Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-04-08, 23:39   #391
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Liniute in Pitesti Duminica 30.03.2008

Mai bine ar organiza un teatru cu papusile,cred ca ar avea mai mare efect ca CURBULITELE din martie...[/QUOTE]

Kidule daca ieseai pe primul loc pun pariu ca erai f fericit....chiar si in curba, panta, rampa sau cum se desfasura competitia. Deasemenea prostii de unguri am vazut ca au o cursa din asta , liniuta cum ii zicem noi bastinasii.....si culmea....tot pe cilindree se face........dar asa.....nu faci decat sa iei la misto si sa te crezi no1 la grupa 1,6. Pe topicul tau de provocari ai zis orice pana in 115 cai....eu am 115....ti-am propus sa ne dam pe bani...sa vin eu la bucuresti...nu ai vrut.....in schimb te lauzi ca spargi creieri si alte cele. Am cursa ta cu loganul rosu......ati fost aproape.......pe cand eu ii dau un TIR 1-a ,2 -a si a 3-a cu cei 115 cai ai mei......in schimb tu crezi ce zice unu` altu ca loganu are 124 de cai.Dupa cum am mai spus.....toti ne-am dat in aceleasi conditii.....dar se pare ca tu esti cel mai guraliv. Cand se mai organizeaza ceva....nu te pune nimeni sa mai vii...si nimeni nu te-a obligat sa te dai mai ales ca ai vazut curbulita si stiai grupele. Acum o sa imi spui ca te-ai dat ca si asa venisei......trimite-mi adresa pe pm si zi-mi suma care sa ti-o trimit sa iti rambursez cheltuielile.
Deasemenea inegalabilul si foarte rapidul maniacu_mmc care pana acum nu il vad decat ca un aplaudaci...sta si arunca in stanga si in dreapta vorbe numai din auzite...el nefiind prezent acolo....."suntem reisari domne dar nu avem bani de benzina sa ne deplasam la o curbulita". Pun pariu ca la masina lui....pe langa puterea f mare care o are stock....i-a adaugat un tips si un filtru conic care ii mai dau cel putin 300 de cai, in functie de presiunea din roata stanga fata. Ajunge cu mistourile si jignirile si sa se inchida odata topicul.
La urmatoarea cursa care va fi cum va fi nu sunteti obligati sa veniti.....vine cine vrea.
Bafta la toti

2,0 MPI.......109 iepe si shase cai frumosi
bobby_gsi2 is offline  
Old 11-04-08, 00:52   #392
maniacu_mnc

Stage 5

maniacu_mnc's Avatar

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
.......
Deasemenea inegalabilul si foarte rapidul maniacu_mmc care pana acum nu il vad decat ca un aplaudaci...sta si arunca in stanga si in dreapta vorbe numai din auzite...el nefiind prezent acolo....."suntem reisari domne dar nu avem bani de benzina sa ne deplasam la o curbulita". Pun pariu ca la masina lui....pe langa puterea f mare care o are stock....i-a adaugat un tips si un filtru conic care ii mai dau cel putin 300 de cai, in functie de presiunea din roata stanga fata. Ajunge cu mistourile si jignirile si sa se inchida odata topicul.
La urmatoarea cursa care va fi cum va fi nu sunteti obligati sa veniti.....vine cine vrea.
Bafta la toti
Prietene poate tu iti pui tips si filtru de manelist..........si la cum arata masina ta la avatar.. nu ma indoiesc ca ai oua kinder la antena..... Si aplaudaci sa-i zici cu vrei tu nu mie pt. ca nu cred ca ma cunosti...Nu te-am jignit nu ma jignii. Nu te mai ataca ca un copil, ca nu a facut nimeni pitestenii tarani si fi realist ca ce a fost acolo a fost de cacao.... ce sa intamplat!!!!! Apropo mie nu-mi ia mama masina eu am luat-o pe banii mei!!!!!

Last edited by maniacu_mnc; 11-04-08 at 00:56.
maniacu_mnc is offline  
Old 11-04-08, 00:59   #393
AG 80 BBI

Stage 5

AG 80 BBI's Avatar

Quote:
Originally Posted by maniacu_mnc View Post
Prietene poate tu iti pui tips si filtru de manelist..........si la cum arata masina ta la avatar.. nu ma indoiesc ca ai oua kinder la antena.....
cum arata un tips si un filtru de manelist!?
macar de ar fi multe masini asa simple si eficiente ca a lui...
AG 80 BBI is offline  
Old 11-04-08, 01:01   #394
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by maniacu_mnc View Post
Prietene poate tu iti pui tips si filtru de manelist..........si la cum arata masina ta la avatar.. nu ma indoiesc ca ai oua kinder la antena..... Si aplaudaci sa-i zici cu vrei tu nu mie pt. ca nu cred ca ma cunosti...Nu te-am jignit nu ma jignii. Nu te mai ataca ca un copil, ca nu a facut nimeni pitestenii tarani si fi realist ca ce a fost acolo a fost de cacao.... ce sa intamplat!!!!! Apropo mie nu-mi ia mama masina eu am luat-o pe banii mei!!!!!
Prietene, de ce sa ne batem creierii aiurea? Bobby are dreptate in mesaju' de mai sus. Fara vrajeala!

Cat despre ce vezi tu la masina lui din avatar... da-mi voie sa cad de pe scaun de ras ! Unde-i lupa ? Ai pitulat-o ? Vorbesti despre o masina pe care n-o cunosti si care chiar merge BINE, avand placerea s-o vad la treaba la liniuta in curba de la Pitesti. Sincer... s-a comentat mult, aiurea, am stat deoparte, m-a mancat sa postez, da' n-am facut-o, desi am fost acolo, chiar daca nu am participat (imi pare ingrozitor de rau; chiar m-as fi dat pe curbulita aia).

Hai sa te lamuresc si de ce te-a facut aplaudaci... pentru ca n-ai aratat nimic ! Pentru ca vorbesti de pe margine si bati apa-n piua (if you catch my point!!!) de aproape 2 saptamani pe ce auzi de la lume si pe ce vezi in poze.

PS: lui i-a luat maica-sa masina, cand a facut 16 ani
Old 11-04-08, 01:26   #395
maniacu_mnc

Stage 5

maniacu_mnc's Avatar

Corect aveti si voi dreptatea vostra in cadru legal nu am dovedit nimica....Dar in bucuresti eu zic ca am aratat ce poate DSN-ul meu!!! Cu ea stock eu zic ca am reusit ceva....Oricum nu e relevanta chestia asta.
Sincer chiar nu inteleg de ce atata raca. Nu am zis decat ca nu a fost organizat cum trebuie. Si voi tre sa intelegeti ca aia nu a fost cursa!!! Nici 400 m nici linie dreapat si din cate aminteles masinile plecau la start de la egalitate desi era curba!!!!! Nici timpii nu s-au masurat corect!!!!

Sper ca m-ati inteles. Daca nu asta e!!! Raman eu aplaudaciul ala care vorbeste pe forum si ce mai vreti voi sa ziceti!!!!
Numai bine
maniacu_mnc is offline  
Old 11-04-08, 01:44   #396
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Te rog, nu ma face sa numar mesajele pe care le-ai scris tu DEGEABA de la inceputul topicului pana acum!
Gabi is offline  
Old 11-04-08, 03:02   #397
maniacu_mnc

Stage 5

maniacu_mnc's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Te rog, nu ma face sa numar mesajele pe care le-ai scris tu DEGEABA de la inceputul topicului pana acum!

Bine fie ca voi.
maniacu_mnc is offline  
Old 11-04-08, 10:24   #398
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Maniacu' tu ma judeci pe mine dar de fapt faci acelasi lucru ca mine.....daca tu vezi ceva aiurea pe masina mea inseamna ca ai probleme cu vederea sau nu stii cum arata un gsi iesit pe poarta fabricii. Nu am auzit de filtru manelist...presupun ca atunci cand accelerezi masina incepe sa cante guta si alti interpreti nu? Iar referitor la masina.....iar nu m-ai nimerit.....masina e luata din munca mea si banii mei, daca imi luau parintii masina aveam si eu vreuna "socotita" de prin anii 2000.....dar uite ca nu e asa. Si stai linistit ca pe langa fabuloasa suma de 1900 de euro cat am platit pt ea....au intrat muuuult mai multi bani in ea decat iti imaginezi, si asta se numeste pasiune....nu ca sunt vreun avut. Muncesc pe un salariu de 250 de euro....si numai ultima "achizitie" a costat peste 300. Tu esti dispus sa faci acelasi lucru?
Legat de curbulita....vezi mai bine sau spune-i aluia care te-a tinut la curent cu "noutatile" ca masina din stanga pleca putintel mai in spate.
Le: cam ce performante ai reusit tu cu dsn stock de o lauzi atat?

Last edited by bobby_gsi2; 11-04-08 at 10:29.
bobby_gsi2 is offline  
Old 11-04-08, 10:28   #399
AG 80 BBI

Stage 5

AG 80 BBI's Avatar

nu gasesc exact postul dar ai zis undeva: "lasa-ma ca de cand am masina asta nici o pereche de shosete nu mi-am mai luat!"
si pe culoarul din dreapta se pleca mai in spate cu 1m poate mai mult!

bara spate dacia http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10005103.html
AG 80 BBI is offline  
Old 11-04-08, 11:09   #400
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Bobby io nu inteleg de ce te iei tu de mine mereu,dar in fine..sper sa te lamuresc de data asta si sa nu mai existe alte obiectii
Eu cred ca atat tu cat si restul din Pitesti sunteti relativ mandrii ca sa organizat ceva la voi in oras..Bun foarte bine aveti tot dreptul sa va mandriti nu zice nimeni nimic,dar poate incerci sa te pui si tu in locul celor care au venit din alte orase,care s-au trezit de dimineata si care si-au anulat alte chestii numai ca sa ajunga acolo sa vada/faca ceva frumos!
Este adevarat ca sa stiut de la inceput ca grupele or sa fie pe cilindree,fapt care pe mine nu ma deranjat prea tare..dar,nu cred ca sa stiut in ce conditii se vor alerga masinile,aici nici tu si nici nimeni altcineva nu are dreptul sa se ia de mine sau de restul care am avut ceva de obiectat despre subiectul traseu!
Inca o chestie care nu mi-a placut,daca vroiam cu adevarat sa castig grupa la mine,crede-ma ca atunci cand s-au inversat masinile intre ele si sa creat incurcatura cand trebuia sa ma dau cu altcineva,ma opream si tipam in gura mare pana se facea dreptate si se rezolva totul
Plus de asta am si plecat dupa ce m-am enervat!Asa ca daca vroiam sa castig grupa stateam pana la final si crede-ma ca aveam destule sanse s-o castig...deci in concluzie nu ma interesat prea tare,decat sa ma distrez!
Legat de cursa care vrei tu s-o faci cu mine PE BANI,nu cred ca am fost vreodata de acord ori cu tine ori cu altcineva sa fac curse pe bani...parerea mea este ca tu in mintea ta nu accepti deloc ca masina mea stock de 105cai a batut alte masini cu cai mai multi,Sincer asta cred si sunt foarte sigur ca asa gandesti
Banuiesc ca mori de nerabdare sa ma prinzi sa ne dam sa-mi arati tu ca nu e chiar asa treaba,dar totodata uiti ca tot tu pleci cu un avantaj in fatza mea,si anume ca masina ta are motorul mai mare,are mai multi cai,si ce i-ai mai facut tu pe acolo,si eu sunt tot stock...cred ca pana la urma e vorba despre o provocare aici,care poate nu trebuia discutata pe topicul asta ci fatza in fatza....In fine....niciodata nu ma deranjat daca am luat bataie de la o masina ceva mai puternica ca mine
Cam atat si daca mai ai ceva sa-mi spui fa-o pe privat sau la telefon ca ai nr meu..Si apropo,legat de rambursarea banilor,mai bine ii tii tu pentru tine si bagi benzina cand vrei sa vii la bucuresti.stai linistit ca nu`s asa mare problema pt mine banii incat sa ma faca trei sferturi de rezervor de benzina
Cu asta sper ca ai incetat cu atacurile la adresa mea..iti urez bafta din plin si ai grija de tine si de masina ta

P.S.: Chiar nu inchide nimeni topicul asta?Cred ca sa vorbit prea mult aici si evenimentul a trecut de ceva vreme...plus de asta incep iar vorbele urate si atacurile si toate chestiile....eu personal nu mai postez aici

Last edited by kidu2006; 11-04-08 at 11:12.
kidu2006 is offline  
Old 11-04-08, 14:01   #401
maniacu_mnc

Stage 5

maniacu_mnc's Avatar

Quote:
Originally Posted by AG 80 BBI View Post
nu gasesc exact postul dar ai zis undeva: "lasa-ma ca de cand am masina asta nici o pereche de shosete nu mi-am mai luat!"
si pe culoarul din dreapta se pleca mai in spate cu 1m poate mai mult!
Aberezi grav!!!!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by bobby_gsi2 View Post
............cam ce performante ai reusit tu cu dsn stock de o lauzi atat?
Astra 2.0 dti 101 cp am batut-o cu 2 masini
Solenze, Dsn-uri, Cielouri la greu!!!!
Peugeot 307 hdi 1.6 90 cp cu soft m-am tinut la o masina
Astra 1.7 cdti 107 cp m-a dat cu o masina jumate
O Nova 1.6 carb dublucorp
Corsa 75 cp motor 1.2 parca
maniacu_mnc is offline  
Old 11-04-08, 14:09   #402
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

astra aia de 2.0 dti era normal e slaba!
dolb is offline  
Old 11-04-08, 14:30   #403
bobby_gsi2
Opel Driver

Stage 5

bobby_gsi2's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Kidule m-ai inteles gresit......niciodata nu am facut niciun atac la dresa nimanui....si deci nici la adresa ta. La topicul de provocari ai spus ca ai ars masina(i) de 131 de cai...plus hyundai coupe....am inteles ca masina ta e stock....si eu eram (si inca sunt) stock pana la urmatoarele upgrade-uri. Ti-am si recunoscut ca la un moment dat ii schimbasem axa si ca atunci nu avea sens sa ne dam pt ca eram peste puterea stock. Tineam mortis sa ne dam pt ca eram stock....si ca sa vezi diferente de cai si mai ales de greutate.Discutia pe tema asta ia sfarsit aici...si sper sa ne vedem cu alte ocazii....promit ca la urmatoarea cursa aici sa iti dau absolut toate detaliile ca sa analizezi daca se merita sa vii sau nu. Credeam ca ne vedem la mare de 1 mai....dar se pare ca se suprapune cu vtm-ul de la bv...si sincer..prefer sa ma duc acolo.
Maniacu`....poate pt tine reprezinta o realizare toate victimele....dar niciuna dintre ele nu e de "Doamne ajuta".......ia in considerare greutatea masinilor si ai sa vezi ca e nu dracul asa alb.....majoritatea masinilor care le-ai ars tu......am mers si eu cu ele....esti mandru ca ai facut 1,7 cdti?....motorul ala trage de la 2000 de ture pana la 3500....la fel 2.0 dti...pe cand dsn trage pana sus...stiu ce vb....am avut si eu sn si stiu ce vb. Cat despre tigaia mea.....cauta filmele pe topicul meu si ai sa vezi ca nu vb aiurea....ursul negru are motor de 2,5......iar eu pe langa cei 115 cai ai mei....aveam un calculator care imi da circa maxim 7 cai.In fine.....poate odata si odata ne intalnim si o sa stam mai mult de vb.
bobby_gsi2 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -