30-04-06, 10:06
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Re: Cursa 29 apr.Buzau...pareri si impresii
Quote:
Originally Posted by Burnout18
Si mai Twwety ala eu nu ma referam la ala din poza care ai puso u si la ala care avea bmw negru.dupa ce sa dat bmw cu 206 sa dus unu la 206 si amabala motoru!!!U daca treci pe langa si vezi pe unu ca imi ambaleaza masina nu zici ca e a lui!!! In fine ti-am mai zis toti care ati sarit cu gura au fost cei de la no speed limit!!!! Si despre omul cu 206 felicitari frate pt masina.Cand o sa fiu si eu pe salariu meu o sa imi permit sa bag si eu mii de euro sa imi fac una la fel!!!
|
dupa cum itzi spuneam masina e aproape stok[adica nemodificata]....are ceva schimbari dar nu majore,deci iese din discutzie faza cu mii de dolari bagatzi in modificari......nu intzelege gresit,nu are nimeni nimic cu tine ,doar ca te hazardezi si faci niste afirmatzii aiurea la adresa unora pe care nu ii cunosti si e normal satzi sara lumea in cap.era de ajuns sa faci comentarii legate de cursa si nu de participantzi.....incearca satzi controlezi putzin modul de exprimare si o sa fie totul ok......si tocmai ca exista vreo 11 ani diferentza intre noi ar trebui sa pastrezi ''respectul'' cuvenit,si fatza de multzi altzii de la care ai putea sa invetzi mai multe....
30-04-06, 10:10
|
|
Stage 3
|
Uite akum mai venim de akasa Taz!!! Eu am facut afirmatie despre masina lui si mia sarit in oci lantul de la gat!!! Nu trebuia sa te superi pe mine!!!
|
30-04-06, 10:16
|
|
Stage 3
|
In pare rau baietzi dar eu am ajuns la 2:30 sieram varza complet dupa ce ca eram obosit ma mai ***ea si rutieru sa scot masina in afara parti carosabile ca depasise cu 10 cm dunga!!!! Eu cand am ajuns am vazut 2 curse cu 206-le.o cursa cu un ford scorpio am impresia,motoarele alea 2,loganu negru cu cel rosu,loganu negru cu nova alba si atata!!! Am dat o tura de la finish pana la start pe jos sa vad ce masini sunt!nu am venit pe curse si mai mult pt masini!!! In sperantza sa gasesc si eu ursii belea!!! daca vreu curse da imi adun toata strada si ne dam toata noaptea!!!!
|
|
|
30-04-06, 10:20
|
|
Stage 3
|
Eu nu am zis niciodata ca nu vreau sa invat!!!! Daca sunt plictisit de liceu nu inseamna ca sunt plictisit si de mecanica!!!!AM 2 fratzi care de mici repoara dacia lui mosu!!! Deci am avut cine ma invata cate ceva!!!Ori cum eu recunosc in fata la toti ca nu sunt un sofer experimentat sau ca stiu sa fac minuni cu ciocanu de lemn asupa tablei sau cu cheia asupra motorului!!! Fie care traieste sa invete!!!
|
|
|
30-04-06, 13:00
|
|
Stage 4
|
Bai tata! terminati ma odata! Burnout18 nu mai fi asa d insistent si fi mai respectuos, asa o s fii si u respectat. Dak chiar vreti s va confruntati exista sectiune pt asa ceva.Burnout18 ink o chestie.....pune totul intr-un singur post nu in 10,...pls
|
30-04-06, 13:25
|
|
Stage 3
|
Bine mai asa o fi!!! Bye bye!!
|
|
|
30-04-06, 13:40
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
bine mai twwety daca u spui ca nu am carnet asa e frate!!!!Deci trebuie sa te astept sa ma dai in gat cand am venit cu masina!!! si sincer de ce sa ma oftic,poate doar un pic ca nu era al meu bmw!!!!se vede ca nu ai neamuri prin buzau!! ala mai colorat e romanizat!!! Si daca nu am auzit a fost o cursa organizat si acest forum e deschis pt parerei!! Hai ca o datzi toti in labartzeala akum!!! Mai bine nu mai mergeam drakului ca sa nu povestesc ce naspa a fost!!! da asta e daca ati venit voi de le no speed limit cu 2 nove un cielo si ce ati mai avut!!! Uite asta e ultimul comentariu care il fac ca sa nu va mai sucariti!!! Toti care au sarit cu gura au fost aia de la no spee limit toti am impresia!!!
