Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-08-04, 22:33   #31
cioli17

Stage 5

cioli17's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

cum sa nu conteze?...conteaza foarte mult....
Ex. baiat cu M5 facut de SEBASTIAN cu Cielo care a declarat ca face suta in 6,5...si M5 face suat in muuult mai putin deci...
cioli17 is offline  
Old 08-08-04, 23:43   #32
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

citeste te rog mai atent ce-am spus.. si pana la capat.. itzi dai seama ca exista categorii diferite de soferi.. eu am spus cam cum se face in ziua de azi clasificarea.. dupa motoare in genere.. si nu dupa sofer.. fiecare incearca sa-si faca.. dar jti ce.. deja ma repet si n-are rostu..
IN CONCLUZIE .. DA este foarte adevaart ce spui tu.. o masina nu poate avea peformantze maxime fara un sofer bun.. DAR ASTA NU ESTE O REGULA dupa care se poate spune cine-i cel mai tare..
Old 09-08-04, 04:05   #33
BogdanCMS
Guest

Quote:
Originally Posted by \"cioli17\"
baiat cu M5 facut de SEBASTIAN cu Cielo care a declarat ca face suta in 6,5...si M5 face suat in muuult mai putin deci...
offtopic: Baiatul ala cu M5 or avea probleme MARI la masina, ori era talamb rau de tot, desi nu cred. Asta inseamna ca Zyx cu Leonul Tdi il facea praf pe M5 :P

ontopic: ce bine ar fi sa avem toti masini de peste 250cp, altfel nu s-ar mai creea discuti dintr-astea...

Old 09-08-04, 09:01   #34
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

M5 = 400 cai
hai sa nu zicem ca era talamb sa nu jignim omu. poate doar tinea prea mult la masina lui.
COObra is offline  
Old 09-08-04, 11:00   #35
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"cioli17\"
cum sa nu conteze?...conteaza foarte mult....
Ex. baiat cu M5 facut de SEBASTIAN cu Cielo care a declarat ca face suta in 6,5...si M5 face suat in muuult mai putin deci...
daca te referi la cursa de anul trecut, sa stii ca nu a castigat cielo, ordinea a fost: M5, CIELO, 540i
akimoto is offline  
Old 09-08-04, 12:37   #36
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

hehe iar se discuta despre cursa aia ... M5 vs Cielo ... care a fost castigata de Cielo, din cate imi aduc eu aminte ... in primul rand Cielo mergea mult mai bine la momentul respectiv si in al doilea rand ala cu M5 a fost sub nivelul asteptarilor... chiar as fi vrut sa pun cursa aia pe site ca o am filmata dar acum nu mai am cum ...
pace.

P.S. M5, Cielo, 540 e alta cursa ... s-au mai dat o data ultima ultima cursa doar M5 vs Cielo

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline  
Old 09-08-04, 17:51   #37
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Hai sa fim putin seriosi. Nu stiu ce sofer adevarat isi lasa masina asa cum e din fabrica. Ori o faci super rea si treci la o clasa superioara , ori mici modificari ale motorului din talon care sa te ajute cu ceva la clasa ta . Nu de alta dar am vezut destule dacii cu carburator dublucorp , cunosc cateva nova cu ceva impins din electronica ... si lista stiti bine ca poate continua . Acele Dacii de care vorbeam eu ar fi trebuit sa intre la B ? Hai sa fim seriosi . Ce poate face un sofer bun cu o masina varza pe langa altul mai putin bun (nu prost) dar cu o masina mai buna (rapoarte , evacuare , inductie , etc.) ?

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline  
Old 10-08-04, 00:26   #38
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

ce-i corect e corect.. bravo Lucian.. bine sunt si cazuri in care cei care au masini bune nu prea jtiu cum sa le foloseasca si atunci si-o mai fura pe coaja.. dar aceste cazuri sunt totusi cam rare..
BoSsuL3TZ is offline  
Old 10-08-04, 16:50   #39
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Cei cu masini tari dar care nu prea stiu ce sa faca cu ele sunt 80 % copilasi de bani gata care nu stiu diferenta intre bujie si tachet , care si-au cumparat masinile pentru a agata ceva fete si participa la curse doar pentru a spune ca au facut-o . De restul 20 % nu comentez . \"Parerea mea proprie si personala\"
Lucian is offline  
Old 30-11-04, 10:40   #40
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

parerea mea e ca toate masinile trebuie duse odata pe an la dim sport sa li se faca controlul cuplului si al cailor si nici un concurent timp de un an nu poate sa faca skimbari majore sau daca le face sa anunte oficialii...ca mua mult de 1 mil. nu e testu....si ar vedea si concurentzii exact cati cai au!
orlando is offline  
Old 26-02-05, 08:30   #41
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

nu mai inventati voi reguli noi.
e o aberatie sa duci masina la masurat puterea si sa te iei dupa asta.
la test vin cu o setare cu 100cp mai putin ca la curse si fur.
sunt bine asa cum sunt, ne-am batut capul destul cu astea si credeti-ne ca aven raspuns la orice nu s-au facut in 30 de minute grupele.

SEBASTIAN is offline  
Old 28-02-05, 09:53   #42
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: Oare cum e corect ?

Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
La legale am vazut ca grupele se fac in functie de cai putere ... Nu am vazut sa se mai ridice capota , dar din cate stiu e posibil sa se faca. Oare unde mai este meritul meu daca in talon am 1.6 , 97 cai si de fapt motorul meu a ajuns la 150 cai prin diverse \"artificii\" ? Treaba asta inca nu imi este clara. Poate ma ajuta cineva .. Tare as vrea sa stiu daca are rost sa scot mai multi cai din bietul meu motor . Ce castig ? Urc in clasa sau am mai multe sanse de a castiga la clasa la care ma incadrez cu datele din talon ?
Am sa-ti atasez cateva explicatii care te vor lamurii, iar in ce priveste turbo la motorul tau ar fi interesant insa nu cred ca va da randament.
Attached Files
File Type: doc detalii_grupe_cursa_279.doc (26.0 KB, 18 views)
SEBASTIAN is offline  
Old 28-02-05, 09:56   #43
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Hai sa fim putin seriosi. Nu stiu ce sofer adevarat isi lasa masina asa cum e din fabrica. Ori o faci super rea si treci la o clasa superioara , ori mici modificari ale motorului din talon care sa te ajute cu ceva la clasa ta . Nu de alta dar am vezut destule dacii cu carburator dublucorp , cunosc cateva nova cu ceva impins din electronica ... si lista stiti bine ca poate continua . Acele Dacii de care vorbeam eu ar fi trebuit sa intre la B ? Hai sa fim seriosi . Ce poate face un sofer bun cu o masina varza pe langa altul mai putin bun (nu prost) dar cu o masina mai buna (rapoarte , evacuare , inductie , etc.) ?

Noi incurajam tuningul , racingul si vrem masini de calitate chiar peste ce face fabrica asa ca masinile \"varza\" ar fi bine sa nu se inscrie la
LEGAL RACING.
SEBASTIAN is offline  
Old 28-02-05, 10:32   #44
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Corect ! Nu mai pun turbo pe Fiat ... Am gasit o Lancia Delta Turbo Integrale (16v) .
Lucian is offline  
Old 28-02-05, 22:59   #45
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Corect ! Nu mai pun turbo pe Fiat ... Am gasit o Lancia Delta Turbo Integrale (16v) .
Bafta!
SEBASTIAN is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -