dar nu aveam 3 centi sa dam un telefon....de fapt cent cu cent se face turbo.Vad ca tot apar discutii.....ba ca 300 de m si nu 400....ba masina cu suspensie de vtm.....astea sunt conditiile....cum am zis...cum am putut am ajutat. Poate sa facem ceva duminica sa vb cu organizatorii sa schimbam grupele......eu am 2000cm3 si 115 cai......si sunt multi in situatia mea.....sau macar apropiata si nu cred ca ii convine.Brusc toata lumea cunoste datele unei organizari de curse si alte cele...un coleg de forum a pus conditiile si tot ce a putut afla........la ce am putut raspunde noi....am raspuns......dar pt mai multe detalii...sunati cu incredere. Bafta si ne vedem duminica
|
26-03-08, 22:26
|
|
Stage 5
|
din cate am citit azi in ziar sunt 380 m.....faza cu cm3 e o aberatie....vine vreunu cu vreun r5gtt de 1.4 si vreo 150 cai si bate tot la clindreia aia...sau un evo....din start un handicap faza cu cm3....sa vedem ce o sa iasa
|
|
|
26-03-08, 23:35
|
|
Stage 5
|
Plm vedem ce-o iesi pana la urma..hai sa nu se mai certe nimeni,si ne vedem pe pista
|
|
|
26-03-08, 23:45
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by aysmen
din cate am citit azi in ziar sunt 380 m.....faza cu cm3 e o aberatie....vine vreunu cu vreun r5gtt de 1.4 si vreo 150 cai si bate tot la clindreia aia...sau un evo....din start un handicap faza cu cm3....sa vedem ce o sa iasa
|
nu vreau sa fiu carcotas... dar vreau sa spun ca r5gtt are turbo, asa ca nu intra in categoria masinilor aspirate... oricum o sa vedem duminica ce masini s prezinta...
27-03-08, 00:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by madutz2006
nu vreau sa fiu carcotas... dar vreau sa spun ca r5gtt are turbo, asa ca nu intra in categoria masinilor aspirate... oricum o sa vedem duminica ce masini s prezinta...
|
da stiu ca are turbo.....la turbo cum se fac grupele??
|
|
|
27-03-08, 00:57
|
|
Stage 5
Member of: [Unknown Racers]
|
pana la urma ce club organizeaza?sau e doar acr`u organizator?vreau sa vorbesc in legatura cu permisu,io imi pregatesc masina tot si nu vreau sa am vreo surpriza sa nu pot participia
|
|
|
27-03-08, 10:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Smiley89
pana la urma ce club organizeaza?sau e doar acr`u organizator?vreau sa vorbesc in legatura cu permisu,io imi pregatesc masina tot si nu vreau sa am vreo surpriza sa nu pot participia
|
Cumetre daca ai permisul suspendat si dovada iesita din termen nu cred ca poti sa participi.gandeste-te ca acolo va fi prezenta si "militia"...asta e parerea mea....
P.S.: Pana la urma imi raspunde si mie daca pot sa ma inscriu cu masina cu nr. de germania?am toate actele cum am mai spus mai sus...A mai intrebat cineva lucrul asta ....
Astept raspuns.....CURAND!!!
|
|
|
27-03-08, 10:53
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by kidu2006
Cumetre daca ai permisul suspendat si dovada iesita din termen nu cred ca poti sa participi.gandeste-te ca acolo va fi prezenta si "militia"...asta e parerea mea....
P.S.: Pana la urma imi raspunde si mie daca pot sa ma inscriu cu masina cu nr. de germania?am toate actele cum am mai spus mai sus...A mai intrebat cineva lucrul asta ....
Astept raspuns.....CURAND!!!
|
Cumatru n-are permisu' suspendat si nici dovada expirata, doar ca n-are un an vechime. Scria si pe o pagina anterioara chestia asta !
Ca sa-ti raspunda cineva la nelamuririle pe care le ai (atat tu, cat si ceilalti), puteti suna la 0720.012.918 - Dl. Cristian Otobîcu - numarul de telefon fiind scris la baza afisului postat in primul mesaj al topicului.
Greu nene, greu!
|
27-03-08, 11:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gabi
Cumatru n-are permisu' suspendat si nici dovada expirata, doar ca n-are un an vechime. Scria si pe o pagina anterioara chestia asta !
Ca sa-ti raspunda cineva la nelamuririle pe care le ai (atat tu, cat si ceilalti), puteti suna la 0720.012.918 - Dl. Cristian Otobîcu - numarul de telefon fiind scris la baza afisului postat in primul mesaj al topicului.
Greu nene, greu!
|
Ho disperare ,am facut o mica confuzie cu ce am zis mai sus ..ok sunam la nr de mai sus sa vedem ce si cum...
USOR NENE USOR
Hmm am incercat sa dau edit si a expirat timpu cred..
Postez din nou...am vb la tel cu dl cristian,cei care mai au 1-2 luni maxim pana indeplinesc vechimea,pot participa...
Cat despre cei care au nr straine pe masini,pot participa la concurs cu conditia SA AIBE TOATE ACTELE VALABILE !!...
La intrebarea despre grupe daca vin doua masini cu motoare de 2.0 250cp respectiv 150cp, raspunsul sau a fost "vedem" eu personal nu am probleme,SPER..eu am 1.6...sper sa nu intalnesc cine stie ce rachete pe acolo cu motoare mici si cai fara numar fara numar fara numar
Okay,bafta la toti si sper sa ne vedem pe pista
Last edited by Psycho; 29-03-08 at 16:25.
|
|
|
27-03-08, 11:30
|
|
Stage 1
|
sper sa-si doreasca sa fie frumos,sa fie echilibrat si sa se faca spectacol, deci sa se faca grupele pe kw.
numai bine si ne vedem pe acolo! toate peste toate vremea sa fie frumoasa
|
|
|
27-03-08, 11:34
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Kidu te astept.... daca ai "noroc" e posibil sa ai in grupa un civic......dar e de 130 de cai. Vedeti cum faceti care cum veniti....eventul sa va astept eu pe undeva daca nu va descurcati. Pt ceilalti.......ati vazut ca s-au lamurit anumite lucruri cu un singur telefon.
|
|
|
|
|