Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Ar fi interesanta o intrecere 0...400m in compania pilotilor licentiati?
DA! 111 78.17%
NU! 31 21.83%
Voters: 142. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 04-09-05, 11:07   #1
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA!


Sincer mie nu-mi place.
Poate nu am ales cel mai bun titlu, neavand cea mai buna inspiratie de moment. Oricum suna mai bine decat \"scuipati in ochi\".

Acum cred ca e cazul sa va spun si la ce ma refer.
Unii, dar atentie numai unii din pilotii de ralliu si VTM, repet si subliniez unii din ei si pana acum nici unul de varf dupa stiinta mea, vorbesc de rau pana la jignire pe cei ce participa la Competitile astea amarate ale noastre de acceleratie-viteza pe 400m.
Ataca pe unde pot si cum pot in mod nejusstificat, eu poate ca au aflat ca am o masina mai puternica decat media sunt mai bine vazut, insa sa va fereasca sfantul de gurile lor.
Ne poreclesc in fel si chip, liniutari-putari...si altele de care nu mai vreau sa-mi amintesc.
Or fi licentiati dar o diploma data ce cineva aici ii fac sa fie superiori?
Nu contesta si nu a contestat nimeni nici o data ca un raliu si un vtm sunt mult mai complexe, dar de la asta pana la jigniri aduse masei ce frecventeaza \"liniuta\" e drum lung.
Sunt piloti ca Horatiu Cristea, Paul Andronic, Baldescu, Hora, o lista lunga de oameni de la ei care lupta din interiorul lor sa le arate ca nu tot ce zboara se mananca, mai pe romaneste daca esti pilot de raliu nu e mereu egal cu a sti sa conduci, sau mai plastic crezi ca daca ai certificat de casatorie te futi mai bine?
Eu garantez ca la noi sunt soferi care pot \"face\" multi piloti de raliu pe o strada, iar de exploatat masina in plin pe linii drepte sa-ti cunosti motorul si cutia la perfectie reprezinta o stare de normalitate pentru noi.
Va vreau opinile sincere!
[b]
SEBASTIAN is offline  
Old 04-09-05, 11:20   #2
Carmen

Stage 5
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 492
Member of:
[Extreme Racing]
Default

CINE a zis asa ceva? Da niste NUME!
Carmen is offline  
Old 04-09-05, 11:28   #3
SEBASTIAN

Stage 5
 
SEBASTIAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12,504
Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Raspuns!


Din anumite motive am sa evit sa fac publice nume, sau indici despre anumite persoane, dar va pot spune ca e ca o stare de psihoza in mintea unora.
Pe langa cei implicati direct sunt si multi din jurul lor care privesc-si dau cu parerea, de multe ori gandindu-se cu dispret cati ar fi batut ei cu masnile lor tunate, pardon poate multe trucate.
Deci e o chestiune mai mult de masa desi e un cuvant mare pentru o nisa, si nu vreau cineva sa injure pe altcineva, este o lumina proasta un filtru gresit ce se aplica luminii ce ne acopera.
Fara resentimente si chestii personale.
Nu incercati escaladarea unui conflict.
SEBASTIAN is offline  
Old 04-09-05, 11:42   #4
Juice

Stage 2
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 58
Default

frate eu nu am nimic cu nimeni.... nu stiu, nu cunosc... dar daca e adevarat ceea ce spui tu, e dureros... adica \"profesionistii\" in loc sa dea o mana de ajutor \"amatorilor\", incep sa faca pe eroii.... de ce nu incercam sa luam exemplu din alte sporturi si sa facem diferenta... la urma urmei noi practicam acelasi sport ca ei... tot pe 4 roti ne dam... a, ca e o diferenta intre liniute si raliu e adevarat.... dar e la fel ca si in atletism de ex....
exista 2 solutii !

1) eu zic ca nu are sens sa va bateti capul cu asemenea probleme, sa va vedeti de ale voastre si sa-i lasati pe ei in continuare sa incerce sa va dea palme.... si sant convins ca daca voi nu ripostati ei se vor calma...

2) organizarea unei competitii:
Liniutari-Putari VS. Piloti De Raliu Comentatori .... faci niste invitatii si de bun simt le trimiti si lor...
cursa ar putea fi pe 400m linie dreapta si 600 jaloane (bine acum dau un exemplu, dar sa fie si linie si viraje).... si acolo se vede care masina e mai pregatita si valoarea pilotului...

si inca o chestie, tu gandestete ca tot ce bagi in masina e din banii tai pt care-ti rupi oasele, sau nu.... cred ca ei, majoritatea banilor ii primesc de la sponsori.....

cam atata am avut eu de zis.... gasiti si voi urgent o solutie, sa se incheie toate conflictele astea care nu isi au rostul !!!
Juice is offline  
Old 04-09-05, 11:46   #5
mareus

Stage 3
 
mareus's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 101
Default

sebastian, aproape tot ce ai spus este adevarat, insa oameni fiind suntem cu toti supusi la a gresi. deasemeni, ca in orice gradina, si ce a sporturilor cu motor este plina de uscaturi.
adevaratii sportivi nu se dedau la astfel de comentarii...te asigur.
pe cei care desconsidera aceasta categorie de intreceri sportive( cursele de acceleratie) eu propun sa-i ignoram. nici mie nu-mi plac astfel de intreceri, insa de aici pana la ai jigni pe cei ce le practica e o chestie de EDUCATIE MOTORSPORTIVA.
oricum acest conflict a existat si nu cred ca se va sfarsi, indiferent de cate posturi for apare pe acest topic.
asadar ... dati cox, fiecare-n felul lui.
__________________
fuckin' truckdriver
mareus is offline  
Old 04-09-05, 12:11   #6
criss
Old School Cars

Stage 5
 
criss's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,994
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
[Old School Cars]
Default

Da asa e,am citit si eu pe forumul lor mai demult,nu e frumos din partea lor ,noi suntem priviti de ei cum sunt priviti romanii in europa,de fapt dupa parerea unora dintre ei la liniutze sunt numai smecheri si bisnitzari cu bani care au masini de fitze si nu sunt in stare sa le conduca,pe cand ei chiar daca au masini mai slabe(ma refer la cei care sunt doar fani rally )cu o masina de 70-90cp da clasa pe un traseu VTM la unul de 170cp de-al nostru.

Nu are rost sa intrebati de nume asta e parerea lor generala despre noi(au si poll referitor la subiect).

Sebastian a anuntat si pe forumul lor cursele de acceleratie,eventual sa ne spuna el daca au avut priza la ei.
__________________
criss is offline  
Old 04-09-05, 12:19   #7
sandrei

Stage 5
 
sandrei's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,300
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default

:P sa-i **** in nas mah...sa-i vad cum s-ar descurca fara sponsori ****** ....sunt ca niste DAME DE COMPANIE sau mai bine zis ****** platite....macar liniutele pt noi se trag din pasiunea pt masini....intrebati voi vreo \"*****\" d-asta de lux plina de sponsori...daca s-ar apuca sa isi faca masina pe spatele propriu si fara ajutor de la nimeni si doar din placere...fara sa fie platit....SA-I ******...


ZoliaT: atentie la limbaj
__________________
Upgraded to CTR 11580 Type R
"GOD invented i-VTEC so that mortals can be closer to heaven!"
sandrei is offline  
Old 04-09-05, 12:29   #8
D O G

Stage 4
 
D O G's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 206
Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
Default

Ciudata aceasta stare ce o prezinti Sebi...

Stiu foarte bine ca la aceste \"liniute\" legale au fost de cateva ori si masini de VTM. Nu a impresionat pe nimeni. Poate doar la impresia artistica (imaginea vehiculului), dar s-au confundat in anonimatul curselor pana la urma. Au fost \"dovediti\" de soferii amatori de liniute. HA, HA ,HA!