|
in loc sa zici merci ca s a facut o cursa , prima cursa la buzau stai si te vaiti? o cursa nu poate sa ii multumeasca pe toti ,dar cred ca pentru buzau a fost destul de frumoasa cursa . ca organizare au ost greselii amri la aranjarea spectatorilor si normal ca se pierdea f mult timp sa se dea toti de pe margine la inceperea cursei .Ca participant am vazut altfel lucrurile .Normal ca sarim cu gura pe tine cand tu il faci pe omu nostru tigan cu nu stiu ce lant de barosan la gat , ai vb fara sa stii , ma bucur ca acm ai inteles care e treaba .
30-04-06, 13:46
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
am vazut un reportaj ieri la protv parca , interesant dar totusi cine era nefericitul cu octavia ?
|
|
|
30-04-06, 14:08
|
|
Stage 3
|
twwety daca am zis ceva ce nu e asa trebuie sa imi tai capu!!! stai clam!!!Nu era nu era!!! ori crezi ca m-am dus sa intreb :nenica a ta e masina!!!! Bafta si sa ne auzim de bine!!!!
|
|
|
30-04-06, 14:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
bine mai twwety daca u spui ca nu am carnet asa e frate!!!!Deci trebuie sa te astept sa ma dai in gat cand am venit cu masina!!! si sincer de ce sa ma oftic,poate doar un pic ca nu era al meu bmw!!!!se vede ca nu ai neamuri prin buzau!! ala mai colorat e romanizat!!! Si daca nu am auzit a fost o cursa organizat si acest forum e deschis pt parerei!! Hai ca o datzi toti in labartzeala akum!!! Mai bine nu mai mergeam drakului ca sa nu povestesc ce naspa a fost!!! da asta e daca ati venit voi de le no speed limit cu 2 nove un cielo si ce ati mai avut!!! Uite asta e ultimul comentariu care il fac ca sa nu va mai sucariti!!! Toti care au sarit cu gura au fost aia de la no spee limit toti am impresia!!!
|
au fost : dacia nova gti, supernova , logan 1.6 ,cielo ,hiunday coupe , matiz , pegeout 206 si un astra .Pacat ca nu am reusit sa venim toti care ne propusesem .Atunci nu mai faceai afirmatia asta .
|
|
|
30-04-06, 14:24
|
|
Stage 3
|
Am auzit ca trebuia sa vina ceva masini spectaculoase!!!! Imi pare rau pt voic a nu au mai ajuns!!! daca e asa am vazut poza cu viperu negru care se zicea ca vine!!! un passat din 2000 cred,un ford rekord!!!
|
|
|
30-04-06, 14:29
|
|
Stage 3
|
O intrebare pt voi!!! Cat ar fi luat o fabya de 1.2 75 cp sau opelu de la varat!!!(1.7 dti 75 cp) Ma refer cat la ora pana la finish si cam cine castiga!!! puteam sa bagam si un golf 4 1.6 turbo caravan
|
|
|
30-04-06, 14:37
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
astept pareri de la cei care s-au inscris in Dragaica, daca acolo ar fi un loc bun ptr drifturi. merci!
|
|
|
30-04-06, 16:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
O intrebare pt voi!!! Cat ar fi luat o fabya de 1.2 75 cp sau opelu de la varat!!!(1.7 dti 75 cp) Ma refer cat la ora pana la finish si cam cine castiga!!! puteam sa bagam si un golf 4 1.6 turbo caravan
|
nu stiu , dar eu am impresia ca ajungeam la finish si aveam cam 150.nu stiu si nu vreau sa mint , nu prea m am uitat nici la turometru dar la vitezometru .
oricum motorul de 75 cp lua mai putin .
Habar nu aveam de cel cu viperul ca vroia sa vina , cel cu recordu verde nu participa la curse si nu stiu de pasat nimic . De altele era vb . POATE DAA VIITOARE.
|
|
|
30-04-06, 19:02
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by SaintDick
astept pareri de la cei care s-au inscris in Dragaica, daca acolo ar fi un loc bun ptr drifturi. merci!
|
daca era mai lat drumul,inca odata pe atat.ar fi mers ceva....si daca asfaltul ar fi fost bun........la cat de lat e drumul acum nu merge sa faci drift decat pe viraje,in linia dreapta e prea ingust...
|
|
|
|
|