10-09-10, 12:17
|
|
Stage 5
|
Re: Tulcea Racing Days 11-12 septembrie(drag ,drift,expo)
Rog pe cineva sa puna harta exacta cu locatia ca nu prea inteleg unde este ! multumesc anticipat !
|
|
|
10-09-10, 12:30
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by bobiMOM
Da, din pacate este ziua mamei mele fix duminica de la 14...deci sanse mici sa ajung la aceasta cursa!
|
Ma refeream strict la grupa S3.
|
|
|
10-09-10, 12:46
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by vladpvs
Ma refeream strict la grupa S3.
|
Si bobi tot la s3 se referea cu pariul...te vei convinge ,nu cred ca ai vazut live in actiune prea des cele 2 e36 despre care vorbim... .. despre ce golf este vorba?
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
10-09-10, 16:09
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Si bobi tot la s3 se referea cu pariul...te vei convinge ,nu cred ca ai vazut live in actiune prea des cele 2 e36 despre care vorbim... .. despre ce golf este vorba?
|
Nu spun nimic despre cele 2 e36 pentru ca nu le-am vazut. Dar locul 3 de ce esti asa sigur? Stiu doar ca un Golf in exact aceeasi configuratie a scos 12.4 in Ungaria. Dar cursele sunt curse, se poate intampla orice
|
10-09-10, 16:44
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
....da,cursele sunt curse si mai ales... parerea mea este ca Timpii sunt timpi si exista cateodata Mari diferente de la o locatie la alta.... cele 2 e36 nu au scos niciodata din cate stiu eu 12.4(cred ca au best masurat ceva de genul 12.5 ), insa sunt sigur ca distanta dintre golful ala si oricare dintre cele 2 va fi de minim 0.3sec ..asta ca exemplu...si ca sa fac referire la unii timpi ... poate unii organizatori mai incearca si sa motiveze si incurajeze participantii din alte tari... si nu-i nimic de acuzat aici,mai ales ca suntem in estul europei ... vezi si tu timpi pe santapod cu vht si toate conditiile....apoi verifica raport kg/cp si raportul maselor la masinile respective(de pe SP)....nu in ultimul rand,felul cum sunt lucrate si faptul ca nu-i neglijat nici un aspect in ceea ce priveste modificarile.... Apoi,ia si mediteaza la asta
PS: de locul 3 ,daca o conduce razvan, sunt Aproape sigur.. daca o conduce altcineva...am dubii
|
|
|
10-09-10, 22:31
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
PS: de locul 3 ,daca o conduce razvan, sunt Aproape sigur.. daca o conduce altcineva...am dubii
|
multumesc pentru aprecieri !!!
sper sa ajung la Tulcea.
mai ramane de vazut daca eu am sa fiu soferul leonului. . oricum si fiatul tau trage bine, doar a primit unele piese mici de la Buzau!!!
|
11-09-10, 00:39
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Lumea a inceput sa apara la Tl, s-au cazat destui deja. Vremea pare a fi ok.
Succes maine la participanti si la organizatori. Sa fie atmosfera
|
|
|
11-09-10, 13:59
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Honda]
|
sa ne tineti si pe noi la curent cu ceva timpi
bafta tuturor!
OT. Gajule,
Giany merge 13,xx
nu cred ca cioli si Jackal au prea mari sanse, dar cine stie!
|
|
|
11-09-10, 14:39
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by civic_ex
sa ne tineti si pe noi la curent cu ceva timpi
bafta tuturor!
OT. Gajule,
Giany merge 13,xx
nu cred ca cioli si Jackal au prea mari sanse, dar cine stie!
|
daca giany e honda cu jante verzi..ma rupe pe genunchi masina aia... )
si am mai spus...e CZT negru, ursu de campina, honda de BV....masinii foarte potente...
oricum vin la distractie,am fost la 2 etape, mi s-a oferit sansa sa ajung si aici si nu o ratez...
acum ce o vrea D-zeu....
|
11-09-10, 17:27
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Numai ce-am ajuns acasa.
Ca impresii: Au lipsit majoritatea taranilor,comentarilor,spargatorilor de seminte (asta un bine pt noi, un rau pt organizatori care logic ar fi vrut sa dea mai multe bilete)
Cum au lipsit multi tarani, drumul spre aeroport a fost foarte liber, masini relativ putine parcate
La partea de EXPO FOARTE SLAB (8 masini parca) ---desi eu cand am vrut sa ma bag la best wheel mi s-a spus ca Nu pot pt ca se vor jante SPECIALE( iar eu am niste 17'' in stare impecabila destul de frumoase fara nici o zgarietura). Eu azi am vazut 2 seturi de jante mai speciale, in rest jante normale. Sa nu mai spun, ca si asa erau putine masini, la unele finisajul-detaliile nu erau demne de un expo: si aici nu ma refer la urme de pietricele de la drum sau mici zgarieturi tot de la drum.
La partea de DRIFT, un traseu tampit rau. Baietii nici nu stiau pe unde sa mearga, era nevoie de mai multe cauciucuri pt a delimita traseul. Dar bine ca a fost si asta decat deloc.
La partea de DRAG a fost cel mai misto desi anul asta parca au fost mai putine masini. Lumea s-a dat de multe ori din cate am vazut, deci cu siguranta nu va exista nimeni care sa spuna " m-am dat doar de 2 ori ".Bmw-ul de DRAG are potential cu siguranta, pacat ca se pierde controlul la plecare. ORicum la DRAG CHIRA A FOST FAIN SI PENTRU SPECTATORI.
Sa speram ca maine, DUMINICA, vor fi mai multe masini, si mai multi spectatori pt organizatori. Daca s-ar fi facut mai mutla reclama ar fi fost si acum.
|
|
|
11-09-10, 18:04
|
|
Stage 5
|
E bine ca au lipsit samantarii, mai mult loc pentru cei care sunt pasionati si vin de placere la evenimente, nu sa comenteze aiurea.
A iesit foarte bine, cam asta e parerea mea in calitate de spectator.. speram sa fie si maine bine ..
Masinile intr-adevar au fost mai putine, dar poate mai vin si maine.. cand veneam spre casa am vazut si e36-ele TOP ca sosea.. si poate si altii
M5'ul turbo.. fara cuvinte.. foarte tare. Daca ar rezolva cu plecarea ..
997 de bihor a scos 10.4 (nu sunt 100% sigur, dar sub 10.5 oricum).. cel mai bun timp.
Bobi MOM, o surpriza placuta... dupa ce aici pe forum a spus ca nu poate veni, totusi a venit si ne-a incantat privirile si de data asta.
Si cateva poze, asa de incalzire, cu umilul meu aparat
Urmeaza si partea a2a..
|
|
|
11-09-10, 18:16
|
|
Stage 5
|
part 2..
|
|
|
11-09-10, 19:22
|
|
Stage 5
|
asteptam si ceva timpi...pentru cei care nu au putut sa ajunga...
|
|
|
11-09-10, 19:26
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [DAEWOO]
|
Este cumva vreo limita de varsta ca sa poata veni copilul meu cu varul lui ?
|
|
|
11-09-10, 19:29
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [SKODA] [Delta Racing Crew]
|
din pacate au fos si incidente 4 masini avariate tehnic.
Skoda Octavia 1.9 turbo,Bobi mom(cardan...),si 2 Subaru.unu din tulcea si unu albastru.
|
|
|
|
|