Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   PISTA AUTO IN BUCURESTI (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/1964-pista-auto-bucuresti.html)

SEBASTIAN 21-09-04 15:44

PISTA AUTO IN BUCURESTI

Vreau sa va anuntam ca nu am disparut si ca lucram la proiecte indraznete.
Suntem intr-un stadiu foarte avansat legat de discutile despre o pista de concurs(pt inceput doar liniute) de 400m cu 200m franare lata de 10-15m in apropierea cartierului Drumul Taberei zona Ghencea.
Pregatim ci cateva etape de viteza in Bucuresti si alte localitati vizate fiind Timisoara, Braila, Craiova.
Adresa noastra de mail este : [email protected]
si asteptam alte cluburi din tara sa se asocieze cu noi in vederea dezvoltarii sportului automobilistic pt amatori.

RoSonic 21-09-04 17:34

O veste buna!!! Sper sa se materializeze cat mai repede...

Pista va fi exclusiv pentru evenimente organizate?
sau va fi deschisa in permanenta celor care au chef de \"ars gazul\"? (adica daca se vrea o alternativa la acele curse numite ilegale... in sensul ca lui X si lui Y daca le vine cheful de alergat, sa poata merge pe pista evitand astfel diversele probleme care pot aparea pe strada.)

Mult succes!!!!

Eryka 21-09-04 17:46

:yikes: wow!!!! cool!!! finaly!!! :peace: :peace:

aceasi intreabare care a pus-o rosonic o voi pune si eu!!! :roll:

COObra 21-09-04 18:09

Bafta multa in realizarea proiectului. Daca putem fi de ajutor si noi cu ceva....pune o intrebare, nu se stie de unde sare iepurele.

SEBASTIAN 21-09-04 22:14

LEGAL RACING pista

Legal Racing va multumeste pentru gandurile bune.
E prematur sa vorbim de programul pistei dar cu siguranta nu va fi deschisa nonstop va fi pt concursuri si poate dupa un anumit program libera pt concursuri private.

Al3xius 21-09-04 22:26

Felicitari ! si va multumim ca luati in considerare si Craiova ! Multa multa multa bafta cu pista ! ..chiar era nevoie de asa ceva ! :twisted:

Bogdan_16v 21-09-04 22:43

Felicitari si multa bafta in continuare.

SEBASTIAN 21-09-04 22:54

LEGAL RACING

LEGAL RACING considera CRAIOVA unul dintre cele mai puternice centre automobilistice din tara.

Bogdan_16v 21-09-04 23:06

Pista va fi deschisa in timp accesului pt curse spontane, neorganizate? Daca da, cam in cat timp dupa ce a fost inaugurata si cam care ar fi pretul pe o ora sau pe zi? Pt ca banuiesc ca va fi in interesul investitorului sa-si recupereze banii...dar nici sa ne jupoaie si pielea e pe noi...

SEBASTIAN 21-09-04 23:15

LEGAL RACING

Aveti impresia ca LEGAL RACING presteaza o activitate din care urmareste imbogatirea?
Inca o data repet ca e prematur sa discutam de administrarea pistei iar daca se poate depasi suma necesara intretinerii vom incerca sa dezvoltam aceasta baza macar pana apare primul circuit in Romania.

SEBASTIAN 21-09-04 23:19

LEGAL RACING

1 Attachment(s)
sigla

Gabi 21-09-04 23:20

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Aveti impresia ca LEGAL RACING presteaza o activitate din care urmareste imbogatirea?

Nu a spus nimeni (din cate-am vazut) ca LR ia banii.
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Inca o data repet ca e prematur sa discutam de administrarea pistei iar daca se poate depasi suma necesara intretinerii vom incerca sa dezvoltam aceasta baza macar pana apare primul circuit in Romania.

Sebi: nu am inteles un lucru. Tu spui ca se va construi o pista (cel mai probabil, in Bucuresti). In pista asta va investi un anumit miliardar, right ? El nu vrea sa-si recupereze banii :?:

shadow 21-09-04 23:22

Printre cele mai bune ideei pe care le-am auzit pana acum.
Mult succes in continuare si sper sa fie gata cat mai repede.
Clubul AfterDark Racing este din Dr. Taberei si daca aveti nevoie de o mana de ajutor cu orice spuneti-ne!!!

:peace: :peace: :dance: :dance:

SpeedeR 22-09-04 00:10

ar fi o idee buna sa amplasati si un mik restaurant akolo ;) sa se amortizeze costurile... dar cred k cei kare fac planurile sau gandit la toate detaliile...

oricum...sa nu fie deschisa in fiecare zi...doar vineri/sambata/duminik..

si pista e cu peluza pt spectatori,garduri,etc nu?!

BAFTA IN CEEA CE VATI PROPUS!!!! :peace:

maryo 22-09-04 01:33

Cred ca este o idee buna aceasta pista!Este normal sa existe taxe de intrare nu pentru a va face voi miliardari ci doar pentru simplul fapt ca aceasta pista va costa enorm pe cineva!
Daca va putem ajuta cu ceva-vorbesc de 4SS aici - spuneti!
Toate bune si multa Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning