Datorita faptului ca sigur vor exista polemici pe tema corectitudinii organizarii, vreau sa dau cateva explicatii anticipat.
In mod sigur gr Diesel S8 va starni discutii, daca e cineva care se face vinovat de incurcatura, acela sunt eu, daca e ceva care se face vinovat de problema aceea este masina.
Multumesc pe aceasta cale organizatorilor care au dat dovada de transparenta si au fost impartiali si totadata multumesc pentru ragazul si rabdarea pe care mi le-au oferit. Evident le multumesc celor doi participanti care au dat dovada de fairplay si au cedat unul in fata celuilalt, recunosc ca in orice alta situatie e foarte posibil ca situatia sa fi fost cu totul altfel solutionata.
Masina(IS 09 NUT) care a luat pana la urma locul I, ca urmare a celor relatate, este o masina la care s-a lucrat foarte mult, in care au fost investite multe elemente, precum bani(cel mai putin important), nopti nedormite, stres, coli de hartie, schite etc. Masina a avut ghinionul sa pice chiar in a 2 a cursa dupa ce toata ziua a mers ok, greu a fost de rezolvat problema, dar a fost remediat intr-un final.(stiu ca nu e o scuza)
Daca e sa se starneasca totusi polemici pe aceasta tema, am rugamintea sa nu acuzati organizatorii care nu au absolut nici o vina, si repet aceasta formula a fost posibila prin hotararea de comun acord a celor 2 piloti carora le multumesc foarte mult.
Cu stima, Alin Popovici
raomotorsport