una peste alta a fost bine.cine a vrut sa participe a participat,fara sa caute motive ca starea drumului,spectatori indisciplinati,sau altceva.daca spectatorii se imbulzeau pe pista inseamna ca era ceva interesant de vazut.
trebuia facut un sondaj printre spectatori la sfarsitul programului si am fi aflat acolo cum s-a simtit lumea.de cand nu a mai fost un eveniment automobilistic in oras buzoienii uitasera ce e aia.
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Cursa 29 apr.Buzau...pareri si impresii
Merg cu orice player ordinar(eu cu mediaplayer,de ex.).Pune si tu un pachet de codecuri care sa nu razboiasca.Ex. gordiangnot.
Calitate bunicica,dar rez.mica rau....oricum,multumiri celui care a renuntzat a mai privi cursa de unde ar fi vrut el,pentru a ne impartasi noua
un cumul de idei si de concepte, menite sa ne confere identitate, inglobate intr-un pachet avand capacitatea de a le perpetua... *Ma destind jongland cu propriile-mi ganduri in vasta cultura de amintiri trecute si viitoare* Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport]
Quote:
Originally Posted by Hondarul
gpk, la varsta ta se presupune ca esti un cunoscator care pune baza in ceea ce afirma si mai pe deasupra mai si argumenteaza. Dar NU. Tu faci acuzatii care nu sunt fondate si pe deasupra mai ceri omului care nu are nici o vinsa sa-si ceara si scuze pentru ceva ce nu a facut. Bravo gpk, esti cel mai tare cunoscator !!! Limiteaza-te la BMW, care, desi am si eu BMW, nu o sa faca niciodata masini mai tari ca Honda.
Cat despre acel CRX, am vazut capota ridicata, am mai scris, ca este vorba de un PGM-Fi, fara V-TEC... Dar bineinteles ca tie nu-ti vine sa crezi, odata ce si-a luat mare batalie BMW-ul preferat de tine.
Inainte argumente, dupa aia vorbe aruncate in vant. Nu este frumos !!! Cred ca tu ar trebui sa-ti ceri scuze ca vorbesti fara sa stii.
Pt tine am un sfat prietenesc:"Nu da cu piciorul in caine pana nu afli cine e stapanul"
Daca ai fost atent am spus ca "m-am interesat" , nu ma dau mare cunoscator , din contra sunt un tip modest , o poate comfirma cunoscutii !
Cat despre CRX nu m-a deranjat decat ca din cauza spuselor lui era sa iasa mare scandal la start !
Nu vreau sa purtam discutii in contradictoriu (e inutil) , dar sunt tare curios de cat timp te invarti tu in lumea automobilismului ?
PS:Nu sunt rau intentionat!Va respect pt pasiunea pe care o aveti.
Felicitarii Gpk!!!! Cred ca ai spus un adevar 100% !! Ori cum sunt prea multzi care se cred vedete in ziua de azi daca au un volan in mana si o masina preparata!!! Gpk the best of the best!!!!
las-o balta si obisnuitiva cu ideea ca un crx de 108 cai a castigat grupa 100-130.
Nu e greu de crezut .. poate nu atzi fost voi familiarizati cu o masina de acest gen , ea fiind un fel de kwx japonez
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport]
Quote:
Originally Posted by shadowro
doar putin incapatanat.
las-o balta si obisnuitiva cu ideea ca un crx de 108 cai a castigat grupa 100-130.
Nu e greu de crezut .. poate nu atzi fost voi familiarizati cu o masina de acest gen , ea fiind un fel de kwx japonez
Ai o parere gresita despre noi , stim sa pierdem , daca are 108 cp jos palaria !
Ai vazut vre-o data in fata ta pe cineva care flutra un steag cu patratele alb cu negru ?...noi da!
intr-adevar, crx-ul ala nu este v-tec, dar se duce f bine pt o masina de 108 cp, toate crx-urile trag asa. Daca era vorba de crx vtec sigur batea mai toate masinile care au fost acolo, poate si pe kwx
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
am cautat aseara modelul asta de civic crx 1,6 i simplu de 108 cai si nu l-am gasit. anul fabricatiei parca e dat 93 dar...... tot ce este e VTEC....si-n sus si-n jos