29-04-06, 22:40
|
|
Stage 3
|
Re: Cursa 29 apr.Buzau...pareri si impresii
ms dar nu cred ca o sa am rabdare sa citesc tot!!! Ori cum sunt bucuros sa aud ca mai exista asa ceva !!!
|
|
|
29-04-06, 23:00
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
|
deci, in primul rand imi cer scuze ptr lipsa de reactie din partea gardienilor (pe viitor se impun mascatzi) si ce reprosuri mai sunt, inclusiv ca au fost masini putine. orice vina e a noastra. meritul e al spectatorilor totusi si al acelora care s-au combinat la cursa asta. in rest, ce sa zic, imi trebuiesc cateva zile sa-mi revin. bafta prieteni pe viitor!
|
|
|
30-04-06, 00:39
|
|
Stage 4
|
SaintDick nu trebuie sa te scuzi! noi ar trebui sa-ti multumim, tie si celorlalti care s-au implicat in chestia asta. Incerc sa-mi imaginez cat e d greu sa reusesti s organizezi o cursa perfecta (lucru p care ar trebui sa-l faca fiecare inainte sa critice). Stai linistit pt prima oara a fost bine. In ceea ce priveste gardienii... au stat pur si simplu si au vizionat, iar in ceea ce priveste spectatorii au fost sub orice critica(asta pt k au fost multi bagatori de seama, gura casca, f putini care aveau vreo tangenta cu automobilul).
|
30-04-06, 01:25
|
|
Stage 5
|
poze, filme cva? nimik?
|
|
|
30-04-06, 01:47
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Burnout18
Si TNG cat despre ala cu 206 de cine ii era frica???!!! Ala cu bmw de buzau de ce nu ii mai era frica!!! Deci inseamna ca sunt bulnagi printre ei sau invidie!!!!Ma refer la politie!!!Arata lumi cine esti nu sta fara nr sa fi anonim!!!!!
|
carnaciorule te-ai excitat prea tare....hai potoleste-te ca nu e frumos.....si daca te uitai mai bine tipul din 206 rc nu avea lantz de aur la gat,ala care avea lantzul era ala cu bmw si se dusese la masina lui......incearca pe viitor satzi pastrezi parerile tale si daca se poate sa ne scutesti de comentarii inutile.....si apropo modelul ala de 206 se numeste rc si are din fabrica 177 de calutzi.....asta ptr cultura ta generala ca esti prea ''obosit ''de cat te-ai excitat la cursa ca sa mai citesti pe linkul ala
Last edited by T@zMania; 30-04-06 at 01:50.
|
|
|
30-04-06, 01:52
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by T@zMania
carnaciorule te-ai excitat prea tare....hai potoleste-te ca nu e frumos.....si daca te uitai mai bine tipul din 206 rc nu avea lantz de aur la gat,ala care avea lantzul era ala cu bmw si se dusese la masina lui......incearca pe viitor satzi pastrezi parerile tale si daca se poate sa ne scutesti de comentarii inutile.....si apropo modelul ala de 206 se numeste rc si are din fabrica 177 de calutzi.....asta ptr cultura ta generala ca esti prea ''obosit ''de cat te-ai excitat la cursa ca sa mai citesti pe linkul ala
|
lol taz... ce oameni excitatzi pe la buzau ... saracile femei
|
|
|
30-04-06, 02:11
|
|
Stage 3
|
akum va place sa facetzi misto pe seama mea!!! Dupa ce se vede la tine e diferntza de 11 ani intre mine si tine!!! cand am sa ajung si eu la varsta ta poate o sa ma dau si eu mare in fatza unui copil!!!! Asa ca dute vere la categoria ta si date destept!!!SI ala cu lantu era un tigan si cand lam vazut eu ambala motorul la 206!!!! De fapt dupa aceea am aflat de la cineva ca rc ala e a unui greu nebunica!!! asa ca nu mai face talente ca nu cred ca te-ai nascut umare intelept al motoarelor!si daca rc tau are 177 de "calutzi" sa sti ca si 325 are 173 de "calutzi" asa ca e pe aproape!!
|
30-04-06, 02:22
|
|
Stage 3
|
Si matalutza cultura mea nu se imbogateste de la talente ca tine care se dau in spectacol!!!! Mosule ne vedem pe strazi dar nu akum ca mai am de invatat de la adevartzi cunoscatorii nu de la tine!!!! Ai grije ca iti face copacul cu ochiu!!! Akum depinde pe care til alegi!!!
|
|
|
30-04-06, 02:41
|
|
Stage 3
|
wtcvictim neneia imi pare rau sa te fac chior dar chiar esti!! U vezi la mine ca scrie ca sunt din buzau???!!! saracu om ce face lipsa de ***** din el!!!Vezi ai probeleme cu vedere si nu e bine sa conduciiiiii!!!!
|
|
|
30-04-06, 02:59
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
wtcvictim neneia imi pare rau sa te fac chior dar chiar esti!! U vezi la mine ca scrie ca sunt din buzau???!!! saracu om ce face lipsa de ***** din el!!!Vezi ai probeleme cu vedere si nu e bine sa conduciiiiii!!!!
|
bai ciuciu muciu ... am vazut ca esti din brasov dar m-am referit unde ai fost tu azi .... in fine
|
|
|
30-04-06, 03:57
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Si TNG cat despre ala cu 206 de cine ii era frica???!!! Ala cu bmw de buzau de ce nu ii mai era frica!!! Deci inseamna ca sunt bulnagi printre ei sau invidie!!!!Ma refer la politie!!!Arata lumi cine esti nu sta fara nr sa fi anonim!!!!!
|
nu stiu de ce iti place sa aberezi atat . In primul rand tu nu traiesti in ploiesti ,tu nu ai fost la curse la care politia era de fata si nota numarul de inmatriculare . nu am auzit nimic de tine asa ca nu imi permit sa vorbesc , dar asta trebuia sa faci si tu fata de tipul cu 206 le .Daca nu cunosti un om nu iti da cu parerea aiurea "lant de bastan " .
30-04-06, 04:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wtcvictim
lol taz... ce oameni excitatzi pe la buzau ... saracile femei
|
tipul despre care era vorba e din brasov si se pare ca el organizeaza acolo curse perfecte .
ps. nici pe aeroport nu a iesit cursa perfecta
|
|
|
30-04-06, 04:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
akum va place sa facetzi misto pe seama mea!!! Dupa ce se vede la tine e diferntza de 11 ani intre mine si tine!!! cand am sa ajung si eu la varsta ta poate o sa ma dau si eu mare in fatza unui copil!!!! Asa ca dute vere la categoria ta si date destept!!!SI ala cu lantu era un tigan si cand lam vazut eu ambala motorul la 206!!!! De fapt dupa aceea am aflat de la cineva ca rc ala e a unui greu nebunica!!! asa ca nu mai face talente ca nu cred ca te-ai nascut umare intelept al motoarelor!si daca rc tau are 177 de "calutzi" sa sti ca si 325 are 173 de "calutzi" asa ca e pe aproape!!
|
bai copacule ,nu mai face pe altu chior dc .u esti mai chior ca el . Uita te bine la poza care ti o pun acm si cel din stanga este cel cu 206 le .iti dau site ul sa nu zici ca fac eu smecherii : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1146344223
cat de prost sa fi sa zici ca omul ala este tigan ?
ps : in dreapta sunt eu (probabil alt tigan care a uitat sa si ascunda numerele ) )
vad ca tu faci de toti misto , probabil te cam oftici , probabil nu ai nici carnet si nici treaba acasa si stai sa ii barfesti pe altii
|
|
|
30-04-06, 09:58
|
|
Stage 3
|
SI twwety eu am ajuns la 2:30 de la bv!! Deci u bine mersi ai venit din ploiesti aproape!! Eu ce am vazut a fost naspa!!!!! Asa zisi spectatori erau pe sosea si se dadeau si eu la o parte cand se apropea masinile!!!! Cum sa dai in gusa daca il vezi ca ala sta in fatza ta!!!?? Tot ce mia placut a fost ursu rosu de bucuale!!!!Singurul lucru care a fost placut a fost cursa cu 206 cand sa dat cu bmw negru!!! Mie unul nu ma interesat cursele si am venit mai mult pt masini!!!! Am crezut ca sunt ursii!!!!SI nu ma fa chior ca vad destul de bine si ti-am precizat ca dupa aceea am afla a cui e 206!!!!!Si despre politia care va noteaza numerele imi pare sincer rau!!! Dar iti spun eu ca politie mai al naibi ca la Buzau si Covasna nu ai sa gasesti!!!!
|
|
|
30-04-06, 10:05
|
|
Banned
Stage 5
|
nici nu ma apuc sa comentez pt.Burnout18!!nu kred k are rost sa tocest tastarura inutil!! cursa a fost frumoasa!...putine masini, aiurea asezarea spectatorilor!dar...pt. prima organizare a ieshit bine....fara incidente...!!la mai mare ) congratz pt. cei participanti!!
|
|
|
|
|