Bobby io nu inteleg de ce te iei tu de mine mereu,dar in fine..sper sa te lamuresc de data asta si sa nu mai existe alte obiectii
Eu cred ca atat tu cat si restul din Pitesti sunteti relativ mandrii ca sa organizat ceva la voi in oras..Bun foarte bine aveti tot dreptul sa va mandriti nu zice nimeni nimic,dar poate incerci sa te pui si tu in locul celor care au venit din alte orase,care s-au trezit de dimineata si care si-au anulat alte chestii numai ca sa ajunga acolo sa vada/faca ceva frumos!
Este adevarat ca sa stiut de la inceput ca grupele or sa fie pe cilindree,fapt care pe mine nu ma deranjat prea tare..dar,nu cred ca sa stiut in ce conditii se vor alerga masinile,aici nici tu si nici nimeni altcineva nu are dreptul sa se ia de mine sau de restul care am avut ceva de obiectat despre subiectul traseu!
Inca o chestie care nu mi-a placut,daca vroiam cu adevarat sa castig grupa la mine,crede-ma ca atunci cand s-au inversat masinile intre ele si sa creat incurcatura cand trebuia sa ma dau cu altcineva,ma opream si tipam in gura mare pana se facea dreptate si se rezolva totul
Plus de asta am si plecat dupa ce m-am enervat!Asa ca daca vroiam sa castig grupa stateam pana la final si crede-ma ca aveam destule sanse s-o castig...deci in concluzie nu ma interesat prea tare,decat sa ma distrez!
Legat de cursa care vrei tu s-o faci cu mine PE BANI,nu cred ca am fost vreodata de acord ori cu tine ori cu altcineva sa fac curse pe bani...parerea mea este ca tu in mintea ta nu accepti deloc ca masina mea stock de 105cai a batut alte masini cu cai mai multi
,Sincer asta cred si sunt foarte sigur ca asa gandesti
Banuiesc ca mori de nerabdare sa ma prinzi sa ne dam sa-mi arati tu ca nu e chiar asa treaba,dar totodata uiti ca tot tu pleci cu un avantaj in fatza mea,si anume ca masina ta are motorul mai mare,are mai multi cai,si ce i-ai mai facut tu pe acolo,si eu sunt tot stock...cred ca pana la urma e vorba despre o provocare aici,care poate nu trebuia discutata pe topicul asta ci fatza in fatza....In fine....niciodata nu ma deranjat daca am luat bataie de la o masina ceva mai puternica ca mine
Cam atat si daca mai ai ceva sa-mi spui fa-o pe privat sau la telefon ca ai nr meu
..Si apropo,legat de rambursarea banilor,mai bine ii tii tu pentru tine si bagi benzina cand vrei sa vii la bucuresti
.stai linistit ca nu`s asa mare problema pt mine banii incat sa ma faca trei sferturi de rezervor de benzina
Cu asta sper ca ai incetat cu atacurile la adresa mea..iti urez bafta din plin si ai grija de tine si de masina ta
P.S.: Chiar nu inchide nimeni topicul asta?Cred ca sa vorbit prea mult aici si evenimentul a trecut de ceva vreme...plus de asta incep iar vorbele urate si atacurile si toate chestiile....eu personal nu mai postez aici