Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Ar fi interesanta o intrecere 0...400m in compania pilotilor licentiati?
DA! 111 78.17%
NU! 31 21.83%
Voters: 142. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-09-05, 00:37   #31
Flow

Stage 5

Flow's Avatar

Default Re: Cainele si catelul de Grigore Alexandrescu

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Câinele şi căţelul

\"Cât îmi sunt de urâte unele dobitoace,
Cum lupii, urşii, leii şi alte câteva,
Care cred despre sine că preţuiesc ceva!
De se trag din neam mare,
Asta e o-ntâmplare:
Şi eu poate sunt nobil, dar s-o arăt nu-mi place.
Oamenii spun adesea că-n ţări civilizate
Este egalitate.
Toate iau o schimbare şi lumea se ciopleşte,
Numai pe noi mândria nu ne mai părăseşte.
Cât pentru mine unul, fieştecine ştie
C-o am de bucurie
Când toată lighioana, măcar şi cea mai proastă,
Câine sadea îmi zice, iar nu domnia-voastră.\"
Aşa vorbea deunăzi cu un bou oarecare
Samson, dulău de curte, ce lătra foarte tare.
Căţelul Samurache, ce şedea la o parte
Ca simplu privitor,
Auzind vorba lor,
Şi că nu au mândrie, nici capricii deşarte,
S-apropie îndată
Să-şi arate iubirea ce are pentru ei:
\"Gândirea voastră, zise, îmi pare minunată,
Şi sentimentul vostru îl cinstesc, fraţii mei.\"
- \"Noi, fraţii tăi? răspunse Samson plin de mânie,
Noi, fraţii tăi, potaie!
O să-ţi dăm o bătaie
Care s-o pomeneşti.
Cunoşti tu cine suntem, şi ţi se cade ţie,
Lichea neruşinată, astfel să ne vorbeşti?\"
- \"Dar ziceaţi...\" - \"Şi ce-ţi pasă? Te-ntreb eu ce ziceam?
Adevărat vorbeam,
Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei,
Că voi egalitate, dar nu pentru căţei.\"
Aceasta între noi adesea o vedem,
Şi numai cu cei mari egalitate vrem.
daca te regaseai in randurile de mai sus nu mai postai aceste randuri
din moment ce ai postat totushi ajung la concluzia ca ti au murit laudatorii
daca nu tzi a mai spus o nimeni pana acum ti o spun eu iar daca ti a mai spus o sunt total de acord cu acea persoana , fara suparare
Old 06-09-05, 02:21   #32
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

-Oricum nimic din lumea curselor auto (liniute) nu este sa cum am visat-o noi. Visata ma refer la (legale). Organizatori multi si in Buc si in alte parti ale tariii. Dar nimic cum ar trebui.
-Toata lumea incearca..........sa faci ce???? Unde in Romania............
-Strada ramane strada.............acolo se decid smecherii.....nu tin minte sa fi vazut vre-un pilot de VTM pe acolo.......daca pierde licenta........si dupa aceea nu-l mai aplauda circa 200-300 spectatori pe etapa.
Old 06-09-05, 04:08   #33
_M_

Stage 3

Intr-adevar....trebuie sa fii un sofer bun ca sa participi la ralyuri,dar sunt si \"LINIUTZARI\" care daca li s-ar da ocazia ar da ceatza la destui \"kilotzi de ralyuri\" Dar in sfarsit...aia is cu treaba lor...noi cu treaba noastra.Consider ca ar trebui sa ne vedem de borshu nostru si sa lasam \"KILOTZII\" sa vorbeasca in continuare Kiar si pe acest forum am vazut unu sau doi care cica is kilotzi de raliuri si care in fiecare post trebuiau sa-si arate mushkii \"CA TU VINO CU MASINA TA DE 10000 DE CAI CA EU VIN CU ALEA ALEA SI TE FAC!!!\" Mdah..... Incep sa cred ca trebuie sa dovedesti ca esti un dobitoc cand iti iei licentza de KILOT DE RALIURI ,altfel n-ai sanse sa ajungi sa te dai in VETEME
Old 06-09-05, 04:19   #34
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

niciodata o tensiune de genul asta nu a dus la ceva bun
nu are de loc o linie constructiva
propun sa reincepem pe alta linie
Gratzian is offline  
Old 07-09-05, 18:11   #35
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Oricum nimic din lumea curselor auto (liniute) nu este sa cum am visat-o noi. Visata ma refer la (legale). Organizatori multi si in Buc si in alte parti ale tariii. Dar nimic cum ar trebui.
-Toata lumea incearca..........sa faci ce???? Unde in Romania............
-Strada ramane strada.............acolo se decid smecherii.....nu tin minte sa fi vazut vre-un pilot de VTM pe acolo.......daca pierde licenta........si dupa aceea nu-l mai aplauda circa 200-300 spectatori pe etapa.

Ma incanta faptul ca Florian ia pozitie.
Nu sunt in totalitate de acord cu ea si sper ca nici voi.
Cred ca dai dovada de lasitate dandu-te la fund, nu cred ca ti-a spus cineva sau impus sa stai pe tusa, e alegerea ta pe care eu unul nu o respect.
Te mai rog ceva si poate in numele celor multi care asteapta, nu mai improsca Romania cu noroi, se poate si se va face ceva in ea, mai greu mai anevoios, dar luptam.
Eu voi fi in slujba acestei miscari incercand sa urnesc munti daca e cazul si nu voi abandona, poate nu voi organiza dar tot vin printre oameni si vreau sa ma dau cu ei.
Nu spune nimeni ca e usor dar tineti minte toti ca suntem multi si uniti devenim o forta, iar disensiunile mele cu Florian sau altii suntem majori si ni le rezolvam fara sa-i implicam pe altii.
Credeam ca sti ca situatia cu taiatul licentelor de piot e rezolvata de mult si era ok cand participau si au fost cativa.
Florian ai facut prea putin pt curse din ce puteai face, chiar ai obosit, sau mai vrei sa arati ceva?
Tu nu poti fi dusmanul curselor asa ca vezi cum vorbesti!

SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 18:15   #36
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"_M_\"
Intr-adevar....trebuie sa fii un sofer bun ca sa participi la ralyuri,dar sunt si \"LINIUTZARI\" care daca li s-ar da ocazia ar da ceatza la destui \"kilotzi de ralyuri\" Dar in sfarsit...aia is cu treaba lor...noi cu treaba noastra.Consider ca ar trebui sa ne vedem de borshu nostru si sa lasam \"KILOTZII\" sa vorbeasca in continuare Kiar si pe acest forum am vazut unu sau doi care cica is kilotzi de raliuri si care in fiecare post trebuiau sa-si arate mushkii \"CA TU VINO CU MASINA TA DE 10000 DE CAI CA EU VIN CU ALEA ALEA SI TE FAC!!!\" Mdah..... Incep sa cred ca trebuie sa dovedesti ca esti un dobitoc cand iti iei licentza de KILOT DE RALIURI ,altfel n-ai sanse sa ajungi sa te dai in VETEME

Numi place cum suna dar ideea prinde.
SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 18:24   #37
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
niciodata o tensiune de genul asta nu a dus la ceva bun
nu are de loc o linie constructiva
propun sa reincepem pe alta linie

Nimic mai simplu!
Se pare ca unii, doar unii de la raliu si vtm \" nu mai au loc\" de \"liniute\" cu adepti lor, asa ca au avut un comportament nesportiv criticandu-i in loc sa-i indrume.
Ca e o cursa de ..., ce ala e condus ...chesti din astea ieftine de dat afara de la gradinita.
Invers atacuri nu au fost si sincer jos palaria pentru ce fac, sau ce incearca sa faca cum spunea si Florian de multe ori sub ochii indulgenti a 300 spectatori din care probabil 100 la televizor.
Nu maio despic firul in partu si asa mai departe cu teoria chibritului, PROPUN sa organizam o etapa in care reprezentantii nostri sa se intreaca pe 400m cu ai lor.
Noi faceam si facem ceva ne alergam pe 400m ei au atacat criticand, sa-i vedem cat de buni sunt pe 400m acceleratie viteza.
Nu trebuie decat sa fim la start sa vada ca avem curaj si ca moralul nostru e sus, avand curajul sa-i infruntam.
SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 18:40   #38
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default COMPETITIA ANULUI

COMPETITIA ANULUI![/size]
Amatorii provoaca amatorii licentiati si profesionisti.
Amatori denumim pe cei fara licenta de pilot ce frecventeaza competitile sportive de accelerare 0...400m si cele de indemanare, fara a fi licentiati.
Amatori licentiati denumim pe cei care participa la etapele de VTM, raliu si alte competitii unde se impune obligativitatea licentei de pilot.
Profesionisti denumin pe cei ce practica aceasta indeletnicire ca meserie, dar nu am cunostinte de astfel de piloti majoritatea facand parte din categoria a doua.
Genul intrecerii cursa de accelerare 0...400m cu start de pe loc si sosire lansata cu o distanta de franarte de 300+400m.
Castigator este cel ce trece linia de sosire primul sau obtine cel mai bun timp.
SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 18:46   #39
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

se va intampla curand aceasta competitie sau mai inkolo octombrie noiembrie ?
GolfuletzS is offline  
Old 07-09-05, 18:54   #40
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"GolfTuning\"
se va intampla curand aceasta competitie sau mai inkolo octombrie noiembrie ?

Destul de curand!
Este un proiect in care LEGAL RACING crede si se implica in calitate de ORGANIZATOR.
Locatia este incinta Aeroportului International Baneasa+Bucuresti pista Delta.
Data va coincide probabil cu ultima zi a SIAB2005 https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight=

Ora si restul de amanunte nu le+am gandit dar cel mai probabil in jurul orelor 14 sau 15.
SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 18:55   #41
UniculSGM
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

UniculSGM's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

Ar fi foarte interesanta si o intrecere pe traseu montant intre amatori si profesionisti.

Astept cu nerabdare sa vad ce poate masina lui Victor Baldescu (daca va accepta sa vina) intr-o intrecere pe 400 m

www.rustans.ro
UniculSGM is offline  
Old 07-09-05, 18:59   #42
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Ar fi foarte interesanta si o intrecere pe traseu montant intre amatori si profesionisti.

Astept cu nerabdare sa vad ce poate masina lui Victor Baldescu (daca va accepta sa vina) intr-o intrecere pe 400 m
Da numai ca nu toate masinile sunt pregatite pentru asta, iar multi de aici nu tolereaya conditile de concur de pe acele trasee.
In plus la primul VTM din acest an Andrei Tentean cu Subaru a castigat locul doi fiind un pilot de Subaru cu licenta.
Cu toate astea noi nu+i subestimam ba ii asiguram de respectul nostru asteptand si mai mult de la ei.
Aceasta cursa apare si in urma criticilor aduse de unii piloti licentiati si a unor persoane din anturajul lor ori gura casca ai vtm+urilor-raliurilor, care ar fi bine sa arate pe aceasta simpla proba cat de buni sunt.
Sa vedem stiu sa exploateye la maxim potentialul masinilor lor.
SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 19:01   #43
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B-34-SGM\"

Eu si Victor Baldescu suntem unii din initiatorii acestui proiect si beneficiem de sprijinul federatiei auto.
In consecinta cred ca va fi preyent sa ne rupa, insa noi suntem acolo cu capul sus si vom lupta onorabil.
SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 19:16   #44
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Competitia va fi identica cu ce v-am obisnuit pana acum la etapele de aceleratie viteza Legal Racing.
Pentru participare reprezentantii AMATORILOR(adica noi) se va face o super selectie fiind luati in calcul doar cei mai buni, fara resentimente fata de apartenenta lor la cluburi, grupari, pot fi selectionati si independenti competenti
SEBASTIAN is offline  
Old 07-09-05, 19:39   #45
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Sebastian , fara suparare ! Daca chiar vrei sa le demonstrezi ceva nu o faci pe \"terenul tau\" ...adica la liniute....eu zic ca nu ai o stare materiala atat de slaba incat sa nu`ti permiti achizitionarea unei masini gata preparate de vtm...asta in cazul in care nu vrei sa ti-o setezi tu....daca chiar vrei sa le arati ca esti bun..sau ca \"liniutzarii\" sunt si ei buni la ceva ....arata-le pe \"terenul lor\" ! Sincer sa fiu mie mi se pare o copilarie toata treaba asta...stii de ce ? pentru ca aia invart multi bani acolo in campionatul lor si ii doare la basca de liniutele lu peste care le facem noi ....

O alta varianta ca sa le arati cat de bun esti...ar fi pe un traseu de indemanare ...facem o chestie frumoasa sa vii tu cu inca 2-3 \"liniutzari\" versus 2-3 \"kiloti\" cum ii numea cineva mai sus ? ...si se va vedea cine a mancat rahat cand a spus ce-a spus !

....sa nu ma injurati veneam si eu cu o idee...constructiva, sper !