Zi de zi.... sunt aruncati bani / furati ... gramezi .. de hotii astia ...
daca tot ar vrea .. sa faca ceva .. le-ar fi greu ? sa dea 200 de mii de nenorociti de dolari sa contruiasca un cacat de pista , sa alerge baietii pe ea ?
zi de zi ... \"negrotei\" vand kilograme de heroina si toate cacaturile , dar NU
problema unora .. e ca ... xx masini .. se duc la mama dracu , in mijlocul pustietatii .. sa se alerge .. sa-si strice cauciucurile / masinile
punand in pericol viata a 2 veveritze care poate traverseaza strada ..
un lucru e clar , ilegalele nu vor disparea niciodata , insa .. se pot .. diminua ..
atata timp cat.. : x si cu y , zic ca ... \"hai ma sa vedem daca ma faci/te fac..\" ...... \"unde mergem?\" ... \" mergem pe ......\" eh .. daca ar avea o varianta de genu : mergem pe pista ... n-ar evita s-o faca...
oricui i-ar convenii sa stie ca se da si n-are probleme , insa ... atata timp cat.. nu se poate... nu ramane decat o singura varianta , e simplu ..
alta chestie : cate accidente au avut loc la ilegale ? si cate accidente au avut loc la ilegale cand ... x s-a speriat ca a venit politia si a inceput sa fuga ca cretinu pierzand masina , intrand in santz ? : /
800 de metrii ... de sosea.. costa 100.000 de dolari ..
atat ...
400 - cursa , - 400 franare ...
mai mult NU trebuie , ptr inceput e de ajuns , de acolo .. se dezvolta singura pista - tribune si toate rahaturile care mai trebuie
cine e in masura , ar trebuii sa faca o chestie de genu
din cate am inteles , ca sa inchiriezi baneasa .. iti trebuie 2000 de euro .. iar pista e a ta
iarasi din cate am inteles ... nu sunt bani
mi-e greu sa cred ca nu sunt bani ...
cand .. iarasi din cate am inteles. .. profitul CUIVA ... pe anul 2004 a fost de UN MILIARD ..
cat de .. minciuni ar fi toate cele de mai sus ...
tot au o samantza de adevar .. deci .. s-ar putea ..
daca nu e asa .. sa ni/mi se spuna de ce nu / ce-am gresit sau etc.
chiar nu se poate face un proiect cum trebuie / gasit un investitor ? mi-e greu sa cred. . . . .