Si inca ceva, pentru cei care sufera: \"NU EXISTA SOFERI BUNI, CI DOAR SOFERI PROSTI SI SOFERI NOROCOSI\" (exemple sunt o mie).
__________________
I'm a dog, a red dog...
Just a little PITBULL...

D O G is offline  
Old 04-09-05, 12:29   #9
Carmen

Stage 5
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 492
Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"criss\"
Nu are rost sa intrebati de nume asta e parerea lor generala despre noi(au si poll referitor la subiect).

Sebastian a anuntat si pe forumul lor cursele de acceleratie,eventual sa ne spuna el daca au avut priza la ei.
SPUI PROSTII!!!!
In primul rand, acelea nu erau parerile unor piloti, ci ale unor useri ai forumului! Daca lui Sebastian nu-i convine ca cei care intra pe site-ul respectiv nu sunt fani ai liniutelor, este numai problema lui! In primul rand, el a incins spiritele acolo si daca intr-adevar ai citit, trebuia sa vezi asta! Ceea ce s-a spus acolo a fost la adresa lui Sebastian si erau raspunsuri NORMALE date la INEPTIILE lui! A fost o disputa PERSONALA care nu avea ca target liniutele, era un dialog intre fanii rally si Sebastian cu Tentean.
Sebastian, e cazul sa incetezi cu asemenea acuzatii, mai ales daca nu ai curajul raspunderii! Oamenii nu sunt interesati de liniute, chiar nu vrei sa intelegi? Ai nevoie de ban ca sa ii lasi in pace? Ce vedeti rau in denumirea de \"liniutzar\"? Chiar asa, vrei sa ti se spuna pilot de accelerare pe 400 m? Te duci pe forumul lor, II INSTIGI si ceea ce spun ei despre tine vii aici si spui ca s-a spus la adresa tuturor participantilor la liniute? Nu ti-e rusine?!
Carmen is offline  
Old 04-09-05, 12:41   #10
Carmen

Stage 5
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 492
Member of:
[Extreme Racing]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sandrei\"
*******************.
Fara sa am cea mai mica jena ca te jignesc, pot spune ca esti UN MARE *********! Tu ai idee cu ce se mananca VTM-ul si CNR-ul? Te asigur ca NU! Ca sa ai sponsori, intai trebuie sa demonstrezi ca meriti sa investeasca cineva in tine, si pana atunci bagi din buzunar si petreci ore intr-un garaj de ti se face acru! Sunt si piloti care vin sa se dea numai de placere, dar vin pe buzunarul lor! Si n-ai idee ce inseamna sa alergi dupa sponsori, mai ales nu stii de ce cheltuieli e nevoie. Doamne, nu-mi vine sa cred cate basini au unii in cap!!! Tu ce crezi ma ca vine sponsorul la ei si le da zeci de milioane ca sa se plimbe ei pe traseu? Ai merita sa te joace in picioare cativa piloti pt ceea ce spui! Pt cultura ta generala, si pt alti destepti ca tine, Bogdan Marisca participa la concursuri pe o Dacie cu rollbar cu care se ducea si maica-sa la munca, pt ca altceva nu isi permitea! De acolo a plecat ca sa ajunga sa aiba sponsori importanti... Da-ti 2 palme si dup-aia arunca tastatura pe geam, ca nu-ti foloseste la nimic bun, te asigur!
Carmen is offline  
Old 04-09-05, 12:45   #11
sandrei

Stage 5
 
sandrei's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,300
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default

oauu!!!!! iti admir devotamentul !!! Pot sa fiu ca tine? noh lasa-ne sa ne povestim in tihna!! PA PA...si du-te la prietenii tai pilotii...noi avem deja prietene!
sandrei is offline  
Old 04-09-05, 12:50   #12
criss
Old School Cars

Stage 5
 
criss's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,994
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
[Old School Cars]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"criss\"
....(ma refer la cei care sunt doar fani rally ).....
Nu la parerile pilotilor m-am referit,cat despre citit nu am citit prea mult pe forumul lor,am citit doar subiectul in legatura cu liniutzele motiv pt care m-am si logat acolo ca sa pot sa-mi spun parerea,nu stiu care dintre ei e pilot sau nu ,ma refeream la useri,nu sunt adeptul scandalurilor de aceea nici nu despic firul in 4 ,de la cine a pornit etc.
criss is offline  
Old 04-09-05, 12:53   #13
sandrei

Stage 5
 
sandrei's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,300
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default

tocmai am citit cu atentie ce ai scris....ca inainte..sincer sa fiu nu ma interesa...dar mi-a atras atentia propozitia cu palmele.si m-a jignit :P..AUZI COANO'...dispari de aici...vad ca meseria ta e linsul in CUR...nu s-a legat nimeni de tine...dar se pare ca te-ai ofensat...inseamna ca ai si tu legatura cu cnr-u...oi fi si tu ceva oralista pe acolo...HAI PA
sandrei is offline  
Old 04-09-05, 13:22   #14
Flow

Stage 5
 
Flow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,895
Default

nu stiu ce s a scris pe forimul rally eu o sa mi spun parerea exclusiv la cele comentate mai sus
una peste cealalta eu sunt de parere ca intradevar sunt costuri mari shi multe dificultati intampinate la legale dar nu se compara cu cnr sau vtm.
sebastian a scris ca trebuie sa ti cunosti motorul shi cutia la perfectie pe cand un pilot la vtm sau cnr trebuie sa cunoasca intreaga mashina shi pe langa asta shi traseul
cat despre ceea ce a scris sandrei eu cred ca ar trebui sa aiba o parere mai rezervata pt ca se vede clar ca nu prea stie despre ce e vorba la raliu:unde sunt miraculoshi sponsori ,la echipele shi persoanele mari ,pt ca o alta parte destul de mare alearga pe buzunarul propriu asa cum o fac shi multzi din LR
nici nu stiu de ce nu au fost sterse inca posturile lui(sandrei) pt ca nu au pic de decentza
shi absolut obiectiv vorbind nu stiu de ce Global Announcement
sa intzeleg ca sebastian convoaca pe totzi cei de parere cu el intr un scandal impotriva celor de la cnr shi vtm ?
sper ca nu am suparat pe nimeni

va garantez ca cei care stiu cu adevarat ce inseamna performantza nu au spus lucruri nelalocul lor, cat derpre restu nici nu ar trebui sa i bagatzi in seama ca exista carcotashi peste tot
__________________
PREA MULT TIMP LIBER DAUNEAZA MINTII SI ASA ODIHNITE
Flow is offline  
Old 04-09-05, 13:40   #15
morghen

Stage 5
 
morghen's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 3,142
Member of:
[Moderators]
[Racing Syndicate]
[PORSCHE]
Default

Sunt de parere ca liniutzele in comparatzie cu traseele vtm sunt joaca de copii....parerea pea e ca aceste doua categorii nu se pot compara....shi ca orice traseu/pista care nu este doar o linie dreapta solicita un adevarat conducator auto ca sa le parcurga intr-un mod sportiv shi competitiv....intr-un fel au dreptate pilotzii vtm....cei care practica doar liniutze shi nu vor sa faca shi altceva sunt nishte limitatzi...mashinile nu sunt facute sa mearga doar drept....shi sincer mie imi pare chiar plictisitoare liniutza...

Pe orice traseu curbat trebuie sa itzi coordonezi atat schimbatul vitezelor(deci include skill-ul necesar sa faci liniutze) cat shi unghiul viteza cu care intri in curba...plus o gramada de altzi factori.....

E clar ca acei pilotzi nu au dreptul sa injure shi sa aduca ofense la adresa celor care se dau doar pe linie dreapta...insa cei care se limiteaza la liniutze nu ar trebui sa ceara nush ce respect celor de la vtm...deoarece...sa fim oneshti ei sunt superiori. Sunt superiori doar prin simplul fapt ca au curajul necesar sa se dea pe respectivele trasee...sa nu mai vorbim de experientza lor...sunt pilotzi mah !
morghen is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -