Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 06-05-06, 11:15   #136
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]
Default Re: Cursa 29 apr.Buzau...pareri si impresii

am citit articolul despre curse. la obiect si corect, cu o singura mentiune: au fost doua ambulante si o autospeciala a pompierilor, cu echipaj cu tot, la 50 de m dupa linia de sosire, parcate pe stanga.
DragosT is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 11:41   #137
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html ....pentru userii din bz
DragosT is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 16:28   #138
83 EPU

Stage 3

83 EPU's Avatar

Quote:
Originally Posted by shadowro
da am vazut .. numai ca nu prea se mai flutura steagul cu patrate alb negru.
gpk-ul nu vorbea despre liniutele cu care tu esti obisnuit, ci despre curse adevarate cu volan,dar oricum tu esti necunoscator si nu ai de unde sti cu ce se mananca.
83 EPU is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 16:32   #139
83 EPU

Stage 3

83 EPU's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hondarul
CRX-ul este din 90 dupa spusele proprietarului. Si ori este 1.5 de 102 cp, ori este 1.6 ESi de 123 cp. Nu exista de 108 cp. Asa ca daca omul s-a inscris la grupa B, pana in 130 cp, poate sa fi avut oricare dintre motorizari. Mai este si 1.6i simplu de 130 de cp sau 125 cp. Oricare ar fi motorizarea nu incalca nici o grupa. Si oricare din motorizarile astea nu are V-Tec.

Gpk, nu vad nici o urma de rautati. Ca discutam in contradictoriu, e alta poveste. Unii vin cu argumente, altii mai putin. Si eu am acum BMW dar nu voi spune niciodata ca BMW-ul este mai bun ca Honda. CRX-ul este o masina usoara si sportiva prin definitie. Si foarte usoara. Cam la fel ca R5GTT, dar aspirat. Deci gandeste-te ca are acceasi cai ca BMW-ul 320 rosu, dar greutate mai mica. A fost normal sa castige. Tu ce zici ?

Burnout18... te mananca
as vrea sa vad si eu masina ta facuta de tine,cu care ai alergat vreodata.(sunt tare curios,vad ca la teorie stai bine da cu practica cum stai???)
83 EPU is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 20:17   #140
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by 83 EPU
gpk-ul nu vorbea despre liniutele cu care tu esti obisnuit, ci despre curse adevarate cu volan,dar oricum tu esti necunoscator si nu ai de unde sti cu ce se mananca.
da bine ca stii tu.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 06-05-06, 20:24   #141
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

pe mine ma intereseaza numai liniutele.
in rest folosesc masina sa ajung din a in b.
e bine ca sunt si oameni cunoscatori ca daca toti ar fi ca mine ar fi monoton.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 01:20   #142
perikolos

Stage 3

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da corect, au fost niste discutzii legate de bmw-l epu (parca asta era nr. de inmatriculare).... din cate stiam noi nu prea dadea la clasa respectiva (nu se incadra), foarte posibil ne-am inselat..... bravo lui pt. mashina
in legatura cu crx-ul este de 1.6 16v de ~110 cai, mashina avea in jur de 800-850 kg la cursa (nu mai avea decat scaun sofer + bord + motor shi tablele pe ea ca sa putem ajunge la cursa cat de cat legal). e rea tare mashina in acceleratzii (pe drum la 200 km/h a plecat din fatza mea de parca stateam pe loc). daca era v-tec era deranj mare ca nu prea avea mashini cu care sa se dea..... oricum am sa revin cu seria exacta de motor.....
perikolos is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 07:25   #143
Monkey_Bz

Stage 4

Monkey_Bz's Avatar

perikolos ai face o treaba super buna dak ai pune mai repede seria k vad k mai au 1pik si s iau la bataie
Monkey_Bz is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 11:21   #144
real_speedmasters

Stage 3

Angry

numai draci miam facut uitanduma la cateva filmulete............ toti prostii se bagau pe carosabil frate park nu vedeau bine.
si cel care filma dak a vazut cum sta treaba cu aia din Buzau de ce nu sa dus la finish poate asa vedeam si noi astia care nu au ajuns la curse, cine trecea primul linia de finish.
real_speedmasters is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 20:16   #145
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Nissan]

deci asa sa mai calmam spiritele voi pune niste poze cu motorul crx-ului fcute la scurt timp dupa cursa de la Buzau.................deci este un 1.6 L 16v aspirat normal de 80 Kw.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03155.JPG
Views:	81
Size:	853.1 KB
ID:	99516   Click image for larger version

Name:	DSC03156.JPG
Views:	68
Size:	823.3 KB
ID:	99517  
Old 08-05-06, 20:19   #146
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Nu Va Mai Certati Degeaba K Masina Are Numai 80 De Kw
U_TUNING is offline   Reply With Quote
Old 08-05-06, 20:23   #147
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Si acum poze cu motorul de 152 de cai.............cel mai puternic motor al hondei civic crx din anul respectiv(exceptand modelul exclusiv fabricat ptr Japonia).

Deci un B16A1 de 1.6 L 16 Vtec
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03157.JPG
Views:	82
Size:	863.2 KB
ID:	99519  
U_TUNING is offline   Reply With Quote
Old 09-05-06, 10:40   #148
perikolos

Stage 3

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

seria de motor este d16a7 sau cu a8 in coada.... putere talon 80 kw shi sa zicem ca la cursa avea in jur de 120 cai cu filtru conic shi fara toba finala.....
sper ca s-au calmat oamenii acum ....
perikolos is offline   Reply With Quote
Old 09-05-06, 11:28   #149
alecsutu1

Stage 5

1,6 16 valve ala de 80kw are performante destul de bune pun aici si variantele de motor http://www.crxsi.com/specs.htm oricum la 120 cai si 850 kg e absulut normal sa faca pe Epu avand in vedere ca acesta are max 140 cai si cam 1100 kg.Cred ca o comparatie mai corecta ar fii fost cu un 2,3 daca nu ma insel m-am alergat odata cu asa ceva si l-am facut dar nu stiu daca si el si-a pus mintea cu mine asa ca rezultatul e irelevant.
alecsutu1 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-06, 19:20   #150
alinWRC

Stage 5

alinWRC's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Opel]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Monkey_Bz
Asteptam aici parerile voastre despre PRIMUL EVENIMENT de acest gen din Buzau.

Mie unul mi s-a parut organizarea f proasta pt k nu s-a procedat corect cu spectatorii, acestia avand posibilitatea d a intra nestingheriti pe partea carosabila. Nici masini nu au fost cine stie ce, dar tinand cont k este prima oara a fost destul de bine. Ma bucur k s-a treminat fara nici un evenimant neplacut, cu toate ca masurile de siguranta au fost = 0
Respect pt SGM care a facut senzatie astazi la Buzau

Pentru tine Monkey , in primul rand sa te vad conducand o masina sport si sa fii implicat in asa ceva , adica in cursele de masini .in al 2-lea rand spectatorii sunt oameni si instinctul de turma si-a facut datoria si de data asta ,adica s-a bagat unul pe pista ca nu vedea s-au bagat toti ,de tinut pe margine nu ii puteai tine usor ,iti trebuia in primul rand destui jandarmi sau gardieni publici care sa tina spectatorii pe margine ,acestia fiind in numar foarte mare ,acea banda de care vorbeati pe forum unul din voi nu costa mult dar era degeaba ,pentru ca oamenii ar fi rupt-o daca nu ar fi fost forte de ordine da pazeasca acest lucru sau mai bune erau garduri de la jandarmi dar toate astea sunt pe bani ,bani pe care organizatorii nu i-au avut ... si totusi au avut curaj sa faca ceva ce a iesit pentru ei ca incepatori destul de bine si ii felicit inca o data pentru faptul ca au avut CURAJ sa faca asa ceva ,tu nu ai habar ce inseamna organizarea unui asemenea eveniment si ce bani sunt ceruti asa ca lasa ciocul mai mica si fi mandru ca si la Buzau au inceput astfel de evenimente . Daca nu stii a trecut si vice primarul si a rugat lumea sa elibereze strada ,dar omul nesimtit si prost nu intelege ,asta este , recunosc au fost gereseli de organizare dar la prima editie a iesit bine pana la final asa cu graba si ameteala de la start cu asfaltul prost cu masinile intrate la alte grupe ,cu tot a iesit fara evenimente urate . La partea cu nici masini nu au fost cine stie ce ,sa imi spui tu ce masini vroiai sa vezi si te timit eu ,daca te asteptai sa vezi numai Subaru si M-uri sau alte masini scumpe ,te inseli multa lume a fost plecata la mare unde a 2-a zi urma o cursa foarte importanta organizata de primul club de profil adica NO SPEED LIMIT ROMANIA ,si alte cluburi la fel de importante ,iar prin prisma faptului ca a fost prima editie si nu era totul prea bine cunoscut si unele detalii cum ar fi asfaltul multi nu au venit . Poate de SGM ai auzit ptr ca esti la aceasi facultate cu el cred,dar sunt multe masini care au facut si fac senzatie la fiecare cursa legala sau ilgala ,daca ai cunoaste ai respecta pe toti ce care isi rup masinile sa va ofere voua publicului spectacol si acestia a fost destui ,nu mai intru in detalii dar multi au bagat bani in masini dupa cursa ,asa ca sa nu te aud ca masinile nu au fost cine stie ce cand tu nici macar nu ai 100cp sub capota si nu ai participat la cursa .La cursa de la Buzau au fost multe masini de care tu nu ai habar , ce sunt ce pot si ce modificari au , asa ca stai pe margine . Masurile de siguranta au fost 0 deoarece si educatia publicului este tot zero intr-o anumita masura ,nu ai fost fonduri pentru a tine publicul pe margine ,data viitoare va fi mai bine .

Respect pentru toti cei care au venit la cursa si pentru cei care au organizat-o ,
Data viitoare sunt sigur ca vor fi mai mult de 71 de masini ,

Cu respect total pentru toti cei care isi iubesc mai mult masina decat orice ,
Va salut BZ-77-ERC
alinWRC is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -