26-03-08, 03:14
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Re: Liniute in Pitesti Duminica 30.03.2008
ne vedem acolo :P imi place mult de tot ca sunt 300 metri
|
|
|
26-03-08, 04:31
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Masina trebuie inscrisa neaparat in Romania? Daca am masina inmatriculata pe italia si am actele la ea..asigurare tot....pot participa?
|
|
|
26-03-08, 08:52
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Referitor la distanta....nu cred ca e asa un mare impediment, o masina daca trage...trage.....discutiile ar trebui sa apara pe seama grupelor. Unii dintre voi ar trebui sa stie mai bine cum se organizeaza o cursa si ce presupune asta..probabil organizatorii nu au avut de ales. Eu preferam indemanarea , plus ca la stadion nu cred ca ii mai da nimeni autorizatie...acolo erau sigur 402 m . Sincer eu abia astept......ca drumul respectiv nu prea mi se pare "ca-n palma". bafta si sper sa ne vedem cat mai multi.....chiar daca nu participam.
|
26-03-08, 10:16
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
grupele cu masini turbo cum se vor face? ca acolo e ambiguu totul.
|
|
|
26-03-08, 10:52
|
|
Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
...asteptam poze cu traseul si calitatea asfaltului sa nu iau o tzeapa in stil Buzoian. Si ereferitor la masinile inmatriculate in Romania ?! wtf ?! suntem in UE in pana mea, o luati so voi pe urma lui Tariceanu "discriminand" provenienta masinilor ? ...am masina cu nr. provizorii de germania, toate actele in regula, asigurare, itp.
|
|
|
26-03-08, 11:21
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
Quote:
Originally Posted by Catalin_BMW
...asteptam poze cu traseul si calitatea asfaltului sa nu iau o tzeapa in stil Buzoian. Si ereferitor la masinile inmatriculate in Romania ?! wtf ?! suntem in UE in pana mea, o luati so voi pe urma lui Tariceanu "discriminand" provenienta masinilor ? ...am masina cu nr. provizorii de germania, toate actele in regula, asigurare, itp.
|
Nu poti intruni o conditie a organizatorului dar ai pretentii de la el. Asta caracterizeaza pe scurt "calitatea" unor participanti din Romania. In pana ta, daca nu o fi altfel la Pitesti, regulamentul a fost avizat de catre ACR, iar conditiile lor, legitime sau nu, sunt litera de lege pentru oricine alege BENEVOL sa participe, implict sa se supuna lor.
Daca nu te-ai numarat printre cei 4 concurenti (din 100) inscrisi anul trecut la Buzau care au cerut si primit banii de taxa inapoi inainte de a anunta anularea cursei, pe considerentul calitatii asfaltului, daca ai vazut pozele postate la momentul respectiv aici care prezentau calitatea drumului (insotite de explicatii verbale), nu vad cu ce ti-ai luat teapa. Apropos, drumul a fost identic cu cel din 2006, cand au fost 2 etape aici. 130 de oameni au putut sa se dea, 96 ar fi dorit si anul trecut.
Asta o zic asa, pentru toti cei care considera ca au numai drepturi, nu si obligatii. Succes organizatorilor de la Pitesti, bafta concurentilor!
|
|
|
26-03-08, 12:56
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DragosT
Nu poti intruni o conditie a organizatorului dar ai pretentii de la el. Asta caracterizeaza pe scurt "calitatea" unor participanti din Romania. In pana ta, daca nu o fi altfel la Pitesti, regulamentul a fost avizat de catre ACR, iar conditiile lor, legitime sau nu, sunt litera de lege pentru oricine alege BENEVOL sa participe, implict sa se supuna lor.
Daca nu te-ai numarat printre cei 4 concurenti (din 100) inscrisi anul trecut la Buzau care au cerut si primit banii de taxa inapoi inainte de a anunta anularea cursei, pe considerentul calitatii asfaltului, daca ai vazut pozele postate la momentul respectiv aici care prezentau calitatea drumului (insotite de explicatii verbale), nu vad cu ce ti-ai luat teapa. Apropos, drumul a fost identic cu cel din 2006, cand au fost 2 etape aici. 130 de oameni au putut sa se dea, 96 ar fi dorit si anul trecut.
Asta o zic asa, pentru toti cei care considera ca au numai drepturi, nu si obligatii. Succes organizatorilor de la Pitesti, bafta concurentilor!
|
Prietene io atat te intreb: .. AI MERS VREODATA CU O MASINA CU SUSPENSIE DE VTM ? ... iti si raspund daca vrei ... NU, NU AI MERS ... daca mergeai constientizai si tu k nu se pot tine curse pe asa drum decat cu o masina configurata pt circulatia de zi cu zi, mai exact masina lu bunicu....
Si ca sa fiu ontopic ... ne raspunde si noua cineva ce contin aia 300 m de pista? ... e doar traseul de accelerare sau si partea de franare e inclusa in acei 300 m? ... Vb cuiva de mai sus ... pe 300 m nu termin nici treapta 3 ceea ce nu e prea imbucurator ...
Anyway .. fie ce`o fi .. macar sa se tina sa nu bat drumul degeaba ... Succes !!!
Last edited by Rebel_Boy; 26-03-08 at 12:59.
|
|
|
26-03-08, 13:06
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy
Prietene io atat te intreb: .. AI MERS VREODATA CU O MASINA CU SUSPENSIE DE VTM ? ... iti si raspund daca vrei ... NU, NU AI MERS ... daca mergeai constientizai si tu k nu se pot tine curse pe asa drum ....
|
Amice, eu iti raspund cu o intrebare si sper sa nu fie cu suparare: Treci inspectia tehnica cu suspensia aia? Nu? Pai noi facem curse pentru amatori cu masini apte (a se vedea legale) din punct de vedere al circulatiei pe drumuri publice. Asadar, iti multumesc (daca erai inscris) ca te-ai prezentat cu acte care nu reflectau realitatea, ca erai dispus sa pui in pericol integritatea masinilor si celorlalti concurenti, a spectatorilor, a oamenilor de ordine, a cursei.
In spiritul topicului, si sper sa nu mi se mai raspunda cu exemple total nerelevante la subiectul care creeaza off-topic aici (putem sta la discutii oriunde altundeva), recomand organizatorilor sa prezinte cat mai multe detalii legate de organizarea cursei (dimensiuni parcuri auto, zona de franare, de concurs, latimi-lungimi, eventual poze care oricum nu sunt relevante 100% cu privire la starea asfaltului) pentru ca asa vor avea la inscrieri doar oameni pusi in tema, care doresc sa participe si nu sa se afle in fata unor fapte implinite (sa vii pana acolo si sa nu-ti convina ceva din regulament).
|
|
|
26-03-08, 14:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [FullSpeed Racing]
|
pentru cei ce au alte nelamuriri sa nu ezite sa sune la numerele de tel afisate pe acel prim afis!
|
|
|
26-03-08, 15:06
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
In acei 300 de metri e inclusa si franarea ? cred ca e a 5-a oara cand se pune intrebarea asta
pune poze cu calitatea asfaltului si cu drumul !
Termina cu numerele alea , ai postat pe forum, pe forum dai toate detaliile.
|
|
|
26-03-08, 15:20
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
In ziar scrie 380 de metri......va dati seama ca nu e inclusa franarea...cel putin asa se intelege.
http://www.curier.ro/temp/sport.pdf
|
|
|
26-03-08, 16:21
|
|
Stock
|
Liniute in Pitesti Duminica 30.03.2008
Salut
Eu am marea problema ca am permisul suspendat pentru viteza.Si mi-a expirat si dovada. Pot sa particip pe baza dovezi care este expirata?
Si cu clasele cum este pana la urma se fac clase pe cc si pt turbo?
|
|
|
26-03-08, 16:40
|
|
Stage 5
|
Chiar nu exista in tot Pitestiul ala o strada sau un bulevard de 500 - 600 metri? ...
|
|
|
26-03-08, 17:09
|
|
Stage 5
|
Fratilor mie mi se pare aberanta legala asta!!! Nu vreau sa supar pe nimeni, oricum e bine ca se incearca sa se faca ceva si asta merita tot respectul nostru. Da... Hai sa fim seriosi credeti ca se merita pt. cei care nu sunt din pitesti sa se deplaseze doar pt 300 de metrii de curse??? Din cate stiu eu, liniutele se fac pe 400 m!!!! Si de ce se fac categorii pe cmc ca e aiurea.... Sa zicem ca pui 2 masini de 2000 cmc de puteri diferite una poate sa aibe(cum au zis si altii) 100 cp cealalta 200 cp. Atunci care mai e rostul sa te dai Oricum sper totusi sa iasa ceva misto, si sper ca altadata sa se organizeze cursele cum trebuie si cum e firesc!!!
Numai bine
|
|
|
26-03-08, 17:26
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [FullSpeed Racing]
|
shantzule eu zic sa te calmezi. in primul rand nu eu organizez aceasta competitie. in al 2lea rand eu doar am adus la cunostiinta pentru cei interesati ca se va organiza ceva duminica iar detaliile pe care le-am pus la dispozitie sunt atat cat pot sa va ofer. nu sunt in masura sa intru in alte detalii fara acordul organizatorilor si nici nu doresc. daca nu ai bani sa dai un telefon sa te lamuresti un minut eventual doua spune ca face cheta punem vre 5-6 cate 1000lei vechi si dai si tu un telefon sau esti doar un "mancator de seminte care vrea sa isi dea cu parerea".
sper ca m-am facut inteles nu vreau sa fiu tras la raspundere pentru orice s-ar intampla in legatura cu acest eveniment si nu sunt obligat sa dau mai multe detalii decat sunt in masura pentru asta aveti la dispozitie acele nr prin care se poate lua contact direct cu organizatorii. cine este cu adevarat interesat si chiar se gandeste daca sa se dea sau nu cu siguranta va stii ce sa faca dupa mesajul meu.
la stadion sunt 400m + 300m line dreapta dar deja s-au pus limitatoare de viteza nu prea se mai dau aprobari acolo este un pic mai greu dar nu imposibil de organizat.
personal prefer sfertul de mila curat si grupele folosite de Legal Racing. acestea pe cilindree pot fi dezavantajoase pentru multi concurenti mai degraba merg la indemanare nu viteza.
cum nu sunt organizator nu am nici un cuvant de spus dar nu ar fi avut rost sa tac si gura si sa las un eveniment auto sa treaca neobservat (ca or fi si multe rau) poate cineva chiar vrea sa participe.. sa se uite.. eu stiu
Last edited by Psycho; 27-03-08 at 01:28.
|
|
|
|
|