Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-10-04, 12:22   #46
[T3m]b3||
Midnight Racers Member

Stage 5

[T3m]b3||'s Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
[2 Roti]

Spor la treaba in continuare!
[T3m]b3|| is offline  
Old 08-10-04, 23:48   #47
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Hehehehe... de knd ashteptam vestea asta!!!!
Chiar k e Romanian Dream pt. Raceri!
Succes shi sper sa iasa ceva marfa!
CT-87-ADY is offline  
Old 10-10-04, 16:39   #48
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Vorba multa saracia omului!!!!! In curand poze cu locatia aleasa si detaliile ceva mai amanuntite despre structura de baza a constructiei ,posibil copiile de la proiecte.
F_L_R is offline  
Old 20-10-04, 09:40   #49
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

foarte faina treaba! vrem si noiiiiiiiiiiii
n0namee is offline  
Old 20-10-04, 17:41   #50
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING/pista

Dupa cum v-am mai spus lucram si se pare ca reusim sa facem poate ceva mai mult decat am declarat initial.
Se pare ca vom reusi sa punem si un covor asfaltic peste pista ce va avea cel putin 700m construita cu o infrastructura f buna.
Se va escava, plana cu lama, se pune dupa aceea piatra mare de rau urmeaza pietrisul, beton usor armat, covor asfaltic.Pentru inceput doar atat accesul e facil din centura.
Totul merge conform planului pana in acest moment chiar ceva mai bine.Ne va bloca putin iarna dar stiam asta si era luat in calcul.

SEBASTIAN is offline  
Old 22-10-04, 18:02   #51
Dj_SlasH
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 3

Dj_SlasH's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Nissan]

ce nasol facetzi pista de drag .. urat din partea voastra speram sa faceti un circuit .. (
Dj_SlasH is offline  
Old 22-10-04, 18:12   #52
[T3m]b3||
Midnight Racers Member

Stage 5

[T3m]b3||'s Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
[2 Roti]

Llooool Slash !
Mai bene nu-ji mai bateau capu degeaba aah ?!? :P
[T3m]b3|| is offline  
Old 22-10-04, 21:55   #53
Bogdan_16v
Guest

Din ce stiu eu, pe viitor se va face si un circuit in constinuarea pistei... :P

Old 23-10-04, 02:24   #54
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Acceptam cu draga inima sprijinul vostru marerial pe a pune temelia unui circuit, va multumesc pentru tot.
SEBASTIAN is offline  
Old 25-10-04, 12:15   #55
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

IEEE ce bine..la mine in cARTIER)
bine k nu cheltui baniii pe benzina)
btw: SEBASTIAN...cu finantarea asa..orientativ..nu v-ati gandit la niste fonduri gen sapard..??totusi sunt destul de multi bani..partea nasoala la sapard e k ei finanteaza doar jumate din costuri..dar nerambursabile..
mai erau niste fonduri de gen...total neramburs..o sa ma interesez..
BAFTA in continuare
Old 25-10-04, 12:24   #56
Bogdan_16v
Guest

A innebunit lupu'...finantare SAPARD pt pista de curse...

Quote:
Programul SAPARD este un instrument financiar oferit de Uniunea Europeana pentru a ajuta statele candidate (tarile care si-au depus cererea de aderare la Uniunea Europeana) în procesul de pre-aderare în domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale.

Agentia SAPARD este autoritatea nationala responsabila de implementarea financiara si tehnica a Programului SAPARD. Înfiintata prin Ordonanta de Urgenta nr.142 din septembrie 2000, aprobată prin Legea nr 309 /2001 cu completările OUG 140/2001, agentia are o unitate centrală si opt birouri regionale de implementare.
Nici Sapard si nici un alt fond european de PREADERARE nu o sa-ti ofere bani NERAMBURSABILI pt o pista de curse...Toate aceste fonduri de preaderare sunt folosite pt a ajuta economia unei tari in curs de aderare la UE, in special pt a suplimenta fondurile guvernamentale pt proiecte gen infrastructura sau modernizare, nicidecum pt utilitati din astea...

Sebastian, cel mai bine ar fi sa se deschida un cont in lei si unul in valuta si cine doreste sa faca donatii, sa inceapa de acum...Cand se aduna o anumita suma de bani, o folositi la constructia de utilitati, cu transparenta de rigoare pt oricine doreste sa vada cum s-au folosit fondurile...E doar o idee...

Old 25-10-04, 13:23   #57
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

ba sa stii ca sunt firme specializate care se ocupa de fondurile astea.
si sapard se extinde pe o raza fff mare de activitati...de la parculete pentru copii mici pana la hoteluri si fabrici industriale mari..:P
sunt inculse si activitatile sportive ce au nevoie de finantare...dar care pun pe masa un plan de afaceri profitabil..si care sa-i convinga pe finantatori k merita
aici putem include si pista...belive me
LEXUS is offline  
Old 25-10-04, 14:10   #58
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

lol ... SAPPARD din cate shtiu eu ... sunt pentru agricultura ...

Doar daca Sebastian ar dori sa are inainte pamantul de acolo .. atunci sunt bune fondurile astea ... PHARE de asta e vorba ... shi am auzit ca s-au dat destul de multe la studentZi cu idei bune pt. \"dezvoltarea economiei\" ... au facut cuptoare de paine and shit like that ...

100% sigur nu vor accepta pt. o pista de curse ... oricat de tare ar fi proiectul care le-ar fi prezentat!!!
Old 25-10-04, 14:15   #59
Bogdan_16v
Guest

Ma repet, SAPARD este DOAR pt agricultura si dezvoltare rurala...
Si cred ca mai cunosc ceva de vreme ce am terminat facultatea de integrare europeana...dar ma rog, fiecare cu ce stie si el de la X si Y...
Sa revenim la pista...

Quote:
Sebastian, cel mai bine ar fi sa se deschida un cont in lei si unul in valuta si cine doreste sa faca donatii, sa inceapa de acum...Cand se aduna o anumita suma de bani, o folositi la constructia de utilitati, cu transparenta de rigoare pt oricine doreste sa vada cum s-au folosit fondurile...E doar o idee...

Old 25-10-04, 17:10   #60
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

:L))eu deja nu ma mai contrazic..vad k le stiti de la mama natura..nu de alta..da altii care au realizat una alta cu credit sapard...cred ca nu-s chiar in necunostinta de cauza...dar cum am zis NU MAI CONTRAZIC PE NIMENI
LEXUS is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -